Ο Βασίλης Κουτσιαρής μας προσκαλεί να διαβάσουμε δύο νέα βιβλία του

    Η κόρη μου αγάπησε το βιβλίο “Η Γραμμή” με το που το διάβασε και η αλήθεια είναι ότι με κέρδισε και εμένα! Η “Πορτοκαλάδα Σλουρπ” μας έκανε να γελάσουμε! Πάμε να τα δούμε; Ο Βασίλης Κουτσιαρής μας προσκαλεί να διαβάσουμε δύο νέα βιβλία του

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

    Η ΓΡΑΜΜΗ – από τις εκδόσεις Μίνωας

    Η γραμμή περιγράφει μια συγκινητική ιστορία φιλίας μεταξύ δύο αγοριών. Μια πραγματικά γλυκιά και τρυφερή ιστορία που μας συγκίνησε και η μικρή μου Κωνσταντίνα ζητούσε να της το διαβάσω ξανά και ξανά… Οι δύο πρωταγωνιστές είναι δύο αγόρια συμμαθητές όπου στην αρχή της γνωριμίας τους δεν φαίνεται πως είναι και οι καλύτεροι φίλοι… παρά τις προσπάθειες του ενός από τους δύο, του Θοδωρή. Μια μαύρη γραμμή στέκει στο θρανίο τους και οριοθετεί τις μεταξύ τους σχέσεις. Μια εξέλιξη στην πορεία θα αλλάξει επί της ουσίας την σχέση των δύο αγοριών και θα ξεκινήσουν να μοιράζονται όλα όσα είχαν πριν στερήσει στους εαυτούς τους… Οι συγγραφείς του βιβλίου, Βασίλης Κουτσιαρής και Γιάννης Διακομανώλης γράφουν μια ιστορία στο πρώτο πρόσωπο που θα γεννήσει συναισθήματα, απορίες και πάνω από όλα τροφή για σκέψη και συζήτηση. Εικονογράφηση Αιμιλία Κονταίου.

    Κάθομαι στο πρώτο θρανίο.
    Μπροστά ακριβώς από την έδρα της κυρίας.
    Για κακή μου τύχη κάθομαι με τον Θοδωρή, που ήρθε φέτος στο σχολείο μας και είναι ενοχλητικός και ακατάστατος.
    Μα καλά, από όλα τα παιδιά της τάξης μου, με αυτόν μου έτυχε να καθίσω;
    Φυσικά, από την αρχή έβαλα τους κανόνες μου.
    Με το μολύβι μου τράβηξα στο θρανίο μια γραμμή.
    Μια χοντρή μαύρη γραμμή. Έτσι, κανείς δε θα μπορούσε να μπει στον χώρο του άλλου…

    Συγγραφέας: ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΔΙΑΚΟΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    Εικονογράφος: ΚΟΝΤΑΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
    Κατηγορία: Παιδικό – Εικονογραφημένο
    Σειρά: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
    Ημ/νία πρώτης έκδοσης: 01/2018
    Σελίδες: 32
    ISBN: 978-618-02-0929-7
    Κωδικός: 14199

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

    Πορτοκαλάδα ΣΛΟΥΡΠ – Ελληνοεκδοτική

    Η πορτοκαλάδα ΣΛΟΥΡΠ είναι μια διασκεδαστική ιστορία που ανήκει στην σειρά Μικροί Ήρωες σε Μεγάλες Σκανταλιές και κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική. Η συγκεκριμένη σειρά καταπιάνεται με απλά καθημερινά πράγματα, θέματα παιδικών βιβλίων που αντικατοπτρίζουν την καθημερινότητα των παιδιών μας. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας λαχταρά να πιει μια πορτοκαλάδα με ανθρακικό. Η μητέρα του όπως είναι φυσικό αρνείται και η επιθυμία του πρωταγωνιστή μας χτυπάει κόκκινο! Τόσο κόκκινο που σκαρφίζεται αστείους τρόπους ώστε να αποκτήσει αυτή την πορτοκαλάδα ΣΛΟΥΡΠ. Φυσικά θα μπλεχτεί σε διασκεδαστικούς μπελάδες που θα τον κάνουν να αναθεωρήσει αυτή την εμμονή του. Ένα έξυπνο βιβλίο σχετικά με τις εμμονές και τις επιθυμίες των μικρών παιδιών και την οπτική των ενηλίκων απέναντι σε αυτές! Το χαρήκαμε και γελάσαμε!

    Την ήθελα αυτή την πορτοκαλάδα.
    Ναι, το ήξερα πως ήταν με ανθρακικό
    και πως οι γονείς μου δεν θα μου επέτρεπαν να την πιω,
    αλλά εγώ θα προσπαθούσα να τους πείσω.. 

    Συγγραφέας: ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – Εικονογράφηση Ναταλία Καπατσούλια
    • ΣΕΛΙΔΕΣ: 48
    • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 15 x 22
    • BARCODE: 9789605632359
    • ISBN: 978-960-563-235-9

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ