Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 17 έως 23 Ιουνίου 2019

Εβδομάδα με γιομάτο φεγγάρι στον Τοξότη, το ζώδιο της υπερβολής και του υπέρμετρου ενθουσιασμού… Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 17 έως 23 Ιουνίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομάδα με γιομάτο φεγγάρι στον Τοξότη, το ζώδιο της υπερβολής και του υπέρμετρου ενθουσιασμού, στερείτε ρεαλισμό, σε οδηγεί σε απόδραση, φυγή από την πραγματικότητα και με θράσος ζεις σε έναν κόσμο όμορφο αγγελικά πλασμένο ;;; Πιθανόν λανθασμένες εκτιμήσεις και επικίνδυνη εξωστρέφεια.

Υστερόγραφο. Ο παρορμητικός σταυρός χτυπιέται πάλι από τους πλανήτες, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, δεν θα ησυχάσετε….κάτι στρώνει ..πολλά χαλάνε.. και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες αρχές γ δεκαημέρου..

Υστερόγραφο , ο Ήλιος στον Καρκίνο , ήρθε επίσημα το καλοκαιράκι, θερμό και γεμάτο ..εκπλήξεις…εκλείψεις !!

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, ο ήλιος στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια θέματα οικογενειακά, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας, φορολογικά αλλά και ζητήματα οικείων προσώπων , καθώς έχετε αναλάβει το ρόλο του «κηδεμόνα» Τρυφερές οικογενειακές στιγμές.   Κριός β’ δεκαημέρου, εχετε μια ένταση, τουλάχιστον ψάχνετε τρόπους να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας και ίσως εδώ πέσετε σε κάποια σφάλματα γύρω απο την ερωτική σας ζωή. Ωστόσο υπάρχουν και θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα, παγιώνεται , σταθεροποιείται η θέση σας και μπορείτε να εργατείτε για το μέλλον.    Κριός γ’ δεκαημέρου , έντονη εβδομάδα, θέλει προσοχή, αποφύγετε να έρθετε σε κόντρα με δικά σας άτομα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος της ρήξης , του θυμού και θα έρθουν στην επιφάνεια συσσωρευμένα συναισθήματα καταπίεσης. Η Πανσέληνος στον Τοξότη επιλύει με κάποιο τρόπο τις διαφορές με το περιβάλλον σας ίσως με ένα ταξίδι , ή αποφασίζετε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, αφήνοντας πίσω την τοξικότητα και την απαισιοδοξία.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ο Ήλιος στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια θέματα με συγγενείς , ίσως έχετε αναλάβει να επιλύσετε κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις και θα ασχοληθείτε αρκετά με έγγραφα, αγοραπωλησίες και οτιδήποτε έχει να κάνει με σπουδές και εγγραφές σε σχολές. δραστηριοποιείστε έντονα και γεμίζετε τις μπαταρίες σας. συναντήσεις με άτομα απο το παρελθόν.   Ταύρος β’ δεκαημέρου,  έχετε μια τάση να υπερβάλλετε στα οικονομικά σας αυτό το διάστημα και έχουν γίνει κάποιες σπατάλες που πρέπει οπωσδήποτε να καλύψετε είτε με έξτρα εργασία είτε με καλύτερη διαχείριση. Ερωτικά τα πηγαίνετε καλύτερα, είστε σαφώς πιο ερωτικοί και έτοιμοι να μπείτε σε μια σχέση που φαίνεται να διαρκεί .   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, έντονη εβδομάδα, αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις , τα νεύρα και οτιδήποτε έχει να κάνει με το άμεσο συγγενικό σας περιβάλλον, μη ξεσπάτε χωρίς λόγο και προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να αντιμετωπίσετε ένα θέμα που φαίνεται να σας στεναχωρεί. Η Πανσέληνος στον Τοξότη βοηθάει στην επίλυση οικονομικών διαφορών , ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι είστε κερδισμένοι. Απλά θα πρέπει να ακολουθήσετε μια πιο συνετή οικονομική διαχείριση. 

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ο ήλιος στον Καρκίνο σας κανει πιο μαχητικους στην εργασία σας, κυνηγάτε περισσότερο τη δουλειά σας, συνεργάζεστε καλύτερα με τους συναδέλφους σας και μέσα στο μυαλό σας έχει σφηνωθεί η ιδέα της οικονομικής σας ανεξαρτησίας. Καλή περίοδος για να αυξήσετε το εισόδημα σας.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έντονη επιπολαιότητα σας διακρίνει αυτές τις μέρες, καθώς δε σταματάτε να φλερτάρετε και να βάζετε σε κίνδυνο τη σταθερή σας σχέση και με περίεργες επιπτώσεις. Καλύτερες οι προοπτικές σε οικονομικά ζητήματα διαχείρισης κοινής περιουσίας.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έντονη εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον Τοξότη, δηλαδή απέναντι σας και ξεκινά ένας νέος προσωπικός κύκλος, όπου πιθανόν να σταματήσει μια συνεργασία η μια στενή σας σχέση, καθώς θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω και σε νέες πιο ενδιαφέρουσες επιλογές. Γκρίνια, άγχος ωστόσο και έντονο παρασκήνιο.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος στο ζώδιο σας εγκαινιάζει τα γενέθλια σας , είστε σαφώς πιο αφοσιωμένοι στον εαυτό σας και σε ότι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα και θα κάνετε την αυτοκριτική σας , λαμβάνοντας αποφάσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξη σας μέσα στην γενέθλια χρονιά που ξεκινά. Προτεραιότητα δίνετε σε προσωπικές σχέσεις.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, έντονη διάθεση να παίξετε με το περιβάλλον σας, πιθανόν να φλερτάρετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο για να μπορέσετε να βγείτε από αδιέξοδα και ακροβατείτε ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Ωστόσο κάποιοι από εσάς θα κάνουν το μεγάλο βήμα και θα πούνε ναι στη δέσμευση.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, έντονη εβδομάδα και πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, να μη ξεσπάτε στους γύρω σας και να προσέχετε επίσης θέματα υγείας και τις μετακινήσεις σας. Η Πανσέληνος στον Τοξοτη δίνει διεξόδους εάν θέλετε να εκτονωθείτε μέσα από ανεξάντλητες ώρες εργασίας. Προβλήματα, εσωτερικη ανησυχία.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος στον Καρκίνο σας κάνει πιο σοφούς, με την έννοια ότι έχετε και θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και ξεκινάτε μια περίοδος σύντομης, ωστόσο σημαντικής εσωστρέφειας με αποτέλεσμα να καθορίσετε τις εξελίξεις σε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, φιλικές αντιπαραθέσεις αλλά και ερωτικές προκλήσεις βάζουν διλήμματα αυτές τις μέρες και μπερδεύεστε αρκετά με τις επιλογές σας αλλά και τις πονηρές προτάσεις που θα δεχτείτε. Ωστόσο , βιώνετε και συναισθήματα ασφάλειας κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αναμένετε θετικές εξελίξεις.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  έντονη εβδομάδα όπου πρέπει να προσέξετε τις συζητήσεις που θα γίνουν με τον περίγυρο σας και με αγαπημένα πρόσωπα και δώστε προτεραιότητα στους άλλους για να αποφύγετε πιθανές ρήξεις. Η Πανσέληνος στον Τοξότη σας κάνει πιο επιπόλαιους στον έρωτα και πιθανόν να παρασυρθείτε σε άνομες καταστάσεις.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Καρκίνο οδηγεί τα βήματα σας σε ένα νέο φιλικό κύκλο, θα γίνουν όμως και αρκετές επανασυνδέσεις με άτομα που είχατε καιρό να δείτε και γενικά είναι ένα διάστημα έντονης εξωστρέφειας και υλοποίησης στόχων. Προτιμήσετε να αξιοποιήσετε σωστά το χρόνο σας και να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, υπάρχει έντονη η ανάγκη σας να αφεθείτε σε μια παραπλανητική κατάσταση και προσοχή μη πέσετε θύμα εξαπάτησης και πιστέψετε σε υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν. Ωστόσο , υπάρχει και τύχη , κυρίως αυτό αφορά άτομα νεώτερα που μπορούν , έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προσωπικούς στόχους. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,έντονη εβδομάδα, όπου πιθανόν πιέζεστε για να πετύχετε προσωπικούς στόχους, δηλαδή δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για να χαλαρώσετε και να βάλετε σε μια τάξη τη σκέψη σας. Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει μια κλεισούρα μέσα στον οικογενειακό χώρο και θα πιεστείτε-καταπιεστείτε από άτομα της οικογενείας σας.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,o Ήλιος στον Καρκίνο φωτίζει θέματα καριέρας , σαφώς και ενδιαφέρεστε περισσότερο για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας ζητήματων και αναζητάτε τρόπους αλλά και τις κατάλληλες γνωριμίες που μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις και να ποντάρετε ψηλά.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, διλήμματα σχετικά με σπουδές αλλά και συμφωνίες που πρέπει τώρα να γίνουν και για να διασφαλίσετε το μέλλον σας και έχετε χάσει κάπως τον προσανατολισμό σας , αισθάνεστε αρκετά μπερδεμένοι. Ωστόσο, έχετε εύνοια σε θέματα εκμετάλλευσης ακίνητης περιουσίας και μέσα στον οικογενειακό σας χώρο.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, έντονη εβδομάδα όπου πρέπει να μείνετε επιφυλακτικοί και καχύποπτοι σε προτάσεις που γίνονται από πρόσωπα εξουσίας, γενικά διατηρείστε όσο περισσότερο μπορείτε την ψυχραιμία σας και προσοχή σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να φέρει μια νέα συνεργασία ωστόσο φαίνεται ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα με νυν συνεργατες και πρέπει να τελειώνετε με οτιδήποτε δυσλειτουργικό . Νέοι τρόποι μετακίνησης.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο ήλιος στον Καρκίνο αλλάζει τα σχέδια σας, θέλετε να ξεφύγετε από οτιδήποτε δυσλειτουργικό σας έχει μπλοκάρει ψυχολογικά και μπαίνετε σε μια φάση ουσιαστικής πνευματικής αναζήτητης. Επίσης νομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια καθώς και ταξίδια μακρινά.  Σκορπιός β΄ δεκαημέρου, υπάρχει έντονη ανάγκη για σεξουαλική εκτόνωση αλλά και για να περάσετε καλά με αποτέλεσμα να παραβλέπετε τα κακώς κείμενα και να κάνετε λάθη που ίσως αργότερα κοστίσουν την ησυχία σας. Ωστόσο έχετε τύχη σε συμβόλαια, αγοραπωλησίες και οι σχέσεις σας μετα συγγενικά σας άτομα βελτιώνονται και μπορείτε να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, έντονη ανησυχία για θέματα νομικά προκύπτουν , εμπόδια σε ταξίδια που έχετε οργανώσει να κάνετε, πιθανόν να αναβληθούν η να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Η Πανσέληνος στον Τοξότη αφορά ένα οικονομικό ζήτημα, αναπτύξτε νέους τρόπους προώθησης της δουλειάς σας για να βγάζετε περισσότερα χρήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  ο ήλιος στον Καρκίνο φέρνει ανανέωση σε ερωτικές σχέσεις , αυξημένο ενδιαφέρον για τη τόνωση της σεξουαλικής σας ζωής και επίσης μπορείτε να ασχοληθείτε με κοινά περιουσιακά στοιχεία και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με δάνεια και οφειλές. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  έντονη ανάγκη για δημιουργία μιας νέας σχέσης, καθώς έχετε κουραστεί ή φθαρεί το συναίσθημα σας μέσα από σχέση που δεν σας καλύπτει συναισθηματικά και είστε έτοιμοι να κάνετε ατασθαλίες και ίσως να «παρανομήσετε» από υπερβολική αισιοδοξία. Οικονομικά είστε σαφώς καλύτερα και μπορείτε να κάνετε επενδύσεις που θα φέρουν χρήματα. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας αφορά την έναρξη ενός νέου κύκλου , οπότε ετοιμαστείτε να «θάψετε» οτιδήποτε παλιό, δυσλειτουργικό και να βγείτε πάλι στο φως , κάνοντας όμως επιλογές που ταιριάζουν περισσοτερο στην ιδιοσυγκρασία σας. Αποφύγετε έκτακτα έξοδα και μη ξεφεύγετε απο τον προυπολογισμό σας.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ο ήλιος στον Καρκίνο δίνει τη σκυτάλη σε άτομα που είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές της ζωής σας και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις και να κάνετε νέες επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον σας.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, έντονη ανάγκη για να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να αφήσετε πίσω προκαταλείψεις και ταμπού και να ζήσετε στο παρόν και αφήνοντας την αισιοδοξία να σας παρασύρει σε νέες καταστάσεις. Βέβαια και παρά τα υπερβολικά σας συναισθήματα είστε ακόμα κολλημένοι στο καθήκον και θα λάβετε αρκετά δώρα από τους συνεργάτες σας.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, προσοχή αυτήν την εβδομάδα, πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις , τις αιφνίδιες μετακινήσεις και γενικά να μην είστε βιαστικοί και  απρόσεχτοι. Ρηξεις με άτομα που αγαπάτε αναμένονται και αφοσιωθείτε περισσότερο στον εαυτό σας και όχι στο τι κάνουν οι άλλοι. Η Πανσέληνος στον Τοξότη σας κάνει να αγαπάτε την υπερβολή και να μην δίνετε σημασία στις «σημαντικές » λεπτομέρειες.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Καρκίνο φωτίζει εργασιακά ζητήματα, την καθημερινότητα σας αλλά συγχρόνως φέρνει και στην επιφάνεια, τρόπους, συνήθειες που καθορίζουν  την ποιότητα της ζωής σας με αποτέλεσμα να δείτε τα αδύναμα σημεία σας. Νέες θέσεις εργασίας και βελτίωση συναδελφικών σχέσεων αναμένεται. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε με νεώτερα άτομα , να ανοίξετε τον κύκλο σας και να «αναβαθμιστείτε» μέσα από δημόσιες σχέσεις και επαφές με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά, ωστόσο πρέπει να ενεργείτε και να αποφασίζετε με τη λογική.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στον Τοξότη απομακρύνει τα χαλινάρια από τη ζωή σας, θα απελευθερωθείτε και οι επιλογές σας θα είναι περισσότερο συμβατές με την ιδιοσυγκρασία σας. Προσοχή σε συναδέλφους και σε άτομα που συνεργάζεστε. Μην εμπιστεύεστε τις απόψεις σας.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Καρκίνο επηρεάζει σημαντικά την ερωτική σας ζωή, δίνετε πλέον το προβάδισμα στα ερωτικά σας και κυρίως σε έναν νεώτερο σύντροφο που σας έχει μαγέψει και θέλετε να αφεθείτε και να το ζήσετε. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, προσοχή σε διλήμματα που βάζουν σε κίνδυνο τη δουλειά σας ή το γάμο σας, γενικά τις σταθερές σας σχέσεις και μην παρασύρεστε σε ακρότητες . Μείνετε επιφυλακτικοί και όσο περισσότερο καχύποπτοι με τις προτάσεις που δέχεστε. Ωστόσο, ασχοληθείτε με τις δημόσιες σχέσεις και ποντάρετε στην εξωτερική σας εικόνα.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε επιφανειακές γνωριμίες που μπορεί να δημιουργήσουν μπελάδες και πιθανόν να χάσετε την ηρεμία σας, καθώς και η Πανσέληνος στον Τοξότη επηρεάζει σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και πρέπει να φαίνεστε αλλά και να είστε συνεπείς .

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ