Χριστουγεννιάτικα στολίδια που μπορείς να φτιάξεις με το παιδί σου από χαρτόνι κούτας

Φτιάξε μαζί με τα παιδάκια σου Χριστουγεννιάτικα στολίδια μόνο με χαρτόνι από κούτα! Έχω ξετρελαθεί! Δεν χρειάζεται να ψάχνεις πολλά υλικά για να φτιάξεις στολίδια με τα παιδάκια σου, αρκεί λίγη κόλα, κλωστή, μαρκαδόρους και χαρτόνι από χαρτόκουτο. Χριστουγεννιάτικα στολίδια που μπορείς να φτιάξεις με το παιδί σου από χαρτόνι κούτας

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τα βήματα είναι απλά και μπορείς να τα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες οδηγούς! Σχεδιάζεις επάνω στο χαρτόνι τα σχήματα που θέλεις να φτιάξεις, τα κόβεις και ανοίγεις και μια τρύπα στο σημείο όπου θα περάσεις την κλωστή για να τα κρεμάσεις. Στην συνέχεια βάζεις κόλα γύρω γύρω και περνάς ένα νήμα κατά προτίμηση κόκκινο. Τέλος σχεδιάζεις με έναν μαρκαδόρο κατά προτίμηση λευκό τις λεπτομέρειες επάνω στο στολίδι! Τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα!

xristougenniatika-stolidia-poy-mporeis-na-ftiakseis-me-to-paidi-sou-apo-xartoni-koytas2 xristougenniatika-stolidia-poy-mporeis-na-ftiakseis-me-to-paidi-sou-apo-xartoni-koytas3

via 

Δες και το βίντεο:

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!!!

Ρίξε μια ματιά και στις δικές μας Χριστουγεννιάτικες κατασκευές! Η μία καλύτερη από την άλλη!

DIY Santa Cap Head Band

diy-santa-cap-head-band-mommyjammi1

3D Μπισκότα gingerbread!

gingerbread 1 mommyjammi

Μπισκοτοσπιτάκι!

mpiskotospitaki 9 mommyjammi mpiskotospitaki 7 mommyjammi

Ρυζοχιονάνθρωπος!

rizoxionanthropos 1 mommyjammi

Γούρια και συσκευασίες δώρων

gouria 9 mommyjammi gouria 7 mommyjammi

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψάχνω, ψάχνω, αποθηκεύω…να δω τι θα πρωτοφτιάξω φέτος! πολύ όμορφα και απλά Μαρία μου! φιλιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ