Περιποίηση προσώπου για ένα λαμπερό βλέμμα!

Tο πρόσωπο είναι το μόνο μέρος του σώματος που μένει εκτεθειμένο και ακάλυπτο καθημερινά όλο το χρόνο. Περιποίηση προσώπου για ένα λαμπερό βλέμμα! Όλες οι γυναίκες ψάχνουμε τα κατάλληλα προϊόντα ώστε να δώσουμε στο δέρμα μας την ευκαιρία να λάμψει!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Η πρωινή φροντίδα είναι η σημαντικότερη και αυτό απαιτεί να έχετε μια δυνατή βάση. Αρχικά ο καθαρισμός με κατάλληλο προϊόν που “ακούει” στις ανάγκες του δέρματος σας και στην συνέχεια με την κρέμα ημέρας και κρέμα ματιών. Η ταλαιπωρία του δέρματος είναι μεγάλη και όσο και αν μας φαίνεται χρονοβόρα η διαδικασία θα πρέπει να την ακολουθούμε πιστά πρωί – βράδυ.

Σήμερα θα σας παρουσιάσω δύο προϊόντα που δοκίμασα από το MastihaShop και πραγματικά με ενθουσίασαν! Τα χρησιμοποιώ στο πρόσωπο μου ήδη δύο εβδομάδες και νιώθω τη διαφορά στην υφή του δέρματος μου. Το ήξερες ότι κάθε προϊόν που δοκιμάζεις πρέπει να του δώσεις χρόνο δράσης πάνω από 5 ημέρες;

peripoihsh-proswpou-gia-lampero-vlemma-mommyjammi2

ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΤΙΑΝΗ 40 ml 

Κρέμα με εξαιρετικά λεπτή υφή για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Τα εκχυλίσματα από Γεντιανή και Πεύκο διευκολύνουν την οξυγόνωση των κυττάρων, ανανεώνοντας το δέρμα και ενισχύοντας τη φυσική του άμυνα.

Συστατικά: Μαστιχέλαιο, εκχυλισματα από Γεντιανή, Άρνικα, Πεύκο, Άρκευθο, έλαια  Αβοκάντο, Αντιοξειδωτικό Συνένζυμο SOD Jojoba & Macadamia

ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤOΣ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ 40 ml

Τα έλαια Αβοκάντο Αργκάν και από κουκούτσι βερίκοκου ενυδατώνουν την επιδερμίδα, ενώ το βούτυρο Karité απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης. Ταυτόχρονα το εκχύλισμα από ρίζας Ραβέντι εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες προσφέροντας έτσι αντιγηραντική προστασία στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Συστατικά: Μαστιχέλαιο, έλαιο Αβοκάντο, Αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο, έλαιο Αργκάν, έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου, βούτυρο Karite, κερί μέλισσας, εκχύλισμα ρίζας ραβέντι, φυτοστερόλες και ασωπονοποίητα από ελαιόλαδο
peripoihsh-proswpou-gia-lampero-vlemma-mommyjammi3

Η μαστίχα, ύστερα από μακραίωνα ταξίδια στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ανατολικής Μεσογείου & ερωτοτροπώντας πάντα με την ποικιλία της χρηστικότητας της, αποκτά νέα ταυτότητα και συστήνεται σε ένα κοινό με οικολογικές ανησυχίες και αισθαντική ενατένιση του καθημερινού. Οι άνθρωποι, οι πολιτισμοί, οι αλληλεπιδράσεις, τα γευστικά μεταδάνεια και οι ανταλλαγές, όλα μπερδεύονται γλυκά και μαγικά, αναδύοντας πάντα το μεθυστικό άρωμα της μαστίχας.

Τα mastihashop, γνήσιο δημιούργημα των ανθρώπων της μαστίχας, φιλοδοξούν να αναδείξουν τις ιαματικές και καλλωπιστικές της ιδιότητες, την πολυχρηστικότητα και τη διεθνικότητα της. Εκφράζοντας το ζωντανό διηνεκές αμάγαλμα πολιτισμών και λαών, τα mastihashop, έρχονται να προσηλυτίσουν νέους πιστούς και να ταξιδέψουν νοερά στην Ανατολή, φέρνοντας στις αποσκευές τους σειρές απολαυστικών συνταγών σε συνδυασμό με αρώματα, εικόνες και μουσικές της Μεσογείου. Με σημείο εκκίνησης τη Χίο, την παγκόσμια και αποκλειστική πατρίδα της μαστίχας, τα mastihashop, ζωντανεύουν παλιές και δημιουργούν νέες συνεργασίες φέρνοντας προϊόντα απ’ όλες τις χώρες που ταξίδεψε η μαστίχα, αγαθά πολιτισμών με ιστορία χαμένη στα βάθη των αιώνων

peripoihsh-proswpou-gia-lampero-vlemma-mommyjammi4

Ρίξε μια ματιά στο e-shop mastihashop για να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα τους. Προσωπικά, επιλέγω προϊόντα με φυσικά συστατικά.


Φυσικά επειδή μου άρεσαν πολύ οι δύο αυτές κρέμες που σας παρουσίασα, θα κάνουμε και Διαγωνισμό με έναν τυχερό!

Τα βήματα είναι απλά και ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω Facebook! -ΕΛΗΞΕ-

peripoihsh-proswpou-gia-lampero-vlemma-mommyjammi5

  1. Like σε Mommyjammi και Mastihashop -ΕΛΗΞΕ-
  2. Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρεις ΕΔΩ
  3. Comment κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού, που θα βρεις ΕΔΩ για να μπεις και εσύ στη κλήρωση (προσοχή όχι σχόλιο εδώ στην ανάρτηση αλλά στην φωτογραφία στο Facebook)

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Τετάρτη 9/11 ώρα 23:00

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook.

Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Ο τυχερός θα παραλάβει το δώρο του με κούριερ που επιβαρύνει τον δωροθέτη.

Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.

Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Καλή σας επιτυχία!

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΧΧΧΧ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!!!! ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ