Ο ΞΕΝΟΣ – Harlan Coben Νο 1 μπεστ σέλερ των New York Times

Ο Harlan Coben έρχεται να επιβεβαιώσει το εντυπωσιακό βιογραφικό του, καθώς έχει τιμηθεί και με τα τρία σημαντικότερα βραβεία αστυνομικής λογοτεχνίας και τα βιβλία του ξεπερνούν τα 70.000.000 αντίτυπα κι έχουν μεταφραστεί σε 33 γλώσσες. Ο ΞΕΝΟΣ – Harlan Coben Νο 1 μπεστ σέλερ των New York Times – Γράφει η Μαρία ΔιακαντώνηΚαι μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ο Ανταμ Πράις είναι ένας καθημερινός άνθρωπος, τυπικός εκπρόσωπος του λεγόμενου αμερικανικού ονείρου. Καλή δουλειά, μεγάλο σπίτι σε ακριβό προάστιο, ιδανική σύζυγο, υπέροχα παιδιά.
Ωστόσο το ευτυχισμένο οικοδόμημα φαίνεται να κλονίζεται σοβαρά όταν ένας άγνωστος, ένας ”ξένος”, εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά και του δίνει πληροφορίες και αποδείξεις για ένα μεγάλο ψέμα που του έχει πει η γυναίκα του η Κορίν.
Η Κορίν ξαφνιάζεται, δεν δέχεται και δεν αρνείται τίποτα και ζητά από τον Ανταμ λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Και μετά  εξαφανίζεται.
Ο ξένος εμφανίζεται κι αλλού. Συναντά κι άλλους ευτυχισμένους ανθρώπους κι όταν ανοίγει το στόμα του οι κόσμοι τους γκρεμίζονται.
Ο Ανταμ βρίσκεται.. αντιμέτωπος με μια άλλη πραγματικότητα. Ξέρει ότι τίποτα πιά δεν θα είναι το ίδιο. Αλλά είναι αποφασισμένος να διασώσει ότι έχει μείνει από την ζωή του και να προφυλάξει τα παιδιά του. Πρέπει πρώτα να βρει την γυναίκα του. Γι`αυτό αρχίζει να αναζητά την ταυτότητα του ξένου.
Ποιός είναι αυτός ο άγνωστος, πού βρίσκει τις πληροφορίες του, ποιος είναι ο σκοπός του;
Πού βρίσκεται η Κορίν;
Και πότε ο Ανταμ θα αντιληφθεί ότι δεν κινδυνεύει μόνο  οικογενειακή του ευτυχία αλλά και η ίδια του η ζωή;
Δυνατό αστυνομικό, με μια δόση Ιψενικού τριγώνου με τον ξένο στο ρόλο του τρίτου προσώπου.
Ένα σύγχρονο μυθιστόρημα με έκδηλο προβληματισμό για την τεράστια και επικίνδυνη δύναμη του διαδικτύου και την… ”προστατευμένη” ανωνυμία των χρηστών του.
Διεισδυτική και αντικειμενική ματιά στους χαρακτήρες, τις σχέσεις και τις προτεραιότητες των ηρώων .
Μικρά κεφάλαια, πολλές εναλλαγές, λιτές και ουσιώδεις φράσεις, μυστήριο και σασπένς σε μεγάλες δόσεις.
Διαβάζεται απνευστί.
Ο Harlan Coben έρχεται με τον ΞΕΝΟ να επιβεβαιώσει το εντυπωσιακό βιογραφικό του, καθώς είναι ο μόνος συγγραφέας που έχει τιμηθεί και με τα τρία σημαντικότερα βραβεία αστυνομικής λογοτεχνίας, το  Αντονι, το Εντγκαρ και το Σέιμους, τα βιβλία του ξεπερνούν τα 70.000.000 αντίτυπα κι έχουν μεταφραστεί σε 33 γλώσσες.
” Ο ΞΕΝΟΣ ”, Νο 1 μπεστ σέλερ των New York Times, κυκλοφορεί στην Ελλάδα σε μετάφραση του Αύγουστου Κορτώ, από τις εκδόσεις
ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Καλή ανάγνωση.
Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ