Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4/3 έως 10/3/2024

Μεγάλη επιφυλακτικότητα και με τα μυαλά συγκρατημένα καθώς δεν έχετε καθαρή κρίση. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4/3 έως 10/3/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Αρκετά ενδιαφέρουσα η εβδομάδα αυτή και καθόλου αδιάφορη! Πολλά σκέφτεστε και συμβαίνουν μέσα σας και σας αναστατώνουν. Ιδιαίτερα προσοχή η 8 Μαρτίου, μπορεί να φέρει ψευδαισθήσεις, μπερδέματα, σύγχυση. Ευκαιρία για μια πρώιμη φρέσκια αρχή, η νέα Σελήνη στις 10 να σας ανανεώσει, να σας απελευθερώσει.

Ταύρος

Η άνοιξη αρχίζει και φαίνεται και σκορπά έναν φρέσκο αέρα, ικανό να σας ανανεώσει και να σας απελευθερώσει από δύσκολες και περιοριστικές καταστάσεις. Προσοχή σε συναλλαγές που αφορούν στα έσοδα της εργασίας, σε επενδύσεις αλλά και σε μελλοντικούς στόχους, κυρίως γύρω στις 8.

Δίδυμοι

Μια πιο αισιόδοξη πλευρά σας να ξεδιπλώνει αυτός ο μήνας στην αρχή του και κορυφώνεται με το νέο φεγγάρι στις 10 του μήνα. Δημιουργικότητα, αλλαγές, φαντασία, περιέργεια, αλλά και απελευθέρωση από καταστάσεις που σας βάραιναν, όλα αυτά μαζί! Προσοχή στις 8, μυστικά, ψέματα και απογοητεύσεις.

Καρκίνος

Με στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον, με ανανεωμένη τη διάθεση, είστε έτοιμοι να βάλετε πλώρη για μεγάλες αλλαγές αλλά και ταξίδια. Εκτός από ψευδαισθήσεις και απογοητεύσεις στις 8 του μήνα -κυρίως από τον ίδιο σας τον εαυτό!- υπάρχει αρκετή παρόρμηση, εσωτερική φωτιά, ευκαιρίες και άνθρωποι δίπλα σας να σας στηρίξουν.

Λέων

Σύντομο μάθημα ιστορίας για εσάς αυτή η εβδομάδα, καθώς σας δίνει ευκαιρία να μελετήσετε τα προηγούμενα γεγονότα, να τα επεξεργαστείτε μέσα σας και με τους σημαντικούς άλλους απέναντί σας και αυτό να αποτελέσει μια μεταμορφωτική εμπειρία. Νέα Σελήνη απελευθερωτική, επαναστατική, εκρηκτική!

Παρθένος

Αεράκι ανανέωσης φέρνει αυτή η άνοιξη και η αλήθεια είναι ότι το έχετε πολύ ανάγκη. Επαναπροσδιορίζετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες, αρκετά δυναμικά. Βγαίνετε έξω από τα συνηθισμένα. Ή τουλάχιστον μπαίνετε σε διαδικασία αντιπαράθεσης και ανασύνθεσης. Προσοχή σε ψέματα, παρεξηγήσεις, απογοητεύσεις στις 8.

Ζυγός

Η νέα Σελήνη σας προδιαθέτει να κάνετε αλλαγές σε θέματα καθημερινότητας και οργάνωσης, αλλά και θέματα υγείας, δικά σας και του κατοικίδιου, τα οποία έχετε αμελήσει. Καθαριότητα μέσα σας και έξω σας για να αποδεχτείτε την άνοιξη και τις αλλαγές που έρχονται μαζί με τις εκλείψεις. Προσοχή σε ψέματα και παρεξηγήσεις στο εργασιακό περιβάλλον.

Σκορπιός

Ερωτική, καλλιτεχνική, διασκεδαστική, δημιουργική διάθεση, εκτός των άλλων. Προσοχή σε ψέματα, απογοητεύσεις -κυρίως από τον ίδιο σας τον εαυτό κι εσείς! Μια πιο ανάλαφρη, όχι τόσο, αλλά ανανεωτική, απελευθερωτική τάση κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα, με κορύφωση το τελείωμα της.

Τοξότης

Προσοχή σε μετακινήσεις, προσοχή στο δρόμο και σε βιασύνες. Προσοχή και σε αυτά που λέτε, προκαλείτε για να προκαλέσετε ή υπάρχει ουσία και νόημα από πίσω. Μέσα σας η άνοιξη έχει έρθει και προετοιμάζεστε για μεγάλες αλλαγές ψυχολογικά. Βάλτε στην άκρη παρόρμηση και ανησυχία και προσεγγίστε μια πιο… ζεν διάθεση!

Αιγόκερως

Προσοχή σε ψέματα, ψεματάκια, παρεξηγήσεις, απογοητεύσεις, διαψεύσεις. Προσοχή στην επικοινωνία σας γενικότερα. Μια εβδομάδα όπου αδέρφια και φίλοι είναι το στήριγμά σας, και κάπως σας παρακινούν να βγείτε έξω από τα καθορισμένα. Κρατήστε τη δημιουργικότητα και αφήστε την παρόρμηση στις αλλαγές που τολμάτε!

Υδροχόος

Με μια επιβεβαίωση έρχεται να σας ενισχύσει η εβδομάδα αυτή, χαράζοντας πορεία και για την υπόλοιπη άνοιξη. Θέματα στα οποία θα σας ενδυναμώσει είναι η αυτοπεποίθηση, η αυταξία, η αυτοεκτίμηση. Ανανεωτική και απελευθερωτική διάθεση και την έχετε πολλή ανάγκη. Προσοχή και σε οικονομικές συναλλαγές 8 Μαρτίου.

Ιχθύες

Σημαντική γενέθλια εβδομάδα για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου. Καθορίζει τη θέση σας μέσα από δημιουργικές, καλλιτεχνικές, φρέσκες αλλαγές, τις οποίες από ό,τι φαίνεται και εσείς έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε παρακάτω. Νέα θεμέλια με δύναμη και ορμή . Προσοχή σε βιασύνες, ψέματα και μπερδέματα στις 8 Μαρτίου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4/3 έως 10/3/2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ