Γιορτή της μητέρας και 5 υπέροχα μυθιστορήματα θα γίνουν δικά σου! -ΕΛΗΞΕ-

Αγαπάς τα μυθιστορήματα, είναι η γιορτή σου και εμείς σου χαρίζουμε μια θαυμάσια συλλογή! Γιορτή της μητέρας και 5 υπέροχα μυθιστορήματα θα γίνουν δικά σου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Οι Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ σε συνεργασία με το MommyJammi.gr για τη Γιορτή της Μητέρας θα χαρίσουν σε μία τυχερή μανούλα τα 5 παρακάτω θαυμάσια μυθιστορήματα! Πάμε να τα δούμε ένα ένα!

giorti-tis-miteras-kai-5-yperoxa-mithistorimata-tha-ginoun-dika-sou-mommyjammi2

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας το νέο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη Το τελευταίο δαχτυλίδι.

Η ΕΛΠΙΔΑ

Η Νάσια, ένα γεμάτο όνειρα νεαρό κορίτσι από την Καστοριά, κατεβαίνει στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της. Η πρωτεύουσα την ελκύει όπως το φως την πεταλούδα. Θέατρο, χορός, παραστάσεις αποτελούν για εκείνη έναν ονειρικό και παραμυθένιο κόσμο. Τι θα συμβεί όμως όταν απαντήσει στην αγγελία: «Ζητείται παρένθετη μητέρα»;

Ποια απρόσμενη τροπή θα πάρει η ζωή της;

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Άγγελος και Τατιάνα: εκείνη πετυχημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων, εκείνος καταξιωμένος σχεδιαστής κοσμημάτων. Ζουν την απόλυτη ευτυχία, ώσπου ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα θα ανατρέψει τα πάντα στην τακτοποιημένη ζωή τους.

Η Τατιάνα ανακαλύπτει το καλούπι με τα πέντε πανομοιότυπα δαχτυλίδια που είχε σχεδιάσει ο Άγγελος. Για τα τρία πρώτα είναι σίγουρη πού βρίσκονται. Προσπαθώντας, όμως, να ανακαλύψει τα άλλα δύο και τις κατόχους τους, θα κληθεί να πληρώσει ένα μεγάλο τίμημα.

ΠΕΝΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΕΝΤΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

Το κόστος για την απόκτησή τους δεν απαιτούσε χρήμα, μα κάτι πολύ πιο ισχυρό.

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ

giorti-tis-miteras-kai-5-yperoxa-mithistorimata-tha-ginoun-dika-sou-mommyjammi3

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας το βιβλίο Η άλλη όψη του παραδείσου, μεταφρασμένο για πρώτη φορά στα ελληνικά από τον Δημήτρη Στεφανάκη. Αποτελεί το πρώτο από τα τέσσερα μυθιστορήματα που ολοκλήρωσε ο συγγραφέας και εκδόθηκε το 1920.

Το βιβλίο εισήγαγε πολλά θέματα που έμελλε να αναπτυχθούν στα μεταγενέστερα έργα του Φιτζέραλντ, ενώ κέρδισε αμέσως το κοινό και τους κριτικούς, σημειώνοντας μεγάλη εκδοτική επιτυχία. Το πρώτο μυθιστόρημά του εκτόξευσε τον νεαρό συγγραφέα στη σφαίρα της λογοτεχνικής διασημότητας, αναδεικνύοντάς τον κύριο εκφραστή της ανήσυχης και αντικομφορμιστικής νεολαίας της εποχής, εμποτισμένης με τους ήχους της τζαζ, το πνεύμα της ανεμελιάς, των εκπλήξεων, των ανατροπών, των αναιρέσεων και του πολέμου που έρχεται.

Η Άλλη όψη του παραδείσου χαρτογραφεί τη ζωή του Άμορι Μπλέιν –ενός φιλόδοξου νέου ο οποίος παραπέμπει αμυδρά στον ίδιο τον Φιτζέραλντ– από τη στιγμή που αφήνει το πλούσιο πατρικό του και μετακινείται από τις μεσοδυτικές πολιτείες στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον. Συχνάζοντας στη συνέχεια στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας ως επίδοξος συγγραφέας, ο Μπλέιν βιώνει την αποτυχία και την απογοήτευση στον έρωτα αλλά και στην καριέρα του. Βλέπει τον νεανικό ενθουσιασμό να εξανεμίζεται και τις ψευδαισθήσεις του να διαλύονται, καθώς συνειδητοποιεί την πραγματικότητα.

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ

giorti-tis-miteras-kai-5-yperoxa-mithistorimata-tha-ginoun-dika-sou-mommyjammi4

Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το νέο βιβλίο «Σμαρώ – Από τον Βόσπορο στον Σηκουάνα» της συγγραφέως Δέσποινας Χατζή.

Κωνσταντινούπολη 1953. Η νεαρή Ζαππίδα, Σμαρώ Παπάζογλου γοητεύεται απ’ το αιρετικό πνεύμα του τριαντάχρονου καθηγητή και λογοτέχνη Κωνσταντίνου Βαΐτση κι εκείνος από το απαιτητικό μυαλό της. Αναπόφευκτα ένας δυνατός έρωτας γεννιέται. Η ζωή του καθηγητή όμως μοιάζει να έχει οφθαλμοφανή κενά. Η έντεχνη σιωπή του καθώς και τα αλλεπάλληλα ταξίδια του στο Παρίσι κινούν υποψίες στην οικογένεια Παπάζογλου.

Τα φρικαλέα γεγονότα της 6ης Σεπτεμβρίου του ’55 αλλάζουν ριζικά τη ζωή της οικογένειας στην Πόλη. Οι ξέγνοιαστες διακοπές στα Πριγκιποννήσια, οι βεγγέρες, οι χοροί και ο υδάτινος κόσμος των χαμάμ μοιάζουν παρελθόν. Η μνήμη πονά σαν ανοιχτό τραύμα. Έρωτες ανατρέπονται, αποφάσεις αλλάζουν, πεποιθήσεις κλονίζονται, ενώ ένας βίαιος και ατυχής γάμος οδηγεί τη Σμαρώ στην εξαφάνιση.

Σαράντα τέσσερα χρόνια μετά ο γιος της, Μηνάς Βογιατζόγλου, αναζητά τα ίχνη της. Την προσωπική του έρευνα ενισχύει η στενή του φίλη, η Ελληνογαλλίδα ηθοποιός, Αρλέτ Μαρσέν. Ανακαλύπτοντας ένα κομμάτι του παζλ θα οδηγηθούν στο Παρίσι μισό αιώνα πίσω.

Τι απέγινε η Σμαρώ και ο νεανικός της έρωτας και ποια η σχέση της με το Παρίσι;

«Ένα κοσμοπολίτικο μυθιστόρημα με αναφορές στη ζωή των Ελλήνων της Πόλης και στο Παρίσι της τέχνης και της διανόησης, αναδεικνύοντας καρέ καρέ την αξία των γραμμάτων και του πολιτισμού».

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ

giorti-tis-miteras-kai-5-yperoxa-mithistorimata-tha-ginoun-dika-sou-mommyjammi5

Κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου από τις εκδόσεις Μίνωας το νέο μυθιστόρημα του Πιερ Λεμέτρ Τρεις μέρες, μια ζωή.

Μια μικρή επαρχιακή πόλη της Γαλλίας συνταράσσεται από την εξαφάνιση ενός εξάχρονου αγοριού. Οι κάτοικοι τρομαγμένοι ζουν στον ρυθμό της έρευνας: άγχος, αστυνομία, δημοσιογράφοι, μάρτυρες, υποψίες, φήμες, παράξενες θεωρίες. Κάτω από την επιφάνεια της επίπλαστης ηρεμίας αναδύονται κρυμμένα μυστικά, ενώ καθώς ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον πιθανό δράστη συμβαίνει κάτι απρόβλεπτο, ένα γεγονός πρωτοφανών διαστάσεων που ανατρέπει όλα τα δεδομένα…

Με εξαιρετική πλοκή, άρτια αφηγηματική τεχνική και στοιχειοθέτηση χαρακτήρων, το νέο μυθιστόρημα του βραβευμένου με Goncourt συγγραφέα Πιερ Λεμέτρ τον καθιερώνει ως έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς της σύγχρονης λογοτεχνίας.

«Στα τέλη Δεκεμβρίου του 1999 μια απρόσμενη σειρά από τραγικά γεγονότα χτύπησε το Μποβάλ, με το πιο σημαντικό να είναι, φυσικά, η εξαφάνιση του μικρού Ρεμί Ντεσμέ. Σε αυτή την περιοχή που καλύπτεται από δάση, και που ζει σε αργούς ρυθμούς, η ξαφνική εξαφάνιση αυτού του παιδιού προκάλεσε κατάπληξη και έφτασε να θεωρηθεί, από πολλούς κατοίκους, ο προάγγελος επερχόμενων καταστροφών. Για τον Αντουάν, που βρισκόταν στο επίκεντρο αυτού του δράματος, όλα άρχισαν με τον θάνατο ενός σκύλου. Του Οδυσσέα».

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ

giorti-tis-miteras-kai-5-yperoxa-mithistorimata-tha-ginoun-dika-sou-mommyjammi6

Κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου από τις εκδόσεις Μίνωας το βιβλίο αυτοβελτίωσης Η μαγεία του έρωτα. Ο Γιώργος Δημόπουλος και ο Γιάννης Λαφαζάνος δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν γύρω από τον έρωτα. Στα κεφάλαια του βιβλίου αναλύονται όλα τα είδη του έρωτα μέσα από προσωπικά βιώματα και καθημερινές εμπειρίες και στη συνέχεια ερμηνεύονται επιστημονικά.

Τι είναι έρωτας; Δύσκολη ερώτηση. Είναι σαν να ρωτάς τι είναι Θεός, τι είναι ζωή, τι είναι αγάπη.

Οι φιλόσοφοι λένε ότι είναι η «παγίδα» του Θεού για τη διαιώνιση του είδους. Είναι όλα μαζί ή το σκίρτημα της καρδιάς πριν από τη γνώση; Σίγουρα είναι μια ακατανίκητη, παθιασμένη, ασυγκράτητη, ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης, παράφορη, ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων, που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα.

Στα 43 κεφάλαια αυτού του βιβλίου αναλύονται όλα τα είδη του έρωτα, ενοχικός, πλατωνικός, αγοραίος, εφηβικός, παράφορος, κεραυνοβόλος, θείος, απρόσμενος, και δίνονται απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που μας απασχολούν σχετικά με τον έρωτα:

  • Πού οδηγούν οι παράλληλες σχέσεις;
  • Η απιστία γκρεμίζει τον γάμο;
  • Το διαδίκτυο ευνοεί τον έρωτα;
  • Τι είναι ο ομόφυλος έρωτας;
  • Ο έρωτας κοιτάει χρόνια;
  • Υπάρχει τέλος στον έρωτα;

Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Ο έρωτας αλλάζει τον κόσμο. Ερωτευτείτε όσο είναι καιρός.

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ

giorti-tis-miteras-kai-5-yperoxa-mithistorimata-tha-ginoun-dika-sou-mommyjammi7

Τα βήματα για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό μας είναι τα παρακάτω: -ΕΛΗΞΕ-

Κοινοποιήστε δημόσια τον διαγωνισμό μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

LIKE στις σελίδες μας σε Facebook Mommyjammi και Εκδόσεις Μίνωας 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Σάββατο 20/05/2017 ώρα 23΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Ο/η νικητής/τρια θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Ο/η νικητής/τρια θα παραλάβει τα παραπάνω βιβλία με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τον δωροθέτη.

Καλή επιτυχία!!!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Ευχαριστούμε πολύ
    Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ