Η θεραπεία του Γερμανού συγγραφέα θα σας ξαφνιάσει…

Πρωτότυπο και άκρως μυστηριώδες, οδηγεί το μυαλό του αναγνώστη να ψάξει πέρα από τη λογική, στο αδιανόητο. Η θεραπεία του Γερμανού συγγραφέα θα σας ξαφνιάσει… Εκδόσεις Διόπτρα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  
Έχετε αγοράσει ποτέ βιβλίο και να σας δώσουν μαζί και τα χάπια σας;
Κι όμως με τη Θεραπεία του Γερμανού συγγραφέα Σεμπάστιαν Φίτζεκ, οι εκδόσεις Διόπτρα θα σας ξαφνιάσουν δίνοντάς σας και τη …θεραπεία σας.
Ένα μπουκαλάκι μ`ένα …θεραπευτικό χάπι κι ένα πολύ-πολύ κατατοπιστικό φύλλο οδηγιών για τον χρήστη… Μεταφέρω ένα μικρό παράδειγμα.
Ονομασία. Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Σύνθεση-Δραστική ουσία. Γενναίες δόσεις σασπένς και ανατροπών.- Αγωνία 1000mg.
Φαρμακοθεραπευτική αγωγή. Συμπτώματα έλλειψης σασπένς, ανάγκη για μυστήριο και γρήγορη πλοκή, εθισμός στον Fitzek.
 Ενδείξεις. Η Θεραπεία χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική ανακούφιση του λάτρη των ψυχολογικών θρίλερ που αναζητά το επόμενο best seller.
Αντενδείξεις. Μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα εμμονής, αδυναμίας κλεισίματος του βιβλίου, έντονης αγωνίας και επιθυμίας για γύρισμα σελίδας και εντατικής ανάγνωσης μέχρι το τέλος.
Αυτά και πολλά άλλα θα διαβάσετε σ`αυτό το συνοδευτικό φυλλάδιο για ένα πραγματικά συναρπαστικό βιβλίο που έγινε αμέσως μπεστ σέλερ και πούλησε 10.000.000 αντίτυπα σε 29 χώρες.
Πρωτότυπο και άκρως μυστηριώδες, οδηγεί το μυαλό του αναγνώστη να ψάξει από τη λογική, στο αδιανόητο.
Ένας διάσημος ψυχίατρος, ο Βίκτωρ Λάρεντς, δεμένος σ`ένα κρεββάτι κλινικής διηγείται στον νεαρό γιατρό που τον κουράρει την πιο παράξενη και απίστευτη ιστορία που τον οδήγησε στη θέση αυτή.
Η 12άχρονη κόρη του Γιόζι, που έπασχε από μια σπάνια και ανεξήγητη ασθένεια, εξαφανίζεται ξαφνικά χωρίς κανένα ίχνος. Ο Λάρεντς καταρρέει και εγκαταλείπει τα πάντα μη μπορώντας να αντιμετωπίσει το χαμό της κόρης του. Τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνιση της Γιόζι, ο Λάρεντς αποσύρεται σ`ένα νησάκι της Βόρειας Θάλασσας σε μια προσπάθεια να συνδέσει τα συντρίμμια του εαυτού του. Εκεί δέχεται την απροσδόκητη επίσκεψη μιας ωραίας άγνωστης γυναίκας.
Η Αννα Σπίγκελ είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων και ζητά την βοήθειά του. Πάσχει από ένα είδος σχιζοφρένειας, καθώς οι φανταστικοί ήρωες των βιβλίων της ζωντανεύουν και παίρνοντας σάρκα και οστά μπαίνουν στη ζωή της.
Ο γιατρός επιχειρεί να την αποπέμψει, ως την στιγμή που του αναφέρει ότι στην τελευταία της ιστορία ένα νεαρό κορίτσι, η Σαρλότα, που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνη. Όσο κι αν του φαίνεται παράλογο, η σύνδεση με τη Γιόζι είναι αναπόφευκτη και ο Λάρεντς αναλαμβάνει την Άννα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μάθει τι συνέβει στην κόρη του.
Μέσα σ`ένα ζοφερό τοπίο όπου μαίνονται παγωμένες καταιγίδες και ακολουθώντας τις διαδρομές στο μυαλό της Αννας Σπίγκελ τα πράγματα θα πάρουν δραματική τροπή, τα στοιχεία που έρχονται στο φως από το παρελθόν του κοριτσιού, περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση και το μυστήριο όλο και πυκνώνει, σαν να βαδίζεις σ΄ένα μακρύ αδιέξοδο τούνελ   που γίνεται όλο και πιο σκοτεινό, ως την τελευταία απότομη καμπή που θα σε οδηγήσει σε μια απρόσμενη, αποκαλυπτική έξοδο.
Από τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ με την ένταση, την αγωνία και το μυστήριο να κορυφώνονται από κεφάλαιο σε κεφάλαιο και το αναπάντεχο να σε περιμένει στην επόμενη σελίδα.
Μην ψάχνεις αυτό που υπάρχει. Κοίταξε να βρεις αυτό που λείπει.
 
Ε π α ν έ ρ χ ο μ α ι .
Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!
Συγγραφέας: Sebastian Fitzek
ISBN: 978-960-605-447-1
Ξενόγλωσσος Τίτλος: Die Therapie
Μεταφραστής: Γιώτα Λαγουδάκου
Ημερομηνία έκδοσης: 07/11/2018
Αριθμός σελίδων: 344
Χώρα προέλευσης: Γερμανία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ