Πρωινή ρουτίνα περιποίησης & Giveaway Ren perfect canvas – VIDEO

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την σωστή πρωινή περιποίηση του προσώπου σου αλλά και ένα super Giveaway! Πρωινή ρουτίνα περιποίησης & Giveaway Ren perfect canvas – VIDEO – Παρουσιάζει η vlogger Χρύσα Εμμανουήλ Mumabe Youtube Channel

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

 

Μumabe – Vlogger – Subscribe HERE Mumabe Youtube Channel

Facebook: Mumabe Youtube Channel

 

 


Κάποιες φορές όταν σκεφτόμαστε πως μπορούμε να φροντίσουμε σωστά την επιδερμίδα του προσώπου μας ίσως έχουμε κάποιες απορίες. Πόσα προϊόντα περιποίησης πρέπει να χρησιμοποιώ για να έχω μία όμορφη, υγιή λάμψη; Με ποια σειρά πρέπει να τα τοποθετώ για να έχω το μάξιμουμ του αποτελέσματος και να κερδίζω και χρόνο τα πρωινά; Πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιώ αντηλιακό με ευρύ φάσμα κάθε μέρα του χρόνου; Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να απαντάμε σ αυτές τις ερωτήσεις.

Η πρωινή ρουτίνα περιποίησης όπως και η βραδινή εξαρτάται από το τι τύπο δέρματος έχεις (λιπαρή, ξηρή, μεικτή, αν υπάρχουν τάσεις ακμής κτλ) όπως επίσης και από την ηλικία. Γενικότερα καλό θα ήταν να μάθουμε να “ακούμε” το δέρμα μας. Μια κοπέλα αρκετά μικρής ηλικίας (χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα που να χρειάζεται θεραπεία-συμβουλή δερματολόγου) μπορεί να αρκεστεί σε μια απλή κρέμα ματιών και προσώπου με στόχο την ενυδάτωση. Αν έχεις κάποιους μαύρους κύκλους μπορείς να διαλέξεις κάποια κρέμα-σερουμ που να είναι πλούσια σε βιταμίνη Κ. Για μια γυναίκα που θέλει να προλάβει κάποιες πρώτες ρυτίδες υπάρχουν αντίστοιχες κρέμες και σέρουμ , όπως επίσης για τις ήδη υπάρχουσες υπάρχουν ειδικά προϊόντα που κάνουν μέχρι και μίνι λιφτ.
Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε καθημερινά όλες τις μέρες του χρόνου ανεξάρτητα αν ειναι καλοκαίρι ή χειμώνας είναι το αντιηλιακό ή κρέμα που να περιέχει Spf! Μια από τις μεγαλύτερες αιτίες της πρόωρης γήρανσης είναι οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου που δυστυχώς δεν είναι φίλος μας πια.
Ποια όμως είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων έτσι ώστε να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα από αυτά και να έχουμε επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία; Υπάρχουν τρικς για να γλιτώνουμε χρόνο τα πρωινά; Οι υπόλοιπες απαντήσεις με λεπτομέρεια στο βίντεο που ακολουθεί….

Ας ξεκινήσει το βίντεο… ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο !!! ή πάτησε επάνω στην παρακάτω φωτογραφία!

Η φίλη σου,
Μumabe!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Προηγούμενο άρθροΣας προσκαλούμε στην Παρουσίαση | Αμέλια, το κορίτσι που έμαθε να πετάει
Επόμενο άρθροΆνοιξαν οι εγγραφές για τον 2ο Yπερμαραθώνιο No Finish Line Athens
Γεια σας αγαπημένες μου φίλες αναγνώστριες τούτου εδώ του Site!!! Ονομάζομαι Χρύσα Εμμανουήλ και είναι μεγάλη χαρά μου που είμαι το νεοφερμένο μέλος αυτής εδώ της παρέας. Γεννήθηκα στην Αθήνα, Ιούνης ήταν θαρρώ (δίδυμος, έχει σημασία γι αυτό τo αναφέρω) και από μικρή ήμουν λιιίιγο αναποφάσιστο παιδάκι με το τι θα κάνω στη ζωή μου... Έτσι αφού τελείωσα το σχολείο πέρασα στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στο τμήμα λογιστικής χρηματοοικονομικής ενώ παράλληλα πήγα στο εθνικό ωδείο για τραγούδι και σε σχολή μακιγιάζ και ονυχοπλαστικής! Τελικά με όλα ασχολήθηκα εκτός από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε., τραγούδι σε μουσικές σκηνές (Σταυρός του νότου, αρχιτεκτονικη κ.α.) μόνη αλλά και με την μπάντα μου, τους ''3w.gr'' ,τηλεόραση (στην ΕΡΤ με τη Σεμινα Διγενή κ.α.), ραδιόφωνο (σε ιντερνετικούς και όχι μόνο σταθμούς), πολλά ραντεβού στον τομέα της ονυχοπλαστικής και του μακιγιάζ και τα τελευταία δύο χρόνια έχω μπει στο ''κλαμπ των μαμάδων''!!!!! Και ξαφνικά ένα πρωινό (η Παναγιά μου) πριν 2 μήνες ξύπνησα και είπα στον άντρα μου ότι θα κάνω ένα κανάλι στο youtube που θα περιέχει όλα τα κομμάτια της ''σχιζοφρενής'' προσωπικότητάς μου και θα μπορώ να μοιραστώ πράγματα που ξέρω, να μάθω, να επικοινωνώ και να εξελίσσομαι.. Χαίρομαι πολυ που μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε κι από δω.. Μπορείτε να με λέτε Mumabe.... ΜU(sic).MA(ma).BE(auty)

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απαραίτητη η ρουτίνα αν και πολές φορές τη ξεχνάω, οφείλω να ομολογήσω! Ευχαριστουμε για τα tips!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ