Ζώδια 27/6 έως 3/7/22. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Ξεκινάει η εβδομάδα που θα σου αφήσει σημάδια. Προχωράς σε νέα συναισθηματική φάση και όχι μόνο… Ζώδια 27/6 έως 3/7/22. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Το Κάρμα παραμένει να σου χαλάει το κέφι.. Έντονα επεισόδια με “αγαπημένα άτομα” σε αποκαρδιώνουν. 

Στις 27/6/22 ο Ερμής από τους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό, βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων σε θέματα επικοινωνίας. Βελτίωση επιχειρηματικών κινήσεων.

Επηρεάζονται  Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και  Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του β΄ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα.

Υστερόγραφο,

Στις 28/6/22 ο Άρης από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Υδροχόο βοηθάει στο να βελτιώσεις την επαγγελματική σου εικόνα και να ξεπεράσεις εμπόδια που μέχρι πρότινος, δεν σε άφηναν να εξελιχθείς.

Επηρεάζονται τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου γύρω από την 25η μοίρα.

Υστερόγραφο,

Στις 28/6/22, ο Ποσειδώνας γυρνάει φαινομενικά ανάδρομος, στο ζώδιο του Ιχθύ και θα πέσει το πέπλο, θα γίνουν αποκαλύψεις που θέλοντας και μη, θα αποδεχτείς.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του γ΄δεκαημέρου, γύρω από την 25η μοίρα. 

Υστερόγραφο,

Στις 29/6/22 ο Ήλιος από τον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Δία στον Κριό, φέρνει υπερβολές, υπερ αισιοδοξία και θα γίνουν αρκετά φάλτσα. Ωστόσο, για κάποιους πλησιάζει η πραγμάτωση ενός συναισθηματικού ονείρου. Επαγγελματική άνοδος.

Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, του α΄δεκαημέρου, γύρω από την 7η μοίρα. 

Υστερόγραφο,

Στις 29/6/22 η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, μιλά για νέες γνωριμίες, φλερτ και ο έρωτας πρωτοστατεί. Επικοινωνιακά πήγαινε έλα και έρχεσαι κοντά σε άτομο που μιλάει την ίδια γλώσσα. Ελευθερία κινήσεων, έντονος παρορμητισμός. Διευκολύνσεις σε επιχειρηματικά ξεκινήματα.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του α’ δεκαημέρου, γύρω από την 7η μοίρα.

Υστερόγραφο,

Στις 2/7/22 ο Άρης από τον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω θα φέρει έντονες συγκρούσεις, απογοητεύσεις, θα γιγαντωθούν τα εμπόδια και θα είναι έκδηλος ο θυμός. Πιθανή εκδηλώσεις κάποιου είδους βίας. και όχι μόνο.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί , Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 27η μοίρα.

Υστερόγραφο,

Στις 2/7/22 ο Ερμής από τους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύες, φέρνει επιτυχίες σε Κριούς, Λέοντες, Τοξότες (οχι τόσο μεγάλη ισχύ). Δίδυμους (όχι τόσο μεγάλη ισχύ) Ζυγούς, Υδροχόους και αυταπάτες, ψέματα και έντονο παρασκήνιο για Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες. Αφορά το γ’ δεκαήμερο των ζωδίων.

Δες εδω το κανάλι και κάνε εγγραφή!

https://bit.ly/3xfAmya

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο προχωράτε προς μια νέα συναισθηματική κατεύθυνση, που θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Μεγάλες προσδοκίες δημιουργούνται. Υπερβολές αναμένονται . Ευκολίες σε επαγγελματικά ξεκινήματα. Κριός β’ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα αυτές τις μέρες να θεραπεύσετε την ψευδή εικόνα που ίσως έχετε για μια προσωπική, συγγενική σχέση και να βελτιωθεί η ψυχολογία σας. Νέες κινήσεις μέσα από το διαδίκτυο σας επιβραβεύουν. Κριός γ’ δεκαημέρου, συγκρούσεις αναμένονται μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και αντιμετωπίζεται ένα έντονο παρασκήνιο. Ωστόσο, υπάρχουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, επαφές μέσα από το διαδίκτυο και για σπουδές. Ένας φιλικό πρόσωπο σας στηρίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας και θα γίνεται περισσότερο αισιόδοξοι. Η πραγμάτωση μιας κρυφής σας επιθυμίας είναι τώρα εφικτή. Κρυφή οικονομική ενίσχυση. Ταύρος β’ δεκαημέρουδιανύετε μια φάση όπου πρέπει να αποτινάξετε την τοξικότητα και να βρείτε νέους τρόπους θεραπείας και απελευθέρωσης. Δουλεύετε με το υποσυνείδητο σας. Σχέση με άτομο που σας στηρίζει μυστικά. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, επιτυχία αναμένεται σε περίπτωση που ψάχνετε μια νέα πηγή εσόδων και φαίνεται να βρίσκεται κάτι που θα λειτουργήσει μακροπρόθεσμα. Η σχέση σας με τον φιλικό σας κύκλο πιθανόν να διαταραχθεί. Πιθανόν να δυσαρεστηθείτε από την έκβαση ενός νομικού σας ζητήματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ξεκινάει μια νέα απασχόληση και θα βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση. Συγχρόνως ευνοείστε εάν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε για ταίρι. Νέες γνωριμίες γίνονται και μαγεύεστε από το νέο. Υπερβολικές φαντασιώσεις. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα μέσα από μια νέα φιλία να βοηθηθείτε και να ξεπεράσετε τραύματα του παρελθόντος. Επίσης η συμμετοχή σας σε μια ομαδική δραστηριότητα, θα ανεβάσει την δημοτικότητα σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, σας διακατέχει υπερβολική αισιοδοξία και αυτό σας κάνει να ρισκάρετε με αποτέλεσμα να καταλήξετε κάπως μετέωροι και τελικά να απογοητευτείτε. Ευνοείστε σε συνεργασίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, και σε σπουδές. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα, ενδέχεται να εξαπατηθείτε από άτομο που συνεργάζεστε. Αυταπάτες, ψέματα και έντονο παρασκήνιο…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρόνια Πολλά

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, με την Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, ενδέχεται να αλλάξει ο επαγγελματικός κύκλος αλλά και η προσωπική σας κατάσταση. Υπερβολές αναμένονται και ένα ρίσκο θα το πάρετε. Μια νέα γνωριμία σας κλείνει το μάτι. Μυστικές σχέσεις ευνοούνται. Παράνομα ραντεβού με πρόσωπο κύρους, αναμένεται. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, δουλεύετε υπόγεια και καταφέρνετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Σχέσεις με πρόσωπα κύρους θεραπεύονται. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση που αντιμετωπίζετε αρκετές προκλήσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο και υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Κουτσομπολιό  ίντριγκα και συναισθηματική χειραγώγηση αναμένεται. Ωστόσο, μπορείτε να ξεπεράσετε την απογοήτευση, μέσα από την συμπαράσταση ενός δικού σας ανθρώπου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μιλάει για τη στροφή σας προς τα έσω, καθώς επιθυμείτε να κόψετε οτιδήποτε τοξικό και να θεραπεύσετε πληγές του παρελθόντος. Επίσης, ξεκινάει μια συναισθηματική σχέση που πιθανόν να είναι μυστική. Υπερβολικός ερωτισμός και ταύτιση με άτομο κύρους αναμένεται. Λέοντα β’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα μέσα από μια σχέση εξ αποστάσεως να ξεπεράσετε έναν πρόσφατο χωρισμό και να αναζωογονηθείτε. Ταξίδια , σπουδές και νομικά ζητήματα ευνοούνται. Πλήρης απελευθέρωση. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  είναι δύσκολο να πάτε ενάντια στο κατεστημένο και υποκύπτετε αναγκαστικά στις απαιτήσεις των άλλων, πράγμα που σας εξοργίζει. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να έρθετε σε ρήξη με έναν ανώτερο σας. Ευνοείστε σε γνωριμίες που υπόσχονται διάρκεια.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou  Τα ζώδια της εβδομάδας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε ένα νέο φιλικό κύκλο και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Είστε αρκετά δυνατοί αυτό το διάστημα και μέσα από σχέσεις επαγγελματικές μπορείτε να γευτείτε την επιτυχία. Μια προσωπική κατάσταση σας ταλαιπωρεί.  Παρθένε β΄ δεκαημέρου, μπορείτε να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα και μέσα από μια νέα συνεργασία να απαλλαγείτε τελείως από το άγχος. Συνειδητοποιείτε τα λάθη σας και είστε έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες. Συγχρόνως μια ερωτική σχέση σας θεραπεύει. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά επιβαρυμένοι αυτό το διάστημα , καθώς δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε πολύπλοκες καταστάσεις. Ευνοείστε βέβαια σε θέματα εργασιακής φύσεως και ίσως μέσα από μια συναδελφική σχέση ξεπεράσετε άλλα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είστε έτοιμοι να προχωρήσετε προς νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις που σας εκφράζουν. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας αποδεικνύονται αρκετά ωφέλιμες. Μια επικοινωνία με άτομο διαφορετικής κουλτούρας θα σας αλλάξει τη διάθεση. Σπουδές ευνοούνται. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, βουτάτε σε βαθιά νερά αυτό το διάστημα, αλλά έχετε υποστήριξη. Ταξιδεύετε, αλλάζετε επαγγελματικό προσανατολισμό, θεραπεύετε την αναποφασιστικότητα σας. Νομικά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο. Κρίσιμες συζητήσεις με άτομα που συνδέεστε χρόνια, αναμένονται.  Ζυγός γ’ δεκαημέρου, είστε αρκετά προβληματισμένοι αυτό το διάστημα, καθώς δεν μπορείτε να βρείτε το καταφύγιο σας και αντιμετωπίζετε συνέχεια προκλήσεις από το περιβάλλον σας. Κόντρες, ρήξεις και έντονοι διαπληκτισμοί αναμένονται. Ευνοείστε σε θέματα αγάπης, έρωτα, εάν είστε ελεύθεροι. Οι γονείς έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με τα παιδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα κυνηγήσετε μετά μανίας τους στόχους σας και θα ζήσετε ανατροπές. Αλλάζει η καθημερινότητα σας, μετά το ρίσκο που θα πάρετε. Ο έρωτας είναι καυτός αυτήν την περίοδο. Αυξημένη λίμπιντο και ταξιδεύετε να βρεθείτε με το άτομο που συνδέεστε ερωτικά. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία να θεραπεύσετε εργασιακές σχέσεις και να βελτιώσετε την εικόνα σας. Συγχρόνως, ενδέχεται να  λάβετε μια οικονομική ενίσχυση που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, δυσκολεύεστε αρκετά να συννενοηθείτε με συνεργάτες και πιθανόν μια χρόνια σχέση ενδέχεται να λήξει άδοξα. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να βρείτε τις ισορροπίες σας με το να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Προσοχή σε υποσχέσεις αγάπης. Δύσκολα να τηρηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε το ταίρι σας και να ξεκινήσει μια άκρως ερωτική ιστορία. Συγχρόνως μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να απαλλαγείτε από το άγχος. Επίσης έρχεστε κοντά στα παιδιά σας και αφουγκράζεστε τις ανησυχίες τους. Τοξότη β’ δεκαημέρου, μέσα από μια νέα γνωριμία μπορείτε να βγείτε από την  μοναχικότητα και να θεραπεύσετε πληγές του παρελθόντος. Είστε σαφώς πιο έτοιμοι για νέα ξεκινήματα.    Τοξότης γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε αρκετές οικονομικές δυσκολίες που σας ρίχνουν ψυχολογικά, αλλά θα σας δοθούν επιλογές να βγείτε από την κρίση. Μια πρόταση για μια νέα επαγγελματική συνεργασία θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ενδέχεται να δημιουργήσετε μια συναισθηματική σχέση με άτομο που συνδέεστε φιλικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μια νέα σχέση στη ζωή σας και είστε σαφώς στα καλύτερα σας και αρκετά αισιόδοξοι. Η θέση σας μέσα στον εργασιακό χώρο ενδέχεται να βελτιωθεί. Συναδελφικές σχέσεις ευνοούνται. Η οικογενειακή σας ζωή κρύβει εκπλήξεις. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα και μέσα από μια νέα θέση εργασίας να βελτιώσετε αρκετά από τα κακώς κείμενα της υπάρχουσας πραγματικότητας σας. συζητήσεις γύρω από μια ενδεχόμενη συγκατοίκηση αναμένονται. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε μέσα στην οικογενειακή εστία και αυτό σας προσθέτει άγχος. Συγκρούσεις με άτομα αγαπημένα αναμένονται. Ωστόσο, θα υπάρξει διέξοδος μέσα από την επαφή σας με μελλοντικούς συνεργάτες. Κυνηγάτε την υλοποίηση ενός σχεδίου και είστε πολύ κοντά να τα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας βοηθάει να ξεπεράσετε τα κακώς κείμενα της εργασιακής σας ζωής και θα επεμβαίνετε πιο δραστικά στην καθημερινότητα σας. Η ερωτική σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε τον έρωτα σας αυτό το διάστημα, μια που το ταίρι σας έρχεται όλο και πιο κοντά σας. Η δραστηριότητα σας μέσα από το διαδίκτυο φέρνει αναγνωρισιμότητα και νέες ευκαιρίες για επιτυχημένες συνεργασίες. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, νιώθετε πως έχετε εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση και δεν μπορείτε να την αλλάξετε, όσο και να προσπαθείτε. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις άσκοπες μετακινήσεις. Συγκρούσεις αναμένονται με συγγενικά άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνεις τον έρωτα στα μέτρα σου και θα είσαι όλο γλύκες και χαρές. Μεγάλες προσδοκίες γεννιούνται και αυτό ίσως είναι επικίνδυνο. Θέματα εκμετάλλευσης ακινήτων ευνοούνται ιδιαίτερα. Οικονομική ενίσχυση ή υπερβολικό ξόδεμα. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε οικονομικά προβλήματα, καθώς σας στηρίζει το οικογενειακό σας περιβάλλον. Έσοδα αναμένονται από πιθανή πώληση. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, βιώνετε έντονα μια οικονομική κρίση και αυτό σας κάνει να κλείνεστε στο καβούκι σας. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε ανάσες ανακούφισης μέσα από μια νέα θέση εργασίας ή βοήθεια από συγγενικό άτομο. Πείτε τα προβλήματά σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ