Λαμπάδες για Ζευγάρια

Αναζητήσαμε, βρήκαμε επιλογές για λαμπάδες για ζευγάρια και ετοιμάσαμε μια λίστα με ιδιαίτερες λαμπάδες για τα δύο… μισά μιας σχέσης. Λαμπάδες για Ζευγάρια

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Γονιός σημαίνει άνευ όρων αγάπη, φροντίδα και αποδοχή έννοιες που συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη του ψυχικού κόσμου των παιδιών. Έρχονται όμως κάποιες στιγμές που και εμείς οι γονείς οφείλουμε να κάνουμε μικρές όμορφες πράξεις για εμάς τους ίδιους και το ταίρι μας.

Συνεπώς, φέτος το Πάσχα, όπως ένα παιδί θα πάρει την λαμπάδα του από το νονό ή τη νονά του, έτσι και εμείς οι γονείς μπορούμε να δωρίσουμε μια λαμπάδα στον εαυτό μας και στο σύντροφό μας τιμώντας κατ’ αυτό το τρόπο και τη κοινή μας πορεία ως γονείς και ως συνοδοιπόροι στη ζωή.

Αναζητήσαμε, βρήκαμε επιλογές για λαμπάδες για ζευγάρια εδώ και ετοιμάσαμε μια λίστα με ιδιαίτερες λαμπάδες για τα δύο… μισά μιας σχέσης.

  • Λαμπάδα με Φωτογραφία σε Καμβαδάκι

Η συγκεκριμένη λαμπάδα είναι μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση για να τη χαρίσετε στο ταίρι σας. Το κερί είναι σε σχήμα πλακέ, με μαύρη κορδέλα και σπάγκο σε διακριτικά γήινα χρώματα. Πάνω της θα φέρει τη φωτογραφία σας εκτυπωμένη σε ξύλινο καμβαδάκι, κάτι που θα σας μείνει ως μοναδικό διακοσμητικό για το σπίτι σας!

  • Λαμπάδα Μπρελόκ Mr & Mrs Right

Το πρωτότυπο αυτό σετ απευθύνεται σε ζευγάρια και περιλαμβάνει δύο πασχαλινές λαμπάδες με χιουμοριστικά ξύλινα διακοσμητικά, μουστάκι και χείλη αντίστοιχα, και μπρελόκ Mr Right & Mrs Always Right! Κάθε κερί είναι τυλιγμένο με κορδέλες και σπάγκο σε χρώματα μαύρο και κόκκινο αντίστοιχα που καλύπτουν όλη σχεδόν την επιφάνεια της λαμπάδας.

  • Λαμπάδα Άπειρο You & Me

Για τους υπέρμαχους της αιώνιας αγάπης ιδανική επιλογή αποτελεί το σετ με τις δύο  Πασχαλινές λαμπάδες που είναι στολισμένες με ασημί mirror plexiglass διακοσμητικά που αναγράφουν τις λέξεις You & Me στο σχήμα του άπειρου.

  • Λαμπάδα Λιονταράκια Σίμπα & Νάλα

Και ποιος δεν έχει δει τη ταινία “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών;” Οι πιο ρομαντικές και ευαίσθητες ψυχές πρόκειται να ενθουσιαστούν με αυτό το σετ. Τι πιο όμορφο λοιπόν από το να χαρίσετε σε εσάς και το ταίρι σας από μια λαμπάδα με τα γλυκά λιονταράκια Σίμπα και Νάλα; Τα διακοσμητικά κάθε λαμπάδας είναι ξύλινα με εκτύπωση.

  • Λαμπάδα His & Hers

Το συγκεκριμένο σετ είναι εμπνευσμένο από το Mickey και τη Minnie Mouse. Χαρίστε στο ταίρι σας Πασχαλινές λαμπάδες στολισμένες με κόκκινες και μαύρες πουά κορδέλες και ξύλινα διακοσμητικά που φέρουν τα μηνύματα I’m His & I’m Hers με τα χεράκια των αγαπημένων μας χαρακτήρων!

  • Λαμπάδα Σκυλάκια Λαίδη & Αλήτης

Στην ίδια κατηγορία κινουμένων σχεδίων ένα αξιολάτρευτο και αγαπησιάρικο σετ Πασχαλινών λαμπάδων είναι αυτό με τα σκυλάκια Λαίδη και Αλήτης! Το κερί είναι αρωματικό, ροζ και μπλε, διακοσμημένο με πουά ροζ και μπλε κορδέλες αντίστοιχα και ξύλινα διακοσμητικά με τους ομώνυμους χαρακτήρες.

  • Λαμπάδα – Τι έχεις;/Τίποτα

Φυσικά, για το τέλος σας άφησα ένα άκρως χιουμοριστικό σετ λαμπάδων που είναι εμπνευσμένο από τη κλασική γυναικεία ατάκα που χαρακτηρίζει κάθε ζευγάρι. Οι Πασχαλινές λαμπάδες που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες είναι στολισμένες με ριγέ γαλάζιο και ροζ σχοινάκι αντίστοιχα και με ξύλινα διακοσμητικά της αιώνιας απορίας: -Τι έχεις; -Τίποτα!

Και Καλό Πάσχα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ