10 πρωτότυπα και φθηνά χριστουγεννιάτικα δώρα της τελευταίας στιγμής

Πρωτότυπες προτάσεις για δώρα της τελευταίας στιγμής, στην κυριολεξία! 10 πρωτότυπα και φθηνά χριστουγεννιάτικα δώρα της τελευταίας στιγμής 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Αν έχεις ξεμείνει από ιδέες ή απλώς ξέχασες να πάρεις δώρο σε κάποια από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, το Pricefox, η online πλατφόρμα εξοικονόμησης ασφαλειών αυτοκινήτου και παρόχων ενέργειας και ειδικός της εξοικονόμησης, εξασφάλισε για σένα πρωτότυπες προτάσεις για δώρα της τελευταίας στιγμής, στην κυριολεξία!

1. Jukebooks Giftcards – Από €26,99

Φέτος τα καλύτερα δώρα… ακούγονται!

Αν αναρωτιέσαι τι δώρο να κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα στους αγαπημένους σου, χάρισε τους μία δωροκάρτα JukeBooks, προσφέροντας μία συναρπαστική εμπειρία που ξεπερνά τα όρια του συνηθισμένου δώρου.

Οι δωροκάρτες δίνουν την ευκαιρία στους παραλήπτες τους να απολαμβάνουν απεριόριστες ώρες ακρόασης στην πλούσια συλλογή του JukeBooks -με επιλεγμένους τίτλους και ξεχωριστές αφηγήσεις από δημοφιλείς ηθοποιούς όπως η Παναγιώτα Βλαντή, ο Δημήτρης Λάλος, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Κώστας Αποστολίδης κ.α.

Υπάρχουν τρεις επιλογές:

  1. Διάρκεια 3 μηνών: 26,99€
  2. Διάρκεια 6 μηνών: 49,99€
  3. Διάρκεια 12 μηνών: 79,99€

Η συνδρομή εξασφαλίζει πρόσβαση σε ολόκληρη τη συλλογή του JukeBooks, η οποία περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή best sellers από όλες τις κατηγορίες και ανανεώνεται συνεχώς.

2. Εισιτήριο για συναυλία ή θέατρο

Οι πιο αξέχαστες εμπειρίες είναι αυτές με τα πιο έντονα συναισθήματα.

Και λίγα πράγματα χαρίζουν τόσο έντονο συναίσθημα όσο μια καλοσκηνοθετημένη θεατρική παράσταση ή μια συναυλία από έναν αγαπημένο καλλιτέχνη. Γι’ αυτό ένα πολύ αξιόλογο δώρο της τελευταίας στιγμής είναι ένα εισιτήριο (ή δύο) για την αγαπημένη τους θεατρική παράσταση ή τη συναυλία του συγκροτήματος που πάντα ήθελαν να απολαύσουν από κοντά.

Ειδικά οι λάτρεις του θεάτρου κι όσοι ενθουσιάζονται με τις συναυλίες θα σε ευγνωμονούν για πολλές μέρες με ένα τέτοιο δώρο.

3. Skroutz giftcards – Από €20

Για τους βαθιά αναποφάσιστους που δυσκολεύονται να βρουν ξεχωριστά δώρα, μπορείς να προσφέρεις μία δωροκάρτα Skroutz.

Οι τιμές για τις δωροκάρτες του διασημότερου market place της χώρας ξεκινούν από €20 και δίνουν τη δυνατότητα στους παραλήπτες τους να αγοράσουν στην κυριολεξία ό,τι θέλουν ή έχουν ανάγκη.

Πέταξε από πάνω σου το άγχος και δώσε απεριόριστες επιλογές σε αυτόν/ήν που θα προσφέρεις την δωροκάρτα!

4. Δωροκάρτες shopping- Από €20

Για τα αγαπημένα πρόσωπα που δεν μπορούν να βγάλουν το shopping από την ζωή τους και ξέρεις ότι ό,τι και να πάρεις θα το αλλάξουν, η καλύτερη λύση (της τελευταίας στιγμής) είναι μια δωροκάρτα shopping. Μέσα σε λίγα λεπτά, μέσα από το site δημοφιλών brands ειδών ένδυσης και υπόδησης, μπορείς να προμηθευτείς ή να στείλεις με email τη δωροκάρτα της επιλογής σου.

5. Υπηρεσία ομορφιάς- Από €10

Οι υπηρεσίες ομορφιάς παραμένουν πάντα ένα πολύ πρακτικό δώρο για τις γυναίκες. Ένα μανικιούρ, ένα πεντικιούρ, ένα χτένισμα. Ακόμη και ένα μασάζ. Καμία δεν θα πει όχι σε ένα τέτοιο δώρο!

Και στο μασάζ, ούτε οι άντρες θα πουν όχι.

6. Κρασί- Ουίσκι

Η πιο εύκολη και ασφαλής λύση παραμένει πάντα ένα μπουκάλι κρασί ή ουίσκι. Οι κάβες λειτουργούν σχεδόν όλες τις εορταστικές ημέρες και αν δεν προλαβαίνεις να προμηθευτείς κάτι από φυσικό κατάστημα, μπορείς πάντα να το παραγγείλεις μέσω των πλατφορμών διανομής.

7. Βιβλίο για ουίσκι

Ή κάποιο άλλο προσωπικό δώρο.

Αν θέλεις να προσφέρεις στους αγαπημένους σου κάτι πιο προσωπικό μπορείς να επιλέξεις προϊόντα που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά τους. Για παράδειγμα αν κάποιος αγαπάει πολύ τον καφέ, μπορείς να του κάνεις δώρο εξοπλισμό για καφέ. Για τους λάτρεις του ουίσκι ένα βιβλίο για ουίσκι, για εκείνους που αγαπάνε τις ωραίες μυρωδιές στο σπίτι ένα κερί ή για τους πιο οργανωτικούς μια ατζέντα για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

8. Σοκολατάκια- Από €20

Από τα πιο απολαυστικά δώρα ένα κουτί σοκολατάκια -ειδικά όταν είναι εορταστικά. Η γλύκα που προσφέρουν μπορεί να κάνει την ημέρα του παραλήπτη πολύ πιο ευχάριστη!

Και ίσως τα μοιραστεί και μαζί σου. χριστουγεννιάτικα δώρα

9. Θεραπεία σε αλατοσπήλαιο – Από €10

Αν τώρα θέλεις να πρωτοτυπήσεις εντελώς, μπορείς να κάνεις έκπληξη στους αγαπημένους σου με ένα αρκετά απρόσμενο δώρο. Για παράδειγμα, μια υπηρεσία σπα σε αλατοσπήλαιο για ένα άτομο ή και για ζευγάρι, ή ακόμη και μια ευχή από τον αγαπημένο τους σταρ μέσα από το Starfan.

10. Subscription beauty box- Από €20

Για τη φίλη που έχει εμμονή με την ομορφιά και τις τάσεις μπορείς να κάνεις δώρο μια συνδρομή beauty box για να δοκιμάσει τα διάφορα προϊόντα ομορφιάς (κάθε μήνα και διαφορετικά) και αν της αρέσουν να συνεχίσει να την ανανεώνει. Άσε που κάθε φορά που θα έρχεται το επόμενο πακέτο, θα σε ευχαριστεί ξανά!

Ένα εξαιρετικό δώρο και για μητέρες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

χριστουγεννιάτικα δώρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ