Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29/5/22

Επιστροφές που φέρνουν κρίσεις αλλά και διλήμματα. Αναγκαία είναι η επαναξιολόγηση των καταστάσεων και των ανθρώπων στη ζωή σου. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29/5/22 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ο Άρης Στον Κριό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ψυχολογικές διακυμάνσεις αναμένονται αυτό το διάστημα, καθώς αντιμετωπίζετε ένα έντονο παρασκήνιο που σας καταπιέζει. Ο κρυφός ανταγωνισμός ενισχύεεται. Έχετε όμως τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τις κρίσεις και να κερδίσετε μια μοναδική συμμαχία. Ασχολείστε περισσότερο με την εμφάνιση σας. Νέες γνωριμίες, φλερτ. Ταύρος β’ δεκαημέρου, διανύετε φάση αλλαγών, και καλείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Νέα σχέση που σας δοκιμάζει. Επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ζείτε μια θερμή επανασύνδεση αυτό το διάστημα και αυτό σας γλυκαίνει και μαλακώνετε απέναντι στο ταίρι σας, ξεχνώντας το παρελθόν. Επιτυχίες αναμένονται μέσα από νέες επαγγελματικές προτάσεις. Νομικά ζητήματα σας δοκιμάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, με καλή διάθεση ξεκινάει η εβδομάδα και μπορείτε να επανασυνδεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και να έχετε τις καλές σας στιγμές. Η παρουσία σας μέσα σε μια συλλογική προσπάθεια θα σας χαρίσει δημοτικότητα και νέες δυνατές γνωριμίες. Η ερωτική σας κατάσταση παραμένει μπερδεμένη, πιθανόν εμπλέκεστε σε περίεργο ειδύλλιο. Όμως νιώθετε πως είστε κοντά στο πρόσωπο σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ανατροπές αναμένονται αυτήν την εβδομάδα, και θα πιεστείτε μέσα στην καθημερινότητα σας. Πιθανόν συγκρούσεις με άτομο του περιβάλλοντος σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, επιστρέφετε σε μια κατάσταση του παρελθόντος και αυτό θα γεννήσει διλήμματα αλλά και εσωτερικές συγκρούσεις. Συγχρόνως, ασχολείστε και με οικονομικά ζητήματα, καθώς επανέρχονται εκκρεμότητες. Τώρα μπορείτε να βρείτε λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η επαγγελματική σας κατάσταση παρουσιάζει διακυμάνσεις και πολλές φορές συγκρούεστε με πρόσωπα εξουσίας με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η θέση σας. Πιέζεστε αρκετά ψυχολογικά από ένα άτομο που συνδέεστε ερωτικά. Η παρουσία φίλων σας βοηθάει να ξεπεράσετε προβλήματα. Γνωριμίες με προοπτική, αναμένονται. Πρόταση για αλλαγή εργασίας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η προσαρμογή σας σε ένα καινούργιο περιβάλλον έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε. Νέες γνωριμίες με άτομα που αλλάζουν τον τρόπο σκέψης σας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, διανύετε φάση συγκρούσεων και εντάσεων με το περιβάλλον σας και αυτό σας ταρακουνάει ψυχικά. Ωστόσο, θα έχετε και καλές μέρες, όπου μπορείτε να επενδύσετε σε μια νέα φιλία, ή γνωριμία. Επανασυνδέσεις αναμένονται.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, με αισιοδοξία και εξωστρέφεια αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας και είναι στο πρόγραμμα σας να κάνετε ένα ταξίδι. Η σχέση σας με άτομο  διαφορετικής κουλτούρας, σας συγκινεί. Αλλαγές γύρω από επαγγελματικά ζητήματα αναμένονται. Επέκταση και πιθανή μετοίκηση. Επιτυχία μέσα από ανώτερα ιδρύματα. Νομικά ζητήματα επανέρχονται. Λέοντα β΄ δεκαημέρου, καλείστε να αντιμετωπίσετε ένα παγωμένο επαγγελματικό περιβάλλον και να προσαρμοστείτε σε αλλόκοτες συνθήκες. Η επαφή σας με ένα άτομο που σας συγκινεί ερωτικά, συνεχίζεται. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, μια περίεργη εβδομάδα ξεκινά, όπου θα πρέπει να ακολουθήσετε με συνέπεια τις υποχρεώσεις σας, και να αντιμετωπίσετε εντάσεις και σημαντικές αλλαγές μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Νιώθετε πως πρέπει να αναδείξετε την πιο δυνατή πλευρά τους εαυτού σας. Επανασυνδέσεις αναμένονται και επαναξιολογήσεις γύρω από καρμικές σχέσεις.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο έρωτας θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα και θα ζήσετε εντάσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οικονομικά ζητήματα μεγεθύνονται, ωστόσο μπορείτε να βρείτε λύσεις σε μέχρι πρότινος δύσκολα θέματα. Νιώθετε έτοιμοι να μεταμορφώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Παρθένε β΄ δεκαημέρου, έχετε υιοθετήσει ένα διαφορετικό ρυθμό και ακολουθείτε τις προκλήσεις με μεγάλη αποφασιστικότητα. Αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας αναμένονται. Σχέση εξ αποστάσεως. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η οικονομική σας κατάσταση θα σας προβληματίσει, καθώς καλείστε να συνθηκολογήσετε με άτομα που θέλετε να απομακρυνθείτε. Νομικά ζητήματα συνεχίζουν να σας απασχολούν. Δυναμικές εκκινήσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Αναμένονται ερωτικές επιστροφές.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αναμένονται κρίσιμες αλλαγές αυτό το διάστημα και διανύετε φάση επαναξιολόγησης των αποφάσεων σας. Μια πρόταση θα σας αλλάξει τη ζωή και πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία.  Οικονομικά ευνοείστε από μια ρύθμιση δανείου. Διευκολύνεστε από άτομο που μοιράζεστε κοινή περιουσία. Ερωτικές φαντασιώσεις ικανοποιούνται.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η πρακτική πλευρά της ζωής σας αποτελεί ίσως ένα εμπόδιο για τα σχέδια σας, ωστόσο μπορείτε να βρείτε λύσεις. Αναμένονται κρίσεις και επαναξιολογήσεις σημαντικών σχέσεων. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, επανασυνδέεστε με το άτομο που έχετε κοινά συμφέροντα και αυτό ίσως σας στοιχίσει ψυχολογικά. Συγκρούσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο αναμένονται. Ωστόσο, η εργασιακή σας κατάσταση αναμένεται να σας αποζημιώσει για τα προσωπικά “δεινά”. Δυνατότητα μετακόμισης. Αλλαγή ρουτίνας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η εργασιακή σας κατάσταση θα αλλάξει σημαντικά αυτό το διάστημα και πρέπει να ακολουθήσετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Νέες υποχρεώσεις εμφανίζονται από το πουθενά. Αλλάζει η ρουτίνα σας. Δυνατότητα μετοίκησης και αλλαγή εργασιακής θέσης, ίσως προαγωγή. Η συναισθηματική σας κατάσταση βελτιώνεται αισθητά. Νέα γνωριμίας. Πιθανόν πρόταση επισημοποίησης. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε ότι για τίποτα δεν μπορείτε να είστε σίγουροι και η ανασφάλεια σας χτυπάει πολλές φορές κόκκινο. Μεταμορφώνεστε, καθώς νικάτε τους φόβους σας. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, επιστροφή σε μια σχέση του παρελθόντος ή σε ένα όνειρο ζωής και θα γίνουν κρίσιμες συζητήσεις που σας φανερώνουν μια νέα ζωή. Αγκαλιάζετε το ταίρι σας με συμπόνια. Συγχωρείτε το περιβάλλον σας. Νιώθετε πως είστε έτοιμοι να κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ερωτικές προκλήσεις και τα καυγαδάκια , με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνετε την ισορροπία σας και να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση. Είστε όμως έτοιμοι να κάνετε την υπέρβαση και να γευτείτε δυνατές εμπειρίες. Η εργασιακή σας κατάσταση ενδέχεται να βελτιωθεί αισθητά. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Ένας έρωτας τώρα μπορεί να γεννηθεί. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η καθημερινότητα σας έχει αλλάξει δραματικά αυτό το διάστημα και καλείστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Όλα γίνονται για την εξέλιξη σας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η δημιουργία μιας νέας πραγματικότητας είναι πιθανή αυτές τις μέρες και πρέπει να είστε σε εγρήγορση να αρπάξετε ευκαιρίες. Προτάσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα επανέρχονται. Έξοδα προκύπτουν. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, αλλάζει το σκηνικό μέσα στον οικογενειακό χώρο και καλείστε να αντιμετωπίσετε εντάσεις και κόντρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πιθανόν η προοπτική μιας μετακόμισης σας πιέζει ψυχολογικά, καθώς προκύπτουν πολλές υποχρεώσεις. Δυνατότητα επαγγελματικής επέκτασης, μετακόμισης και επισημοποίηση μιας σχέσης.  Η ερωτική σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  ζείτε έναν κεραυνοβόλο έρωτα και αυτό σας ταρακουνάει ψυχικά, ωστόσο βιώνετε χαρά και πολλές συγκινήσεις. Νιώθετε πως πλησιάζετε όλο και πιο κοντά στους στόχους σας. Αιγόκερω γ’ δεκαήμερου, συνεχίζονται οι προκλήσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο και αυτό αυτόματα επηρεάζει τις επιδόσεις σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Ωστόσο, προκύπτουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Πιθανή παρουσία μέσα στον διαδίκτυο αναμένεται. Ο έρωτας παραμένει απρόβλεπτος και ίσως επαναξιολογείτε μια νέα κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι για δυνατά ξεκινήματα αυτές τις μέρες και θα γευτείτε μια μεγάλη επιτυχία. Διαδικτυακές επαφές, φλερτ, ταξιδάκια αναψυχής αναμένονται. Συγχρόνως καταφέρνετε να επιλύσετε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και να γλυκάνει το κλίμα. Είστε σε φάση ανοδική. Μια νέα πρόταση απασχόλησης θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ανατροπές μέσα στον οικογενειακό χώρο και δοκιμάζονται χρόνιες σχέσεις. Η ακίνητη περιουσία σας ενδέχεται να σας απασχολήσει. Δυσκολίες προκύπτουν μέσα στον συγγενικό σας χώρο. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η επιστροφή σας σε μια γνώριμη καθημερινότητα σας προβληματίζει και νιώθετε πως καταπιέζεστε και σας κόβουν τα φτερά. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με ωριμότητα και δεχτείτε με ανακούφιση προτάσεις που επηρεάζουν θετικά την οικονομική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς α΄ δεκαημέρου, αρχίζει το κυνήγι της “επιβίωσης” αυτές τις μέρες και καλείστε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με γενναιότητα. Η τύχη θα σας ευνοεί και αυτό αυτόματα θα ανεβάζει την ψυχολογία σας. Μια διαδικτυακή γνωριμία σας επηρεάζει θετικά και θα επικρατήσει κλίμα αισιόδοξο. Αγκαλιάζετε νέους συνεργάτες. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι ανατροπές μέσα στην καθημερινότητα σας και το απρόοπτο σας συνοδεύει καθημερινά. Μπαίνετε αιφνίδια σε μια σχέση από απόσταση, πιθανόν γνωριμία διαδικτυακή.   Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, δοκιμάζεστε από μια φιλία αυτές τις μέρες και αυτό αυτόματα σας ρίχνει ψυχολογικά. Ωστόσο, έχετε και πολύ καλές μέρες, όπου θα δείτε τα σχέδια σας να ολοκληρώνονται με επιτυχία και να επιστρέφετε νικητές σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Διαδικτυακές επανασυνδέσεις αναμένονται.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ