Η Μαρί Κυριακού συνεργάζεται με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο νέο της βιβλίο

Η μαγειρική και η υγιεινή διατροφή γίνονται ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μέσα από τις σελίδες του νέου βιβλίου της Μαρί Κυριακού «Μαικ ο Φασολάκης – Μαγειρεύοντας με την Αργυρώ», σε συνεργασία με την αγαπημένη μαγείρισσα  Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η Μαρί Κυριακού συνεργάζεται με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο νέο της βιβλίο!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Στο σπίτι της Αγάπης επικρατεί αναστάτωση! ο Μάικ ο Φασολάκης και η παρέα του περιμένουν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Μια διασκεδαστική συνάντηση μέσα από την οποία η υγιεινή διατροφή γίνεται πραγματικό παιχνίδι! Το γλυκό μπέρδεμα του Μάικ Φασολάκη, του Γλάρου και όλων των φίλων του στις συνταγές της Αργυρώς μετατρέπεται σε φανταστική περιπέτεια! Κάθε συνταγή είναι και μία νέα περιπέτεια! Ταυτόχρονα μέσα από τις 21 συνταγές της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου ανακαλύπτει με ενθουσιασμό νέες λαχταριστές γεύσεις.

Θα μαγειρέψουμε παρέα και θα ανακαλύψουμε τη χαρά της υγιεινής διατροφής καθώς και τις περιπέτειες του Μαίκ του Φασολάκη! Η μικρή μου Κωνσταντίνα ξετρελάθηκε με το που είδε την φανταστική εικονογράφηση και η πρώτη της κίνηση ήταν να πάρει μια κουτάλα στα χέρια της! Ναι είμαστε έτοιμοι να μαγειρέψουμε!

Μάικ ο Φασολακης Μαγειρευοντας με την Αργυρώ! Θα το μελετησουμε, θα σας το παρουσιάσουμε και ενας τυχερός θα το κερδίσει! Επόμενη εβδομάδα! #mommyjammi #ekdoseis_psyhogios #womanbloggergr #bloggergr #mombloggergr #instagoods #instabooks #instafood #bookstagram #books #cooking #momcooking #eatwell #healthyfood #healthy #vegan #mylife #mykid #myfamily #mykitchen #μαικοφασολακης #μάικ_ο_φασολάκης #αργυρω_μπαρμπαριγου #μαρι_κυριακου #ληδα_βαρβαρουση #ψυχογιος #βιβλιο_μαγειρικης #μαγειρευω_υγιεινά #μαγειρευω_με_το_παιδι_μου #υγεινη_διατροφη

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης ????MommyJammi???? Mary jammi! ???? (@mommyjammi.gr) στις

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!

h-mari-kyriakoy-synergazetai-me-thn-argyrw-mparmparigou-sto-neo-ths-vivlio3

Το MommyJammi σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός θα χαρίσουν σε ένα τυχερό ένα αντίτυπο του βιβλίου. – ΕΛΗΞΕ –

Τα βήματα είναι απλά και ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω Facebook!

  1. Like σε Mommyjammi και ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – PSICHOGIOS PUBLICATIONS
  2. Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook που θα βρεις ΕΔΩ
  3. Comment κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού, που θα βρεις ΕΔΩ για να μπεις και εσύ στη κλήρωση (προσοχή όχι σχόλιο εδώ στην ανάρτηση αλλά στην φωτογραφία στο Facebook)

Όροι διαγωνισμού:

  • Λήξη διαγωνισμού Τετάρτη 7/12 ώρα 23΄00
  • Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του Facebook.
  • Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.
  • Ο τυχερός θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο Εκδόσεις Ψυχογιός, εάν είναι εκτός Αττικής η αποστολή θα πραγματοποιηθεί με courier.
  • Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.
  • Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Ημ. Έκδοσης : 24/11/2016
Σελίδες : 60
ISBN: 978-618-01-1815-5
ISBN Ebook: 978-618-01-1816-2
Σχήμα: 22 x 22 cm
Βιβλιοδεσία : ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟ
Εικονογράφος : Βαρβαρούση Λήδα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ