Φανταστικές μάσκες για απόκριες και πάρτι από τις εκδόσεις Κεντικελένη!

Τρεις φανταστικοί τόμοι για υπέροχες κατασκευές στο νηπιαγωγείο, το σχολείο και το σπίτι! Βρείτε τις πιο δημιουργικές και καλλιτεχνικές ιδέες για κατασκευές! Φανταστικές μάσκες για απόκριες και πάρτι από τις εκδόσεις Κεντικελένη!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Οι απόκριες είναι αγαπημένη θεματική ενότητα των παιδιών! Ποιο παιδί δεν ονειρεύεται να παριστάνει την αγριεμένη μάγισσα ή τον περήφανο φύλαρχο; Πάρτε λοιπόν μολύβια, χαρτιά και μαζί με τα παιδιά σας κάνετε το όνειρο της μεταμφίεσης ένα χαρούμενο παιχνίδι!

Από τις Εκδόσεις Κεντικελένη θα βρείτε τρεις φανταστικούς τόμους με δημιουργικές και καλλιτεχνικές ιδέες για κατασκευές! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!

Οι μάσκες έχουν ζήτηση όλο το χρόνο: για φανταστικές μεταμφιέσεις τις απόκριες ή για πρωτότυπες γιορτές και πάρτι. Το βιβλίο αυτό περιέχει όλο φαντασία ιδέες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και θα εντυπωσιάσουν τους μεγάλους. Ινδιάνοι, κλόουν, άγρια ζώα και πολλές ακόμα επιλογές.

  • Οδηγίες κατασκευής βήμα προς βήμα, απλές και κατανοητές.
  • Εύκολη ταξινόμηση των υλικών.
  • Κατασκευές με βαθμούς δυσκολίας.
  • Πατρόν σε φυσικό μέγεθος και πρακτική θήκη για την ασφαλή φύλαξή τους.

Φαντασία στο νηπιαγωγείο, στο σχολείο και στο σπίτι!

Από χαρτόνι χειροτεχνίας, χαρτοσακούλες και πιάτα δημιουργούνται πρωτότυπες μάσκες και καπέλα: γάτα, ποντίκι, πειρατής και βίκινγκ, Ποσειδώνας και γοργόνα, ήλιος και φεγγάρι.

Για χαρούμενα παιδικά πάρτι τις απόκριες και για διασκεδαστικά παιχνίδια στο νηπιαγωγείο!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Από τις Εκδόσεις Κεντικελένη θα βρείτε τρεις φανταστικούς τόμους με δημιουργικές και καλλιτεχνικές ιδέες για κατασκευές! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ