Δυο μοναδικά παιδικά βιβλία αφιέρωμα στην Σελήνη

    20 Ιουλίου 1969 είναι η πρώτη φορά που άνθρωπος πάτησε το πόδι του στην Σελήνη! Με αφορμή την 50η επέτειο οι εκδόσεις Ψυχογιός μας παρουσιάζουν δύο μοναδικά βιβλία! Δυο μοναδικά παιδικά βιβλία αφιέρωμα στην Σελήνη

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

    Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

    Ένας φανταστικός, πολύχρωμος άτλαντας της Σελήνης με μεγάλες σελίδες που ανοίγουν και αποκαλύπτονται η μία πληροφορία μετά την άλλη μέσα από έξυπνη ενδιαφέρουσα εικονογράφηση που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών. Αν τα παιδιά σας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το διάστημα, τα διαστημικά ταξίδια, τους αστροναύτες τότε αυτό το βιβλίο θα το λατρέψουν. Απευθύνεται σε ηλικίες παιδιών από 5 ετών παρέχοντάς τους πλήθος πληροφοριών για τους πυραύλους και την σελήνη, γραμμένο σε απλή προσιτή γλώσσα απόλυτα κατανοητή για τους μικρούς αναγνώστες μας! Καλά ταξίδια λοιπόν!!!

    Κοίταξε τον νυχτερινό ουρανό. Τι βλέπεις; Σωστά, το χλωμό φεγγάρι, τη Σελήνη. Από πολύ παλιά, αυτός ο ασημένιος ταξιδιώτης εκεί ψηλά εντυπωσίαζε την ανθρωπότητα. Ονειροπόλοι, ρομαντικοί, άνθρωποι της περιπέτειας και πεισματάρηδες επιστήμονες, όλοι έχουν ποθήσει να μάθουν τα μυστικά της Σελήνης. Το ίδιο δε θέλεις κι εσύ; Τι περιμένεις, λοιπόν; Ανέβα στο σκάφος! Η μεγάλη μας εξερεύνηση στο Διάστημα ξεκινάει! Με έξι μεγάλες αναδιπλούμενες σελίδες, ταξίδεψε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Σελήνης. Μάθε για τους πρώτους αστροναύτες, τους πρώτους ταξιδευτές της Σελήνης, τα πρώτα διαστημικά σκάφη αλλά και τα σημερινά, τελευταίας τεχνολογίας, διαστημόπλοια. Φόρα τη διαστημική σου στολή, δέσε τη ζώνη σου και τρία… δύο… ένα… εκτόξευση!

    Στον άτλαντα θα βρεις: 
    6 αναδιπλούμενες σελίδες με τη Σελήνη και τους πυραύλους

    Ενδιαφέροντα στοιχεία για την εξερεύνηση της Σελήνης

    Τους ανθρώπους στη Σελήνη

    Τέσσερα ένθετα βιβλιαράκια με επιπλέον πληροφορίες για τη Σελήνη και τα ταξίδια εκεί

    Το μέλλον μας στη Σελήνη

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

    ΑΡΜΣΤΡΟΝΓΚ – ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

    Ο κεντρικός ήρωας είναι ένα περίεργο ποντικάκι με το όνομα Αρμστρονγκ που παρατηρεί με το τηλεσκόπιο του τα αστέρια και αποφασίζει να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στο φεγγάρι! Ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι που κανένας ως τώρα δεν τόλμησε και προσπαθεί με αυτό το τρόπο, επίσης, να δείξει και στα υπόλοιπα ποντικάκια τα ευρήματά του αφού ως τώρα κάθε του προσπάθεια για να τα πείσει ήταν άκαρπη. Φτιάχνει τη δική του στολή, ψάχνει να βρει τρόπο να προσεγγίσει το φεγγάρι και αντιμετωπίζει του κόσμου τα εμπόδια όπως άλλωστε κάθε φιλόδοξος γεμάτος περιέργεια νέος ερευνητής! η εικονογράφηση του βιβλίου είναι μαγική και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών μας που ταυτίζονται με τον μικρό μας ερευνητή! Μια θαυμάσια ευκαιρία για συζήτηση γύρω από το θέμα της Σελήνης αλλά και της σημασίας να θέτουμε στόχους και να παραμένουμε πιστοί στα όνειρά μας όσα εμπόδια και αν συναντήσουμε γύρω μας! Η μικρή μου Κωνσταντίνα αλλά και εγώ πραγματικά μείναμε ενθουσιασμένοι από το πρώτο κιόλας ξεφύλλισμα του βιβλίου. Ιδανικό βιβλίο για παιδιά που αγαπούν το διάστημα και τις περιπέτειες. Για παιδιά από 7 ετών.

    Ένα υπέροχο παραμύθι που θα ταξιδέψει τους μικρούς αναγνώστες στο φεγγάρι, μια ιστορία όπου τα όνειρα καθορίζονται από τη φαντασία και οι μεγαλύτεροι πρωτοπόροι είναι οι μικρότεροι από όλους.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ