Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 12/6 έως 18/6/2023

Ο Ερμής από τους Διδύμους συναντά με τη σκληρή όψη του τετραγώνου τον Κρόνο στους Ιχθύς. Απαισιόδοξες σκέψεις. Υπάρχει η τάση για στενομυαλιά, δυσκολία και περιορισμό στην επικοινωνία. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 12/6 έως 18/6/2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Κριοί έχουν αλλάξει πολλά τον τελευταίο καιρό και εσείς το βλέπετε ξεκάθαρα και θα συνεχίσετε να το βλέπετε. Η καριέρα σας θα περάσει ένα ακόμη κρας τεστ• εσωτερικό προς το παρόν. Δηλαδή για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη θα αρχίσετε να διερωτάσθε: “μου αξίζει αυτό που κάνω;” Αυτό πάλι που συμβαίνει…εξωτερικά είναι η επικοινωνιακή σας δραστηριότητα αυτή την περίοδο. Γνωρίζετε κόσμο, τρέχετε από εδώ κι από εκεί, μιλάτε πολύ τηλεφωνικά, σε τσατ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό σας δίνεται και με μία εύνοια θα λέγαμε σαν ένα χάρισμα, σαν ένα δώρο. Μαθαίνετε σίγουρα πολλά καινούρια πράγματα μέσα από αυτό και το μυαλό σας είναι ευχάριστα απασχολημένο.

Ταύρος

Σας ξαναθυμίζει κάτι αυτή η πλανητική συγκυρία; Ανοίγουν ξανά κάπως οι ορίζοντές σας και σαν να πέφτουν τα τείχη; Ονειρεύεστε ταξίδια και περιπέτειες ή μήπως το επόμενό σας μεταπτυχιακό; Με τη Νέα Σελήνη πάντως της Κυριακής ονειρεύεστε ένα νέο επενδυτικό πλάνο σαν καλοί Ταύροι που είστε αλλά αυτή τη φορά δε θα το ξεκινήσετε χωρίς να προσέξετε δίπλα και τριπλά. Ναι, λεφτά αρχίζουν και μπαίνουν ή μάλλον για να το πούμε πιο σωστά βάζετε τον σπόρο για να μπούνε.

Δίδυμοι

Όλα τα φώτα πάνω σας για ακόμη μια φορά με τον κυβερνήτη σας Ερμή να έχει μπει στο ζώδιό σας από την Κυριακή και να σας βοηθά να είστε ο εαυτός σας. Επικοινωνία και κοινωνικότητα είναι στα φόρτε της και ευνοείστε και σε εμπορικές δοσοληψίες. Αλλά πρέπει λίγο να κεντράρετε στο θέμα καριέρα και να μη διασκορπίζεστε σε πολλαπλές μεριές. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας το Σαββατοκύριακο ετοιμάζεστε για ακόμη ένα rebranding σαν σωστός Δίδυμος. Είναι ωραίο να είστε ο εαυτός σας αλλά είναι ακόμη πιο ωραίο να αλλάζετε προς το καλύτερο.

Καρκίνος

Τι ήταν αυτό μας βρήκε εκεί που όλα ήταν μέλι-γάλα; Ήταν όμως Καρκίνοι; Οι σχέσεις σας ικανοποιούσαν πραγματικά και οι συνεργασίες ήταν αυτό που σας κάλυπτε; Δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας απλώς επαναπροσδιορίζετε θέματα που θα συζητήσετε με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Δεν έγινε και τίποτα, το κάνετε καιρό τώρα άλλωστε. Αυτό που δεν κάνετε ίσως όμως, είναι να ακούτε την εσωτερική φωνή του εαυτού σας και να είστε ευγενικοί με τα λάθη σας. Μήπως πρέπει να ξεκινήσετε να το κάνετε με τη Νέα Σελήνης του τέλους της εβδομάδας;

Λέων

Έχετε ορμή και φορά αυτή την περίοδο και τί καλύτερο από μία νέα αρχή στα κοινωνικά δίκτυα, στις φιλίες και πιθανόν ακόμη και στην πολιτική; Εκλογές άλλωστε έρχονται. Δεν κάνω πλάκα. Αυτό στο οποίο θα έκανα λίγο ίσως πλάκα είναι στο κομμάτι της επένδυσης που θα πρέπει να δώσετε σε όλα αυτά τα σχέδια. Μη χρεωθείτε κιόλας, μην πάρετε δάνειο. Δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αυτό αλλά Λέοντες πολύ συχνά για την αυτοπροβολή σας θα παίρνατε πολλά ρίσκα. Μην τα πάρετε αυτή τη φορά!

Παρθένοι

Το έχετε καταλάβει ότι οι συνεργασίες σας περνάνε μία υποδόρια αλλαγή; Αναβάθμιση ή εξασθένηση αυτό μόνο εσείς το ξέρετε και το προσωπικό σας ωροσκόπιο αλλά σίγουρα αυτό αυτή τη φορά σχετίζεται με την καριέρα σας. Ή οποία καριέρα ναι αλλάζει για τα καλά και ξεκινάτε κάτι νέο το Σαββατοκύριακο το οποίο ίσως δεν καρποφορήσει αμέσως αλλά σίγουρα είναι πολλά υποσχόμενο, αρκεί να επιλέξετε με προσοχή τους συνεταίρους σας. Για ακόμη μια φορά ο τρόπος που δοκιμάζετε το επιχειρείν (αλλά και τον έρωτα) αλλάζει και αυτός. Για να δούμε τι θα δούμε φέτος το καλοκαίρι.

Ζυγός

Εσείς δε θέλετε πρόγραμμα εσείς θέλετε μαγεία! Και θα την έχετε με τη Νέα Σελήνη στο τέλος της εβδομάδας αυτής. Σας υπενθυμίζεται καλύτερα από ποτέ ότι είστε οι ρομαντικοί διανοούμενοι του ζωδιακού. Μέχρι τότε όμως έχουν ήδη ξεκινήσει μεγάλες αλλαγές στο πλανητικό στερέωμα από την Κυριακή που μας πέρασε. Ο Πλούτωνας επιστρέφει στη βάση του χάρτη σας, στο θεμέλιο της ύπαρξής σας, στα βάθη της ψυχής σας και σας προετοιμάζει ή μετασχηματίζει για το τι μετάλλαξη θα ακολουθήσει στη σχέση σας με τους γονείς σας, το σπίτι σας και τον τόπο καταγωγής σας αν είναι διαφορετικός από τον τόπο κατοικίας σας.

Σκορπιός

Σας βρίσκω ελαφρώς ξαλαφρωμένους με τον πλανήτη που σας κυβερνά, τον μάγο του ζωδιακού, Πλούτωνα να έχει επιστρέψει στον φιλικό για εσάς Αιγόκερω και να σκάβει και να μεταμορφώνει υποστηρικτικά το μυαλό σας. Η μαγεία όμως θέλει πάντα να παραδώσεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, υπάρχει σχέση δούναι και λαβείν, και εδώ αυτό έχει να κάνει με τον έλεγχο. Μια νέα αρχή στον τρόπο που δράτε και σχετίζεσθε σεξουαλικά αλλά και ερωτικά αχνοφαίνεται την Κυριακή. Αν οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες σας υπόσχονται έσοδα κρατήστε και μικρό καλάθι. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Τοξότης

Θα ήθελα να αρχίσετε να μου προσέχετε τα οικονομικά σας από εδώ και πέρα. Μπορείτε τοξότες, μπορείτε; Αυτό δε σημαίνει ότι χάνετε χρήματα, σίγουρα όμως αλλάζει ο τρόπος που κερδίζετε τα προς το ζην και πιθανόν να χρειαστεί και να ξοδέψετε κάποια ποσά για κάτι διαφορετικό. Πιθανόν. Το αξιακό σας σύστημα επίσης για ακόμη μία φορά μεταλλάσσεται. Κατά τα άλλα τι γίνεται; Ξεκινάτε καινούρια σχέση; Καινούριες συζητήσεις παίζουν στο τραπέζι για κάποια συνεργασία που μπορεί και να σχετίζεται με τα νέα σας έσοδα; Λίγη προσοχή στην υπέρμετρη αισιοδοξία σας και όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως

Το περιμένατε. Να πούμε ότι δεν το περιμένατε θα είναι ψέμα. Ο Πλούτωνας σας ξαναχτύπησε την πόρτα και θα είναι κοντά σας μέχρι τον Γενάρη για να σας μετασχηματίσει και να σας κάνει να μην αναγνωρίζετε πλέον τί είστε. Αυτός είναι ο στόχος. Να σας μεταμορφώσει προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Και αυτό ξεκινάει δυναμικά με τη Νέα Σελήνη της Κυριακής στον τομέα της δουλειάς και της καθημερινότητας. Ξεκινάτε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και πιθανόν μαθαίνετε και περισσότερα πάνω σε αυτό. Τα πάντα με μέθοδο και αφοσίωση αγαπητοί Αιγόκεροι αλλά αυτή τη φορά και με έμπνευση.

Υδροχόος

Μεγάλη ανακούφιση αυτή η εβδομάδα! Επίσης προμηνύει ένα ανακουφισμένο καλοκαίρι. Δε γράφω ανακουφιστικό αλλά ανακουφισμένο. Υπάρχει ακόμη η πνοή σε pause της επικείμενης αλλαγής πίσω στο σβέρκο σας την οποία με το ένα πόδι αποζητάτε σαν τρελοί και με το άλλο τρέχετε να αποφύγετε. Αυτή τη φορά όμως πρέπει και να ζήσετε. Και να μια συναρπαστική ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους! Επιχειρηματικά σχέδια ίσως να μην ευνοούνται αν και έχετε πολλή όρεξη. Αυτό όμως το οποίο φέγγει είναι ένας έρωτας και μία τρομακτικά έντονη καλλιτεχνική – σχεδόν μαγική διάθεση. Απολαύστε το.

Ιχθύες

Όταν (ξανά) οι σχέσεις με τις παρέες και τις φιλίες που τόσο αγαπάτε μετασχηματίζονται και μεταλλάσσονται τι έχει μείνει για να βρούμε καταφύγιο; Το σπίτι μας φυσικά. Μεγάλες αλλαγές έρχονται και σε αυτόν τον τομέα, αν μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτό που αγγλιστί θα αποκαλούσαμε “brain fog” και διεκδικήσετε λίγο διαύγεια. Αν έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια έτσι θα χάσετε και τα νέα ξεκινήματα σε θέματα στέγασης και οικογένειας. Αν όμως προσπαθήσετε να βρείτε το κέντρο σας και να βάλετε τον σπόρο για ένα νέο δυνατό ξεκίνημα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας που επηρεάζουν τη βαθύτερη ψυχολογία σας τότε τα εγκαίνια του νέου σας σπιτιού είναι γεγονός.
Υγ. Οι σπόροι δε φυτρώνουν με το καλημέρα σας. Θέλουν πότισμα.

Από τη Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ