Ανακαλύψτε τα εντυπωσιακά οφέλη της νιασιναμίδης στην επιδερμίδα σας!

Οι ειδικοί «ορκίζονται» στα αδιαμφισβήτητα οφέλη της και στην θαυματουργή της ικανότητα να επουλώνει το πρόσωπο και να χαρίζει φωτεινότητα και όψη ξεκούρασης. Ανακαλύψτε τα εντυπωσιακά οφέλη της νιασιναμίδης στην επιδερμίδα σας!

Η νιασιναμίδη, γνωστή και ως νικοτιναμίδη, είναι ένας τύπος βιταμίνης Β (Β3) που έχει πολλές διαφορετικές επιδράσεις και χρήσεις για το ανθρώπινο σώμα, ειδικότερα για το δέρμα.

Τι κάνει η νιασιναμίδη για το δέρμα;

  1. Αρχικά, η κύρια επίδραση της νιασιναμίδης είναι ότι χρησιμεύει ως αντιφλεγμονώδης ουσία. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για διάφορα προβλήματα ακμής, όπως η κοινή ακμή που είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους προβλημάτων στους εφήβους, αλλά και σε αρκετό ενήλικο πληθυσμό.
  2. Μπορεί να επαναφέρει την λεία όψη της επιδερμίδας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδανική για προβλήματα μελάγχρωσης του δέρματος.
  3. Λόγω της ικανότητας της νιασιναμιδη να βοηθά το σώμα σας να παράγει την κερατίνη (μια πρωτεΐνη που βοηθά την επιδερμίδα να φαίνεται σφριγηλή και νεανική), είναι χρήσιμη στη μείωση ορισμένων σημαδιών γήρανσης. Αυτά περιλαμβάνουν: λεπτές γραμμές, ρυτίδες και αποχρωματισμό της επιδερμίδας.

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε ορούς όπως επίσης και κρέμες που περιέχουν αυτό το μαγικό συστατικό. Για να έχετε ολοκληρωμένα αποτελέσματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρώτα τον ορό και μετά να βάλετε την κρέμα για να διατηρήσετε την υγρασία.

Συμπληρώστε την φροντίδα της επιδερμίδας σας με την πλάκα μασάζ gua sha 

Πρόκειται για μία φυσική, εναλλακτική θεραπεία η οποία αφορά μασάζ προσώπου με πέτρες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για απόξεση της επιδερμίδας με ένα εργαλείο μασάζ, για τη βελτίωση της όψης του δέρματος. Gua σημαίνει ξύσιμο και Sha σημαίνει μικροσκοπικές, επίπεδες κηλίδες, στα κινέζικα.

Η αρχαία αυτή τεχνική προσφέρει, επιπλέον, μία πιο ολιστική προσέγγιση για τη γενικότερη υγεία και ευεξία του οργανισμού μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται ως botox της Ανατολής!

Τα βασικά οφέλη του μασάζ gua sha:

  1. Αυξάνει την κυκλοφορία αίματος στο δέρμα και αποκαθιστά την υγιή του όψη.
  2. Καταπολεμά τις ρυτίδες, τους κύκλους κάτω από τα μάτια και τα σημάδια γήρανσης.
  3. Μειώνει την ένταση των μυών του προσώπου.

Πριν ξεκινήσουμε:

  1. Σαπουνίζουμε το Gua Sha με τα χέρια μας (τουλάχιστον για 30’’).
  2. Καθαρίζουμε καλά τις καμπύλες του.
  3. Αν έχουμε χρόνο, το βουτάμε σε ζεστό νερό και σαπούνι για 30-60 λεπτά.

Κατά τη χρήση:

  1. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο πάντα με κατεύθυνση προς τα επάνω και προς τις άκρες του προσώπου.
  2. Εφαρμόστε το αγαπημένο σας, ενυδατικό λάδι (ή serum, κρέμα, μάσκα) και ξεκινήστε το απαλό μασάζ.
  3. Αν αισθάνεστε ότι η πίεση που ασκείται είναι ήπια, μπορείτε να ασκήσετε λίγη παραπάνω, για πιο ορατά αποτελέσματα.
  4. Για πιο αποτελεσματικό μασάζ μπορείτε να τοποθετήσετε το Gua Sha στο ψυγείο, πριν από τη χρήση.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

οφέλη της νιασιναμίδης στην επιδερμίδα σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ