Ζώδια εβδομάδας 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2023

Ο πολυτάραχος Μάρτης μας αποχαιρετά κάπως γλυκόπικρα… Ζώδια εβδομάδας 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2023

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Είχαμε να ζήσουμε τέτοια εποχή του Κριού εδώ και χρόνια. Προσδεθείτε όμως επειδή ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Η δράση και η ενεργοποίηση που καλείστε να πάρετε έρχεται από το σπίτι και την οικογένεια ή τρέχετε για αυτό τον τομέα, στο τέλος της εβδομάδας όμως συνειδητοποιείτε ότι αυτός ο τομέας σας ή έστω το τρέξιμο που και η δραστηριοποίηση που ρίχνετε σας παρέχουν μια κάποια στήριξη. Ευχάριστες εκπλήξεις θα έχετε στα οικονομικά σας! Ξαφνικά έσοδα ή εκλάμψεις για πηγές εισοδήματος και πηγές αυτοπεποίθησης.

Ταύρος

Για εσάς τα αναπάντεχα γεγονότα αφορούν την έλξη και τον αισθησιασμό που όπως πάντα εκπέμπετε, αλλά μάλλον κάτι αναπάντεχο γίνεται αυτή την εβδομάδα και το συνειδητοποιείτε Ταύροι. Το μυαλό σας τρέχει και έχει ξεκινήσει μία έντονη νοητική δραστηριότητα ή πολύ απλά έχετε πολλές μετακινήσεις ή ακόμη και πολύ διάβασμα. Έχετε όμως στήριξη φίλων ή ανθρώπων οι οποίοι παλεύουν στον ίδιο τομέα για τον ίδιο στόχο. Δεν είστε μόνοι Ταύροι μέσα σε αυτό.

Δίδυμοι

Η καλύτερη εβδομάδα μετά από πολύυυ καιρό. Καιρός να ξεκουραστείτε Δίδυμοι και να συλλέξετε τα χρήματα, μεταφορικά ή κυριολεκτικά που συλλέξατε μετά από τόση ενεργοποίηση όλους αυτούς τους μήνες. Προσοχή όμως επειδή όπου υπάρχουν έσοδα υπάρχουν και έξοδα. Όλα εδώ αφορούν την εδραίωση σας στον έξω κόσμο με την καριέρα σας ή ό,τι άλλο ποιείτε. Προς στήριξή της δημόσιας εικόνας ξοδεύετε τα χρήματα και χάρη σε αυτή τα λαμβάνετε. Αυτό σας δίνει και κάποιες ευχάριστες αναλαμπές και εμπνεύσεις στον ύπνο σας. Κάποιο ευχάριστο μήνυμα έρχεται στα όνειρά σας. Αφουγκραστείτε τα.

Καρκίνος

Έχετε σηκώσει γερά τα μανίκια και έχετε περάσει στη δράση. Πόσα νεύρα θα αντέξετε ακόμη; Όσα χρειάζονται για να μπορέσετε να κάνετε πράξη ό,τι πρέπει για να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας μέχρι τον Απρίλη. Σας στηρίζουν σε αυτόν τον αγώνα ίσως άνθρωποι από το εξωτερικό ή οι σπουδές σας και οι γνώσεις σας. Πιθανόν να παλεύετε για τη μόρφωσή σας ή για ένα μακρινό ταξίδι. Έχετε και μία ενεργοποίηση της κοινωνικής σας ζωής και μήπως γνωρίσετε ξαφνικά και κάποιον καινούριο φίλο-η και γίνει ακόμη πιο συναρπαστική αυτή η εβδομάδα;

Λέων

Κάτι συναρπαστικό και απρόσμενο συμβαίνει σε σχέση με την καριέρα σας ή τον δημόσιο βίο σας. Θα εκπλήξετε τους πάντες Λιοντάρια ή θα σας εκπλήξει το σύμπαν και θα σας αναγκάσει να μοιράσετε εκπλήξεις με τη σειρά σας. Όλα είναι στο τραπέζι, ακόμη και ένας απρογραμμάτιστος γάμος. Όσο ασχεδίαστα προχωράτε σε άγνωστα αλλά συναρπαστικά νερά, το ασυνείδητό σας καλπάζει και αυτό σε σκέψεις για την οικονομική υποστήριξη που σας προσφέρουν σύντροφοι ζωής ή γενικά οι σημαντικοί άλλοι.

Παρθένος

Ξαφνικές εκλάμψεις γνώσης και απρόσκλητες εκπλήξεις στα ταξίδια. Τί συμβαίνει με εσάς και τις σπουδές σας; Ποιος ανεπιθύμητος επισκέπτης από το εξωτερικό γίνεται ξαφνικά επιθυμητός; Εξομαλύνονται κάπως κάποιες προστριβές με φίλους, παρέες και ομοϊδεάτες προς το τέλος αυτής της εβδομάδας, μέσω της στήριξης του συντρόφου που έχετε, του συνεργάτη ή οποιουδήποτε συμπορεύεται με εσάς στη ζωή.

Ζυγός

Με τέτοια δραστηριότητα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών είστε στα καλύτερά σας. Αυτό όμως το οποίο συμβαίνει αυτή την εβδομάδα και σας ξεσηκώνει είναι πιθανόν, ε ναι, ας το πούμε με το όνομα που του αρμόζει: ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Το παράδοξο είναι ότι μπορεί να σας τρομάξει αυτή τη φορά και να εγείρει φοβίες και φόβους. Πρέπει να παλέψετε επίσης για την καριέρα σας και πιθανόν να εισπράττετε ανταγωνισμό. Έχετε υποστήριξη όμως με τόση σκληρή δουλειά που έχετε ρίξει και συνεχίζετε να ρίχνετε και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Σκορπιός

Εσάς ενώ φαινομενικά η πολλή δουλειά πέφτει στον ίδιο τον τομέα της δουλειάς, η πραγματική δουλειά γίνεται στη διεύρυνση οριζόντων που κάνετε αυτή την εβδομάδα. Έχετε αλλάξει πολύ και δίνετε πόνο στο να εξελίσσεστε και να μαθαίνετε πράγματα με τη στήριξη ενός έρωτα, χάρη στα παιδιά σας ή εξ αιτίας ενός έργου που αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά επιτέλους. Από την άλλη έχουμε κεραυνοβόλες…σχέσεις; Ή μήπως οι έρωτες μεταμορφώνονται σε σχέσεις πολύ ραγδαία; Ή μήπως κάποιες προστριβές και τσακωμοί στη σχέση σας είναι ευεργετικοί;

Τοξότης

Είστε επιτέλους ηρεμότεροι ύστερα από καιρό. Κυρίως οι άλλοι σας άφησαν ήσυχους. Από την άλλη έχετε πολλή δουλειά. Αυτό όμως μπορεί να είναι και πολύ καλό, ειδικά αν ήσαστε άνεργοι καιρό και βρείτε κάποια καλή ευκαιρία. Μία θετική ξαφνική αλλαγή στη ρουτίνα πάντα αναπτερώνει το ηθικό ενός Τοξότη. Μην απελπίζεστε με τα έξοδα που έχουν προκύψει από τον/τη σύντροφο ή τον/τη συνέταιρο. Πιθανόν να συνδέονται με ευθύνες για το σπίτι σας ή μπορεί η οικογένειά σας να σας βοηθήσει να τα μπαλώσετε αυτή την εβδομάδα.

Αιγόκερως

Τώρα αν για άλλα ζώδια είπαμε ότι θα ερωτευτούν κεραυνοβόλα τότε για εσάς τι πρέπει να πούμε Αιγόκεροι; Για εσάς γράφτηκε η λέξη «ερωτοχτυπημένος» αυτή την εβδομάδα και καιρός να το εκμεταλλευτείτε. Οι απέναντί σας σας επιτίθενται ενδεχομένως, ίσως όχι με βέλη έρωτα οι συγκεκριμένοι, αλλά εσείς με λόγια ξέρετε να τους ανταπαντάτε. Πιθανόν να σας υποστηρίξουν και τα αδέρφια σας σε προστριβές με σύζυγο ή συντρόφους. Μην το βάζετε κάτω. Έχετε ξυπνήσει πλέον και με πολλή σκέψη θα βρείτε λύση.

Υδροχόος

Ευχάριστες εκπλήξεις από το σπίτι ή την οικογένεια; Δε φοβάστε τις εκπλήξεις πια και δε σας χαλάει το καινούριο. Η δουλειά σας αυξήθηκε πλέον αλλά έτσι εδραιώνονται και τα έσοδα τα οποία μπορείτε να βγάλετε από αυτή. Μπορεί να μην είναι εμφανές αυτό αλλά προς το τέλος της εβδομάδας θα συνειδητοποιήσετε ότι το χρήμα μπορεί να μη φαίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό αλλά όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις χτίζονται για να ληφθεί.

Ιχθύες

Εσείς Ιχθύες μπορεί να παραπονιέστε αλλά δεν είστε και τόσο άσχημα εν τέλει. Σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι τα οικονομικά σας πάνε καλά. Κατά τα άλλα: Πολύ φλερτ; Πολλοί έρωτες; Πολύ τρέξιμο με τα παιδιά; Πολλή δημιουργικότητα; Υπάρχει όμως ένα κράτημα και ένα μέτρο. Σας οριοθετεί και σας αρέσει κατά βάθος αυτό. Το έχετε ανάγκη. Επίσης την Πέμπτη θα λάβετε ευχάριστα νέα που δεν τα περιμένατε. Θα έχουν να κάνουν με τα αδέρφια σας, εάν έχετε, ή θα είναι απλά μία ευχάριστη έκπληξη.

Furasu Yoru

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ