Παιδικές κατασκευές και γλυκίσματα για το Halloween!

Σε αυτή την ανάρτηση σου συγκεντρώνω όλα όσα έχουμε φτιάξει ως τώρα για το Halloween για παιδάκια αλλά και για ενήλικες χρησιμοποιώντας μέχρι και την τεχνική του decoupage! Θα βρεις ιδέες και για γλυκίσματα που μπορείς να φτιάξεις μόνη στο σπίτι σου! Παιδικές κατασκευές και γλυκίσματα για το Halloween!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ο Halloween γιορτάζεται τη νύχτα της 31 του Οκτώβρη και δηλώνει την παραμονή της γιορτής των Αγίων Πάντων (All Hallows Day). Είναι ξεκάθαρα ένα έθιμο του δυτικού κόσμου. Τα παιδιά συνηθίζουν να μεταμφιέζονται σε κάτι συνήθως τρομακτικό, να τριγυρνάνε στα σπίτια για το λεγόμενο “φάρσα ή κέρασμα” και κολοκύθες στολισμένες διακοσμούν τα σπίτια. Έχει κάποια κοινά γνωρίσματα με τις δικές μας απόκριες αλλά το Halloween έχει κάτι το πιο scary στο όλο σκηνικό του και γενικά μία πιο μυστικιστική χροιά… Κάθε τι υπερφυσικό και μαγικό είναι στο ζενίθ του εκείνη την νύχτα! Η κατάλληλη ευκαιρία για Παιδικές κατασκευές και γλυκίσματα για το Halloween!

Με την μικρή μου Κωνσταντίνα!

 

Ναι και για αυτόν ακριβώς τον λόγο μου αρέσει πάααρα πολύ!

Είναι ένα έθιμο εντελώς ξενόφερτο και μακριά από τα δεδομένα μας. Αποδέχομαι πως είναι…Η αλήθεια όμως είναι ότι η ικανότητα του να αξιοποιείς ότι μπορείς για να περάσεις καλά και να φτιάξεις τη διάθεσή σου χωρίς να ξεχνάς τα δικά σου ήθη και έθιμα… είναι οκ για εμένα! Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε φτιάξει ως τώρα για να πάρετε ιδέες και να στήσετε γιατί όχι και το δικό σας Halloween party!

 

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΕΔΩ πατώντας επάνω στο link θα δεις όλες τις αναρτήσεις στο mommyjammi.gr σχετικά με το Halloween

Κατασκευές και γλυκίσματα για το Halloween

Παρακάτω σου παραθέτω τις πιο αγαπημένες μου δημιουργίες… Στο παραπάνω όμως link θα βρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Halloween decor προτάσεις διακόσμησης

DIY Halloween wreath!

Φτιάξτε απίθανα Halloween sugar cookies!

Απίθανα γευστικά cupcakes με άρωμα από Halloween!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ