Μάσκες προσώπου: Τι οφέλη προσφέρουν στο δέρμα σου;

Ανακάλυψε τα οφέλη της κάθε μάσκας προσώπου και επίλεξε ποια έχει ανάγκη το δέρμα σου την κάθε στιγμή. Μάσκες προσώπου: Τι οφέλη προσφέρουν στο δέρμα σου;

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μάσκες προσώπου: Τι οφέλη προσφέρουν στο δέρμα σου;

Οι μάσκες ομορφιάς και περιποίησης του προσώπου είναι από τις αγαπημένες συνήθειες των περισσότερων γυναικών. Και πώς να μην είναι άλλωστε; Η αίσθηση ανανέωσης, καθαριότητας και φροντίδας του εαυτού μας είναι μοναδική.

Η κάθε μάσκα είναι διαφορετική και έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα για το δέρμα. Αν αγαπάς να περιποιείσαι τον εαυτό σου, επίλεξε μια από τις διαφορετικές μάσκες προσώπου που μπορείς να βρεις.

Δες παρακάτω τι προσφέρει το κάθε είδος μάσκας και δώσε στο δέρμα σου ό,τι αυτό χρειάζεται!

Μάσκες αποτοξίνωσης – απολέπισης

Οι μάσκες αποτοξίνωσης – απολέπισης απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και τις τοξίνες που δημιουργούνται στο δέρμα σου από τον ήλιο, την ατμοσφαιρική ρύπανση, το άγχος.

Κάνουν ελαφρύ μασάζ, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και απομακρύνουν τη θαμπάδα. Το αποτέλεσμα; Το πρόσωπο σου θα γίνει στη στιγμή λαμπερό, απαλό και γεμάτο καθαριότητα.

Οι συγκεκριμένες μάσκες είναι ιδανικές για κάθε τύπο δέρματος. Βοηθούν πολύ εσένα που ταλαιπωρείσαι από ερεθισμούς και φλεγμονές, καθώς καθαρίζουν πλήρως την επιδερμίδα. Επομένως, είναι απαραίτητες για δέρματα με ακμή.

Ιδανικά, εφάρμοσε μετά μια ενυδατική κρέμα, καθώς οι πόροι του δέρματος είναι ανοιχτοί. Έτσι, θα κλειδώσεις την ενυδάτωση και θα αποτρέψεις σκόνες και μικρόβια να εισέλθουν απευθείας στο πρόσωπό σου.

Μάσκες ματιών

Η επιδερμίδα που υπάρχει κάτω από τα μάτια σου είναι έως και πέντε φορές πιο λεπτή από ό,τι στο υπόλοιπο πρόσωπο. Επομένως, είναι πολύ ευαίσθητη και αφυδατώνεται πολύ εύκολα.

Ακόμη, ο ήλιος είναι επικίνδυνος για ένα τόσο λεπτό στρώμα δέρματος, με αποτέλεσμα να νιώθεις συχνά ξηρότητα.

Οι μάσκες ματιών παρέχουν πλούσια και άμεση ενυδάτωση αναζωογονώντας την περιοχή.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες, που δε λειτουργούν μόνο ενυδατικά. Μειώνουν τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο ή τις λεγόμενες “σακούλες”. Με τον τρόπο αυτό, η κόπωση εξαφανίζεται από το βλέμμα σου.

Αν είσαι πιο επιρρεπής στις ρυτίδες, διάλεξε μια μάσκα με συστατικά που συσφίγγουν και λειαίνουν τα σημάδια γήρανσης, π.χ. μια με υαλουρονικό οξύ.

Μάσκες αναδόμησης

Οι αλλαγές στο πρόσωπό σου συμβαίνουν συνήθως μετά το πέρασμα κάποιων ετών, ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν η κληρονομικότητα και ο τρόπος ζωής. Ωστόσο, οι μάσκες αναδόμησης είναι εδώ για σένα. Θα τις βρεις στην αγορά και ως συσφικτικές ή αντιγηραντικές.

Πώς μας βοηθούν οι συγκεκριμένες;

Η σύστασή τους κάνει πιο δυσδιάκριτες τις ρυτίδες και τις αυλακώσεις, ενώ μειώνει τη χαλαρότητα. Έτσι, βελτιώνει την όψη και την ελαστικότητα του προσώπου σου. Μετά την εφαρμογή, θα έχεις μια πιο λεία, νεανική και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Μάσκες για ακμή

Αν έχεις ακμή ή είσαι επιρρεπής στα σπυράκια, σίγουρα θα σε βοηθήσει πολύ μια καθαριστική μάσκα. Απομάκρυνε τα μικρόβια και τα βακτήρια μειώνοντας τις ατέλειες.

Οι περισσότερες απ’ αυτές τις μάσκες έχουν ήπια βάση, λειτουργούν ρυθμιστικά για την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, καθώς και τη λιπαρότητα.

Γενικά, καθαρίζουν σχολαστικά την επιδερμίδα. Με τον τρόπο αυτό, μειώνουν τους ερεθισμούς. Τέλος, περιέχουν ουσίες που ρυθμίζουν και καταπραΰνουν το δέρμα σου, ενώ του παρέχουν αίσθηση ανακούφισης.

Καθάρισε, αποτοξίνωσε, ενυδάτωσε και σύσφιξε την επιδερμίδα σου. Διάλεξε μία από τις μοναδικές μάσκες για το πρόσωπο της Gerovital και ένταξέ τη στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ