Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας

Ο Σάκης ήξερε τι έλεγε διότι αν σου έφτιαχνε φασολάκια καμία τύχη δεν θα είχε! Παγκόσμια ημέρα ζυμαρικών σήμερα αλλά για εμάς τους μακαρονάδες είναι κάθε μέρα γιορτή! Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Αν και οι περισσότεροι δεν είμεθα σεφ, μια πετυχημένη μακαρονάδα όμως θα την καταφέρουμε. Τα μακαρόνια με κιμά δε, δεν είναι φαγητό είναι ιδέα. Προφανώς και δεν σε απογοητεύει ποτέ, ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι γύρω σου το κάνουν. Η μακαρονάδα με κιμά θα στέκει εκεί μπροστά σου αγέρωχη, προκλητική έτοιμη να την κάνεις δική σου σε χρόνο ντε ντε. Μη συζητήσουμε για κιμά από σόγια, τίποτα vegan τυρί τριμμένο ή τίποτα μακαρόνια ολικής άλεσης, γιατί θα τα χαλάσουμε.

“Αυτό που βλέπετε, οφείλεται στα… μακαρόνια”, έλεγε η Ιταλίδα ηθοποιός Σοφία Λόρεν σε όλους όσοι σχολίαζαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Ο τρόπος μαγειρέματος, απλό τίμιος, μια αντιγραφή του τσελεμεντέ της μαμάς ή της γιαγιάς μας, για να ακριβολογούμε, που έκαναν τον πατέρα ή τον παππού μας να κοντεύει να σκάσει από τις ποσότητες που κατέβαζε…

ΕΔΩ θα βρεις της συνταγή μου για Spaghetti bolognese

Σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Ζυμαρικών, η Ελλάδα κατατάσσεται στην τέταρτη θέση της διεθνούς κατάταξης που αφορά την κατανάλωση ζυμαρικών μετά την Ιταλία, την Τυνησία και τη Βενεζουέλα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Εύκολη μακαρονάδα με παντζάρια, φέτα και μυρωδικά

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Συνταγή για εύκολα ζυμαρικά φούρνου με φέτα που θα λατρέψετε

Καλά μαγειρέματα και καλή σας απόλαυση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ