Στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος το πρώτο Κέντρο Εγγραφών του 2ου No Finish Line της Αθήνας

Το No Finish Line είναι ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας στον κόσμο και θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στην Αθήνα. Στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος το πρώτο Κέντρο Εγγραφών του 2ου No Finish Line της Αθήνας

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) άνοιξε και λειτουργεί το πρώτο Κέντρο Εγγραφών του 2ου No Finish Line της Αθήνας, που θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 29 Απριλίου, στον ίδιο χώρο.

Το Κέντρο Εγγραφών βρίσκεται δίπλα στο Κέντρο Επισκεπτών (είσοδος ΚΠΙΣΝ από Ευριπίδου & Δοϊράνης) , στο χώρο της εσπλανάδας και το ωράριο της λειτουργίας του είναι 11.00 – 19.00 από Δευτέρα ως Παρασκευή και 11.00 – 17.00 το Σάββατο.

Στο Κέντρο Εγγραφών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν πληροφορίες για τον αγώνα, να κάνουν την εγγραφή τους και όσοι έχουν πραγματοποιήσει ηλεκτρονική εγγραφή, να πληρώσουν το αντίτιμο .

Το No Finish Line είναι ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας στον κόσμο και θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στην Αθήνα. Όλα τα έσοδα του θα διατεθούν για τη στήριξη των παιδιών που αγκαλιάζουν τα σωματεία-μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Οι δρομείς μέσα στη διάρκεια των 90 ωρών, μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα nflathens.com και με κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν θα συνδράμουν με 50 λεπτά στο «Μαζί για το Παιδί»!

Το 2ο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 20:00 και τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 14:00. Ο αγώνας της Αθήνας ανήκει στο διεθνές πρόγραμμα του No Finish Line International και το 2017στην πρώτη χρονιά διεξαγωγής του στην Ελλάδα, καταγράφηκαν 50,903 χιλιόμετρα από περισσότερους από 6202 συμμετέχοντες, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ όλων των No Finish Line για την πρώτη χρονιά διεξαγωγής, ενώ η δωρεά έφτασε τα 25,451 ευρώ και 50 λεπτά, τα οποία πήγαν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».


Μεγάλοι Χορηγοί του 2ου No Finish Line Athens, είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα«Εθνική Ασφαλιστική», καθώς επίσης και η διεθνής στοιχηματική εταιρεία, πρωτοπόρος σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης SportingBet.
Eπίσημοι Χορηγοί είναι η πρωταγωνίστρια εταιρεία στον χώρο της ενέργειας Protergia, μέλος του ομίλου Μυτιληναίος, καθώς επίσης και τα πρώτα σε ποιότητα και πωλήσεις ελληνικά νερά Βίκος.
Χορηγός εκπαίδευσης είναι ο πρωτοπόρος εκπαιδευτικός οργανισμός Όμηρος και χορηγός φιλοξενίας ο ιστορικός ξενοδοχειακός όμιλος Χανδρής με το ξενοδοχείο Metropolitan.
Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η κορυφαία ελληνική μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου, η διεθνής εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η διεθνής εταιρεία συμπληρωμάτων και προγραμμάτων διατροφής Herbalife.
Επίσημοι Υποστηρικτές είναι η εταιρεία εστίασης Μπεγνής Catering, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων λιανεμπορίου Lidl, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων οικιακών ειδών Praktiker και η εκτυπωτική βιομηχανία Χαϊδεμένος.

Για επικοινωνία με την διοργάνωση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@nflathens.com

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα και στα social media της διοργάνωσης.

http://nflathens.com/

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ