Ο αυτοκράτορας της αντιγήρανσης στο ποτήρι σας!

Ποιο είναι το μυστικό στο Hollywood όλων των διάσημων για να παραμείνουν νέοι! Ο αυτοκράτορας της αντιγήρανσης στο ποτήρι σας! – Γράφει η Σύμβουλος Ευεξίας Εμμανουέλα Φωτεινού

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η Εμμανουέλα Φωτεινού είναι Βιολόγος και αποφοίτησε από το τμήμα Θετικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές συνεχίστηκαν στο Βιολογικό Αθήνας όπου απέκτησε με Άριστα τον τίτλο της κλινικής Βιοχημικού με εξειδίκευση στη Μοριακή Διαγνωστική. Η κατεύθυνση που εξειδικεύτηκε είναι αυτός της κλινικής βιοχημείας και της έρευνα στον καρκίνο. Παράλληλα ασχολήθηκε με την προληπτική Ιατρική βασισμένη στη διατροφή παίρνοντας πιστοποίηση από το University of California San Francisco. Η πρακτική εφαρμογή της ολιστικής προσέγγισης σε θέματα υγείας βασισμένα στη διατροφή συμπληρώθηκε με ιδιωτικό διετές πτυχίο διαιτητικής. Είναι ιδιοκτήτρια από το 2014 του Πρότυπου Κέντρου Ευεξίας στο κέντρο της Αθήνας και παρέχει συμβουλές βελτίωσης της υγείας και της εικόνας μας βασισμένες σε αλλαγές της διατροφής μας που οδηγούν σε ορθότερη βιοχημεία του σώματος μας. https://efdiatrofin.gr/

Το Α και το Ω λοιπόν για την νεανική όψη είναι η αντιοξείδωση του σώματος μας! Η παρακάτω συνταγή δεν είναι παρά ένα πολύ εύκολο detox water!

Τι είναι όμως τα detox water? Είναι μια μόδα ή μια καλή συνήθεια που ήρθε για να μείνει?

Το τελευταίο διάστημα, τα αποτοξινωτικά νερά ή αλλιώς Detox waters, όπως είναι ευρέως γνωστά, έχουν ενταχθεί στη ρουτίνα πολλών ανθρώπων. Αυτό συμβαίνει γιατί πέρα των ελάχιστων έως μηδενικών θερμίδων που έχουν βοηθούν στην απώλεια βάρους και συντελούν και στην αποτοξίνωση του οργανισμού μας και μάλιστα με μηδαμινό κόστος μιας που υλικά παρασκευή τους δεν είναι εξεζητημένα και βρίσκονται σχεδόν σε κάθε σπίτι .

Το νερό από μόνο του ούτως ή άλλως είναι ευεργετικό και απαραίτητο συστατικό για το σώμα.

Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού είναι το κλειδί για να χάσουμε βάρος, να παραμείνουμε ενυδατωμένοι και να αποβάλλουμε τους ρύπους από τον οργανισμό σας.

Αν όμως προσθέσετε τα σωστά συστατικά στο νερό, και θα του δώσετε γεύση, και θα βοηθήσετε το σώμα σας να αποτοξινωθεί!

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλές παραλλαγές από detox water όπου κάθε μια από αυτές υπόσχεται αποτοξίνωση σε επιβαρυμένες περιοχές του σώματος μας όπως στο συκώτι μας ή και άλλα όργανα του σώματος άλλα με τη σειρά τους σας υπόσχονται ευεξία, λόγω των ευεργετικών συστατικών τους ενώ άλλα είναι υποβοηθητικά στο αδυνάτισμα καθώς τα συστατικά τους καίνε το λίπος.

Πάμε να δούμε το detox water που υπόσχεται λαμπερό δέρμα και νεανική επιδερμίδα!

Θα χρειαστούμε:
1 φλ φράουλες ή Berries
1 φλ καρπούζι
λίγο δενδρολίβανο
1 πρέζα καγιέν ή τζίντζερ
χυμό από μισό γκρέιπφρουτ
Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί σε 1,5 L νερό από την προηγούμενη μέρα το βράδυ και τα αφήνουμε 8-10 ώρες στο ψυγείο. Καταναλώνουμε την επομένη εντός 2-3 ωρών.

Η φράουλα προσδίδει θρεπτικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά καθώς μας χαρίζει αντιοξειδωτική δράση. Το καρπούζι δρα ενυδατικά ενώ ο συνδυασμός τους δρα αποτοξινωτικά και ενυδατικά για τον οργανισμό καθώς βοηθά και στη λάμψη της επιδερμίδας. Το δεντρολίβανο δένει τέλεια με τα υπόλοιπα συστατικά στο άρωμα και τη γεύση ενώ προσδίδει χαρακτήρα τόνωσης στο ρόφημά μας. Το καγιέν και το γκρέιπφρουτ δρουν ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό και ενισχύοντας το κάψιμο του λίπους!

Δοκιμάστε το τώρα το καλοκαίρι που το δέρμα διψάει πιο πολύ από ποτέ και δεν θα μείνετε απογοητευμένοι!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ