Chiquita και Nutella ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία Παραδεισένια Συνεργασία

Η τύχη φαίνεται να χαμογελάει στους λάτρεις της μαγειρικής και τις αμέτρητες οικογένειες που είναι σπίτι και αναζητούν ινσταγκραμικές συνταγές και γευστικούς συνδυασμούς για τα σνακ τους. Chiquita και Nutella ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία Παραδεισένια Συνεργασία

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα η Chiquita συνεργάζεται με τη Nutella® για να προσφέρει στους φαν της νέους τρόπους να απολαύσουν την διασημότερη κρέμα φουντουκιού μαζί με τις πεντανόστιμες μπανάνες Chiquita. Όσοι αγαπούν αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό δεν έχουν παρά να αναζητήσουν τις 4 νέες συνταγές που ετοιμάστηκαν αποκλειστικά για αυτή τη συνεργασία στο Instagram και στο Facebook της Chiquita ή στο Chiquita.com/Nutella.

«Η Nutella καινοτομεί συνεχώς για να προσφέρει στους καταναλωτές νέες συναρπαστικές συνταγές και είμαστε ενθουσιασμένοι γι’αυτή τη νέα συνεργασία με την Chiquita, καθώς οι μπανάνες της αναδεικνύουν την λατρεμένη κρέμα φουντουκιού με έναν εντελώς νέο τρόπο,» δήλωσε ο Todd Midura, Vice President of Marketing, της Nutella Βορείου Αμερικής στην Ferrero. «Η τέλεια επιλογή είτε ως ένα ολοκληρωμένο πρωινό ή ως σνακ, οι νέες αυτές συνταγές αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο δυο εμβληματικά προϊόντα από τη λίστα του σουπερμάρκετ και δημιουργούν ξεχωριστές στιγμές για κάθε καταναλωτή.»

Δημιουργικά βίντεο tutorial που παρουσιάζουν βήμα – βήμα όλες τις νέες συνταγές θα δημοσιευτούν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Chiquita. Οι νέες συνταγές περιλαμβάνουν το Chiquita Banana Bread με Nutella, τα Muffin με Chiquita Banana, βουτυρόγαλα και Nutella,ένα γρήγορο Ελληνικό καλτσόνε με Nutella και Banana Chiquita,καθώς και μπουκίτσες Sushi Μπανάνας Chiquita με Nutella.

«Η Chiquita είναι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία αυτών των δύο εμβληματικών brands, μέσα από προτάσεις για μοναδικές και πρωτότυπες συνταγές που θα φέρουν κοντά τους λάτρεις του κάθε προϊόντος. Έχουμε παρατηρήσει αύξηση της ζήτησης σε ιστοσελίδες και blogsμαγειρικής για συνταγές που συνδυάζουν τις μπανάνες Chiquitaκαι τη Nutella®, επομένως είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πλέον μπορούμε να ανακοινώσουμε αυτή την πολυπόθητη συνεργασία στους καταναλωτές!»δήλωσε ο Jamie Postell, Vice President Sales της Chiquita Βορείου Αμερικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία με τη Nutella®, επισκεφτείτε το Chiquita.com/Nutella ή τις σελίδες μας σε Instagram και Facebook.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ