Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22/4 έως 28/4/2024

Οι ανασφάλειες κυριαρχούν και σας καθοδηγούν στις επιλογές σας. Δεν είναι στιγμή για επισημοποιήσεις, αποφάσεις και νέα ανοίγματα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22/4 έως 28/4/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Καλή άνοιξη και για εσάς προκύπτει η ανάγκη να εστιάσετε περισσότερο στα οικονομικά και τις πηγές εσόδων, αλλά και σε θέματα με τα παιδιά. Τώρα που πήρατε φόρα αρχίζουν και βγαίνουν όλα στην επιφάνεια. Πως σας εξυπηρετούν οι αξίες, τι αξία έχουν τα πάντα γύρω σας; Ευκαιρία να τα αξιολογήσετε καλύτερα ηθικά και υλικά.

Ταύρος

Επαναφόρτιση με επίκεντρο τον εαυτό σας. Προβάλετε τον εαυτό σας, εκπέμπετε γοητεία και μαγνητίζετε τους γύρω, έλκετε ευκαιρίες. Ευκαιρία, ωστόσο, και για γκρίνιες από το σύντροφο ή το συνέταιρο στη δουλειά. Χαλαρώστε και απολαύστε όσο μπορείτε και προσπαθήστε να συνδέσετε αυτά που κάνετε με το νόημα της ζωής.

Δίδυμοι

Μια αντίστροφη μέτρηση για μια δυναμική εκκίνηση, που αργεί λίγο ακόμα… Το υποσυνείδητο παίζει παιχνίδια με το μυαλό και είναι ικανό να σας χωρίσει στα δύο. Κάντε λιγάκι υπομονή. Χρειάζεται να βρείτε τρόπους να παρατηρήσετε και να αποδομήσετε παλαιότερες συμπεριφορές. Συνειδητότητα θέλει.

Καρκίνος

Δυναμικά για εσάς τα πράγματα και έτσι πρέπει να τα χειριστείτε. Η ανταμοιβή και η ανταπόδοση δεν αργεί. Βρίσκετε ομάδες, φίλους, συνεργάτες πρόθυμους να σας βοηθήσουν. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία- όχι τους ανθρώπους! Και οικονομική επιβράβευση από τη δουλειά, ε, καιρός ήταν. Όλα καλά κι όλα ωραία. Τρέχουμε τώρα.

Λέων

Καριέρα, κοινωνικό στάτους και προϊστάμενοι παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Και τι αξία έχουν και τι αξία τους δίνετε. Όμως! Η εξωστρέφεια χτυπάει κόκκινο. Εκτός από την επιτυχία κοινωνικά και επαγγελματικά, ρίχνετε φως και σε θέματα με τους γονείς. Σημασία έχει να είστε ο εαυτός σας και είναι μια περίοδος τέτοια για εσάς.

Παρθένος

Διεύρυνση οριζόντων και στόχοι και ταξίδια και εκδρομές. Και το νόημα της ζωής, τι είναι ο άνθρωπος και τέτοια φιλοσοφικά και φιλοσοφημένα. Κάνατε την … ψυχανάλυσή σας μέσα σας, αυτάρκεις, μόνοι σας και τώρα είστε έτοιμοι να απλώσετε τα φτερά σας και να κατακτήσετε τον κόσμο!

Ζυγός

Εισέρχεστε σε έναν άλλο κόσμο, όπου αντιμετωπίζετε με ωρίμανση φοβίες και ανησυχίες που σας τρώνε. Μια μεταμορφωτική εμπειρία μπορεί να σας χαρίσει αυτή η περίοδος και σας θέλει συνειδητούς και συνειδητοποιημένους. Χρήματα και δάνεια και τέτοια θέματα που εμπλέκουν άλλους, ευκαιρία να τα βγάλετε στο τραπέζι.

Σκορπιός

Οι σημαντικοί άνθρωποι απέναντί σας ζητούν την προσοχή και τη φροντίδα σας. Αλλά και εσείς χρειάζεστε φροντίδα, οπότε αφήστε τους να σας περιποιηθούν. Αυτό ισχύει και για το σύντροφο και τους συνεργάτες, ο καθένας με τον τρόπο του. Βρείτε συμμάχους, αναζητήστε βοήθεια, εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία!

Τοξότης

Στρώνεστε στη δουλειά και εξετάζετε επισταμένως όλες τις παραμέτρους και τις προκλήσεις. Ευθύνες, υποχρεώσεις, δεσμεύσεις με σκοπό την αποτελεσματικότητα στην καθημερινότητα. Κάντε το χωρίς καταπίεση. Ευκαιρία να ασχοληθείτε και με θέματα εξετάσεων υγείας που αφήσατε σε εκκρεμότητα. Με νοιάξιμο, χωρίς εμμονή, όλα θα γίνουν.

Αιγόκερως

Ανοίγεστε λίγο περισσότερο, είναι ένα καλό διάστημα να εκφραστείτε καλύτερα, να περάσετε καλύτερα, να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας ή, απλά, να μπαίνετε σε mode διακοπών -σιγά-σιγά. Ρίχνετε το βάρος σας σε δραστηριότητες με το σύντροφο ή τα παιδιά. Ακόμα καλύτερα με τον εαυτό σας τον ίδιο! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος

Ένα διάστημα που αισθάνεσθε τις υποχρεώσεις να αυξάνονται, προς την οικογένεια, τους γονείς, το σπίτι. Ένα διάστημα που πρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας και σε παρελθούσες εμπειρίες και συμπεριφορές, κι ας φέρνουν μαζί τους ένταση. Είναι ένα τεστ, μια δοκιμασία και καλείστε να την περάσετε!

Ιχθύες

Μπαίνετε σε τρέξιμο με τα μικρά, τα καθημερινά, δουλειές, χαρτιά, διεκπεραίωση, αλλά και σε διαδικασία να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε πράγματα μέσα στο οικείο σας περιβάλλον, αδέρφια και φίλους. Αλλά και ευκαιρία για ταξιδάκι και εκδρομές, που σας ανεβάζουν ψυχολογικά.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ