Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 21 Έως 27 Δεκεμβρίου 2020

Ξεκινάει η εβδομάδα των Χριστουγέννων… Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 21 Έως 27 Δεκεμβρίου 2020 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ

Με συντροφιά Δία, Κρόνου και αφού έχει προηγηθεί το Χειμερινό Ηλιοστάσιο  γεννιέται η Ελπίδα, η Πίστη (Δίας ) ότι θα μπορέσεις να βάλεις όρια στο Μάτριξ  (Κρόνος) και να βγεις από κάθε νοητή φυλακή. Απελευθέρωση ή εγκλεισμός είναι το στοίχημα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Καλές Γιορτές.

Υστερόγραφο, Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω οδηγεί σε παράνοια, καθώς συγκρούεσαι συνέχεια με τα ίδια άτομα

Υστερόγραφο, Αφροδίτη στον Τοξότη ,ναι ίσως και μένεις μόνο στο παιχνίδι..

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube και δες το βίντεο για τον Κρόνο στον Υδροχόο. 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, διανύετε περίοδο εξέλιξης, όπου βέβαια δεν θα λείψουν τα εμπόδια και οι αναγκαστικοί περιορισμοί. Μπορείτε όμως να βάλετε τον πήχη ψηλά και να κατακτήσετε αρκετούς από τους στόχους σας. Κριός β’ δεκαημέρου, κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και επενδύστε στην επιμόρφωση σας. Ασχοληθείτε με συγγενικά πρόσωπα.  Κριός γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε διαμάχες που προκύπτουν με πρόσωπα εξουσίας . Μπορείτε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, Περίοδος ουσιαστικής ανέλιξης, καθώς μπορείτε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σχέδια και να βρείτε τη θέση σας μέσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Πάλη όμως με άτομα κύρους. Επαφές με άτομα από το εξωτερικό θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη σας. Ταύρος β’ δεκαημέρου, η οικονομική σας πραγματικότητα συνδέεται με την ψυχολογία σας, για αυτό και πρέπει να αφοσιωθείτε περισσότερο στην δουλειά σας παρά στα συναισθηματικά σας. Βρείτε αυτό που σας εκφράζει. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να ξεπεράσετε εσωτερικούς φόβους αλλά και το παρασκήνιο (ορατό και μη) και να βγείτε τελείως από το μάτριξ. Ότι σκέφτεστε μπορείτε να το υλοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, διανύετε περίοδο αποσυμφόρησης, και αναγκαστικά μέσα από δυσκολίες θα ψάξετε να βρείτε το νόημα της ζωής σας. Ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή αποφεύγοντας να μπερδεύετε τα συναισθηματικά με τα οικονομικά σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, μπορείτε να κάνετε σπουδαία γνωριμία αυτό το διάστημα που θα σας εξελίξει επαγγελματικά ή αισθηματικά. Δείτε την ευκαιρία που έρχεται. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, διεκδικήστε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τα όνειρα σας και μέσα από κοινές ενέργειες, μαζί με άλλους αγγίξτε την επιτυχία. Προσοχή μόνο σε οικονομικά ανοίγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, μπαίνετε σε φάση, όπου θέλετε να ξεπεράσετε φόβους αλλά και αναστολές και να ζήσετε αυτό που επιθυμείτε. Στα οικονομικά ζητήματα θα κινηθείτε με περισσότερη σύνεση, ενώ στα προσωπικά σας θα γίνουν γενναία ξεκαθαρίσματα. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, εσωτερικά ψάχνεστε όλη αυτήν την περίοδο, γιατί συνειδητοποιείτε ότι εσείς υλοποιείται την πραγματικότητα σας. Μυστική σχέση. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίστε τους τελευταίους φόβους του 2020, και επιβραβεύστε τον εαυτό σας γιατί μπορέσατε και τα καταφέρατε. Σχέση μετ ΄εμποδίων.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, διανύετε περίοδο προσωπικής ανάπτυξης και μέσα από μια νέα αισθηματική κατάσταση θα μπορέσετε να ξεπεράσετε το παρελθόν. Η εργασιακή σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Λέοντα β’ δεκαημέρου, αναζητάτε την ταυτότητα σας μέσα από μια συλλογική δραστηριότητα και έτσι θα είστε πιο δημιουργικοί αλλά και δεκτικοί σε νέες γνωριμίες. Αξιοποίηση των επαφών σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  μπορείτε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις των καιρών και να στοχεύσετε ψηλά, αρκεί βέβαια να είστε συνέπειες και να εργαστείτε σκληρά.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 14 Έως 20 Δεκεμβρίου 2020 Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, μπαίνετε σε φάση έμπνευσης σχετικά με την εργασιακή σας ζωή και παρά τις αυξανόμενες υποχρεώσεις, έχετε τη δυνατότητα να βάλετε γερά θεμέλια για το μέλλον σας. Η ερωτική σας ζωή είναι ένα μυστήριο.  Παρθένε β΄δεκαημέρου,  η επαφή σας με άτομο κύρους θα σας αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και ήρθε η ώρα να ωριμάσετε. Μη φοβάστε να “ενηλικιωθείτε”. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  οικονομικές δυσκολίες περνάτε αυτήν την περίοδο και έτσι προσωρινά επηρεάζεται η προσωπική σας ζωή. Βάλτε τα όρια σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ξεκινάει ένας περίεργος κύκλος για την ερωτική σας ζωή, όπου θα πολλές φορές θα είστε μπερδεμένοι και ακόμα πιο αναποφάσιστοι. Αφοσιώστε χρόνο στην οικογένεια σας. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η επαφή σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και θα αρχίσετε να βλέπετε πιο καθαρά τι είναι αυτό που σας εκφράζει περισσότερο. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, μια τελευταία δοκιμασία περνάτε αυτήν την περίοδο γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα γίνουν αρκετά ξεκαθαρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, διανύετε μια περίοδο, όπου θα πρέπει να δείξετε σθένος στα προβλήματα που μπορεί να αφορούν τρίτα πρόσωπα και να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Εύνοια σε συνεργασίες και προβολή μέσα από το διαδίκτυο. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, προσπαθείτε να βρείτε την ισορροπία σας μέσα από μια ερωτική κατάσταση που σας μαγνητίζει αλλά συγχρόνως σας απωθεί. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, χάνετε την ενέργεια σας μέσα από τοξικές καταστάσεις και ανούσιες συζητήσεις και δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε μέσα στην καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, μπαίνετε σε μια φάση δημιουργική, αλλά και θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες που δεν θα μπορείτε να αποφύγετε. Δείτε με προσοχή τις οικονομικές ευκαιρίες που ανοίγονται. Τοξότη β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση αναζήτησης της ιδανικής σχέσης και ίσως έχετε γνωρίσει το πρόσωπο που θα αλλάξει τον κόσμο σας. Δώστε προτεραιότητα στην προσωπική σας κατάσταση. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, μπορείτε να δείτε τον έρωτα σαν παιχνίδι και να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας που ρίχνουν την αυτοπεποίθηση σας. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ξεκινάει ένας σημαντικός κύκλος όπου πρέπει να ανακαλύψετε νέους τρόπους αύξησης του εισοδήματος σας, αλλά και να ανεβάσετε την αυτοπεποίθηση σας με πιο σωστές επιλογές.  Δώστε προτεραιότητα σε αγαπημένα πρόσωπα.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, μέσα από τη δουλειά σας θα μπορέσετε να καλύψετε συναισθηματικά κενά, αλλά και έτσι θα γίνεται πιο αποδοτικοί. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ξεπεράστε τις τελευταίες δυσκολίες, χαμογελώντας και βάλτε ξανά τον πήχη ψηλά. Μπορείτε να πετύχετε τα ακατόρθωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, είστε σε μια φάση αναμονής εξελίξεων που σιγά σιγά θα αρχίζει να αλλάζει το σκηνικό, απλά μην είστε ανυπόμονοι. Η ψυχολογία σας εξαρτάται αρκετά από την εξέλιξη της εργασιακής σας κατάστασης.Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις και “δράματα” , βρείτε χρόνο να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ξεπεράστε την κρίση ταυτότητας και βγείτε από το πεδίο του φόβου. Δείτε τι εναλλακτικές έχετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, θα γίνει το άλμα αυτήν την περίοδο, καθώς βρίσκετε τον τρόπο να ενδυναμώνετε την ψυχολογία σας και θα  παλέψετε γενναία με τους φόβους σας. Ο φιλικός σας κύκλος σας ευνοεί. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, η οικογένεια σας στέκεται δίπλα σας αυτό το διάστημα και θα λυθούν αρκετές παρεξηγήσεις. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, εσωτερικοί φόβοι γεννιούνται, καθώς πιέζεστε σε οικονομικά ζητήματα και δεν βλέπετε φως στο τούνελ. Μην είστε ανυπόμονοι.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ