Χριστουγεννιάτικο Party με παιδικές κατασκευές!

Το Κάθε Μέρα Γονείς έκλεισε τα 6 του χρόνια και το γιόρτασε στον Πολυχώρο Μεταίχμιο παρέα με αγαπημένους φίλους και αναγνώστες. Εμείς βρεθήκαμε εκεί παρέα με τα παιδιά και φτιάξαμε υπέροχες χειροτεχνίες! Χριστουγεννιάτικο Party με παιδικές κατασκευές!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Το Mommyjammi.gr και το ΕυζηνCreations ήταν τα ξωτικά της υπόθεσης και ανέλαβαν τις χριστουγεννιάτικες παιδικές κατασκευές παρέα με τα παιδιά! Τα Flying Tiger Hellas ήταν μαζί μας με την ευγενική χορηγία των υλικών και ο πολυχώρος Μεταίχμιο ζεστός και κατάλληλος για να φιλοξενήσει αυτή την υπέροχη εκδήλωση!

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από κάθε προσδοκία! Αγάπη, χαμόγελα, υπέροχη διάθεση και θερμές ευχές στο αγαπημένο μας Κάθε Μέρα Γονείς, να συνεχίζει με την ίδια συνέπεια την αξιοθαύμαστη δουλειά του.

Περισσότερα για το τι ακριβώς κάναμε στην εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ:

“Το Κάθε Μέρα Γονείς έγινε 6 χρονών”

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ