10 στυλάτοι τρόποι για να δέσεις το bikini top σου

Θα εκπλαγείς με το πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν για να φορέσεις ένα τριγωνάκι μπικίνι και να εντυπωσιάσεις σε κάθε εμφάνισή σου στην παραλία. 10 στυλάτοι τρόποι για να δέσεις το bikini top σου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Καλοκαιράκι σημαίνει ήλιος, θάλασσα και ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία φορώντας μόνο το μαγιό μας!

Μιλώντας για μαγιό, μπορεί τα trends να είναι κάθε χρόνο διαφορετικά, όμως λίγο πολύ όλες έχουμε και ένα κλασικό μπικίνι στη συλλογή μας.

Αυτό το απλό κομμάτι παραμένει πάντα διαχρονικό ανεξαρτήτως μόδας. Σε περίπτωση ωστόσο που θέλεις να του κάνεις μια ανανέωση, μπορείς να το πετύχεις με έναν πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο: Αλλάζοντας απλά το στυλ με το οποίο το φοράς!

Άλλωστε, οι εναλλακτικοί τρόποι για να φορέσεις το πάνω μέρος του μπικίνι αποτελούν από μόνοι τους μια καυτή τάση τις τελευταίες σεζόν, όπως βλέπουμε και στο Instagram διασήμων γυναικών όπως οι Kardashians και η Kylie Jenner.

Μέσα από το παρακάτω βίντεο η fashion & beauty YouTuber Claudia Fuenmayor, παρουσιάζει 10 απλούς και εύκολους τρόπους για να δέσεις το τρίγωνο του μπικίνι, ανανεώνοντας ολοκληρωτικά το look σου στην παραλία ή την πισίνα!

Από το απλό δέσιμο του κορδονιού μέχρι το στράπλες, μπορείς να κάνεις πανεύκολα οποιαδήποτε παραλλαγή ακολουθώντας τα βήματα του βίντεο. Το μόνο που μένει είναι να τις δοκιμάσεις όλες και να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

Ένας από τους πιο στυλάτους τρόπους αυτή τη στιγμή για να δέσεις το  πάνω μέρος του μπικίνι είναι με το κορδονάκι να δένει γύρω από το κορμί σου.

Εναλλακτικά, μπορείς να το φορέσεις ανάποδα κάνοντας διάφορες παραλλαγές. Είτε μετατρέποντας το σε στράπλες, δένοντας τα κορδόνια μπροστά σε φιόγκο ή σε χιαστί και άλλα σχήματα γύρω από το λαιμό.

Ψάχνεις ακόμη περισσότερους τρόπους για μια ανανέωση στον τρόπο που φοράς το μπικίνι σου;

Δες στο βίντεο αρκετούς ακόμη τρόπους για να φορέσεις και να δέσεις το τριγωνάκι του μπικίνι, καθώς και άλλους τύπους μπικίνι τοπ.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ