5 tips για να επιλέξεις το καλύτερο δώρο

Ένα δώρο είναι μια πράξη αγάπης που δεν έχει να κάνει με την αξία αλλά με την κίνηση. Αλλά μαζί με την κίνηση ας δούμε και 5 tips για να επιλέξεις το καλύτερο δώρο!

Η ανταλλαγή δώρων κάτω από οποιαδήποτε περίσταση αποτελεί έναν ενδιαφέροντα διάλογο συναισθημάτων και αξιών και έναν καθρέφτη του χαρακτήρα μας αλλά και της ποιότητας των διαπροσωπικών μας σχέσεων. Θέλουμε η επιλογή μας να αρέσει και ίσως αυτό είναι και ο λόγος που την κάνει και πιο δύσκολη.

Αν υπήρχε ένας οδηγός για την εύρεση του καταλλήλου δώρου τότε αυτός ίσως θα περιελάμβανε τα εξής, ως ιδέες βάσης επιλογής:

  • Δωροκάρτες – Δωροεπιταγή Ίσως η πιο βολική και safe επιλογή δώρου. Όταν δεν γνωρίζεις τα ενδιαφέροντα, τις ανάγκες ή τις ελλείψεις του παραλήπτη είναι σίγουρο πως με αυτή την κίνηση θα του δώσεις μεγάλη χαρά, αφού θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει το ποσό όπως ακριβώς επιθυμεί!
  • Discovery Boxes Αν αγαπάει τα προϊόντα ομορφιά και ειδικά τα αρώματα είναι σίγουρο πως αυτά τα beauty boxes θα τα αγαπήσει στην στιγμή! Μπορείς να βρεις ποικιλία κουτιών με θρυλικά αρώματα και προϊόντα από επωνυμίες παγκοσμίου φήμης.
  • Χαρακτική – Εγχάραξη Φαντάσου να έχεις τη δυνατότητα εγχάραξης μιας προσωπικής αφιέρωσης σε επιλεγμένα αρώματα και καλλυντικά! Ένα δώρο άρωμα μεταμορφώνεται αυτόματα σε μία μοναδική εμπειρία δώρου γεμάτη αγάπη και πρωτοτυπία. Απελευθέρωσε την φαντασία σου, εκφράσου με ευαισθησία και το σίγουρο είναι πως ακόμα και όταν το άρωμα τελειώσει, το μπουκαλάκι θα φυλαχτεί από τον παραλήπτη του, αφού θα αποτελεί δώρο ανεκτίμητης αξία!
  • Να έχει κατάλληλο περιτύλιγμα. Πολλές φορές η συσκευασία ή ακόμα και το χειροποίητο περιτύλιγμα είναι αυτό που θα δώσει μεγαλύτερη αξία στο δώρο και όχι τόσο ή μόνο το εσωτερικό του. Αφιέρωσε λοιπόν λίγο χρόνο και σε αυτό.
  • Να μην υπερβάλλεις. Ένα αρκετά φθηνό δώρο ίσως δείξει αδιαφορία. Από την άλλη πλευρά ίσως ένα αρκετά ακριβό δώρο να δημιουργήσει συναισθήματα υποχρέωσης στον παραλήπτη. Άρα κινήσου κάπου ενδιάμεσα.

Να θυμάσαι, η πραγματική αξία του δώρου αποτυπώνεται στο ενδιαφέρον σου να βρεις και να προσφέρεις ένα δώρο που ανταποκρίνεται στην δική σου ψυχοσύνθεση αλλά ταυτόχρονα ικανοποιεί και τις επιθυμίες του άλλου.

Καλή επιτυχία λοιπόν στην αναζήτησή σου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebookγια να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ