Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 26 Φεβρουαρίου – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Ο μήνας Φλεβάρης έχει ξεκινήσει περίεργα για όλα τα ζώδια, όμως νέες προκλήσεις και ευκαιρίες παρουσιάζονται!Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 26 Φεβρουαρίου – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

Κριός

Ο Ερμής σε καλή όψη με τον Άρη στο ζώδιο σας θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα διαχειριστείτε πιο καλά τις υποθέσεις σας, γιατί έχετε και την υποστήριξη των φίλων σας. Προσπαθήστε να αρπάξετε ευκαιρίες που θα αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη και μην κολλάτε στο παρελθόν και σε συμφωνίες που πλέον δεν αποδίδουν. Στις 19 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ  που σημαίνει ότι θα δώσετε περισσότερη έμφαση στην βελτίωση της ψυχολογίας σας και σε εσωτερικά ζητήματα. Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες που πραγματοποιείται στις 26 Φεβρουαρίου, ανοίγει το δρόμο για νέες επιλογές που θα αφορούν την οικογένεια σας ή και το εργασιακό σας περιβάλλον. Τολμήστε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι α΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Κριού).

Ταύρος

Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε καλή όψη με τον Άρη στον Κριό, καλλιεργεί καλό κλίμα και βελτιώνονται συνεχώς οι σχέσεις σας με πρόσωπα κύρους και θα έχετε το μερίδιο του λέοντος. Βγάλτε από το μυαλό σας τα γεγονότα που σας έχουν απογοητεύσει και ξεχάστε την ιδέα της εκδίκησης γιατί δεν θα σας ωφελήσει. Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ, που σημαίνει νέοι φίλοι/ες μπαίνουν στη ζωή σας, διευρύνεται ο φιλικός σας κύκλος και θα ασχοληθείτε με τα κοινά, παραμερίζοντας τις προσωπικές σας ανάγκες. Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες, πραγματοποιείται στις 26 Φεβρουαρίου  και απεγκλωβίζεστε από τον διακαή πόθο να βάλετε τα πράγματα σε τάξη, είστε δηλαδή σαφώς πιο έτοιμοι να κυνηγήσετε νέες φιλοδοξίες.  Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι α΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Ταύρου).

Δίδυμοι

Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε καλή όψη με τον Άρη στον Κριό βοηθάει στην υλοποίηση των σχεδίων σας, σαφώς και συνεννοείστε καλύτερα με το περιβάλλον σας και προωθείτε τις ιδέες σας χωρίς εμπόδια. Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ, που σημαίνει ότι καριέρα, πρόσωπα κύρους αλλά και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είστε πλέον στην πρώτη γραμμή θετικών εξελίξεων. Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες, πραγματοποιείται στις 26 Φεβρουαρίου και μπορείτε να παίρνετε αποφάσεις, χωρίς ενοχές και τοξικά συναισθήματα και πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μέσα σας. Συνειδητοποιήστε ότι έχετε την ικανότητα να διακρίνετε το καλό από το κακό και αναλάβετε την ευθύνη των επιλογών σας (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι α΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 8η μοίρα των Διδύμων).

Καρκίνος

Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε καλή όψη με τον Άρη στον Κριό ευνοεί οικογενειακά ζητήματα, διευκολύνεστε αρκετά στην καθημερινότητα σας και μπορείτε πλέον να δώσετε περισσότερη έμφαση σε θέματα καριέρας και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Έχετε καταλάβει ότι είστε οι ευνοημένοι αυτό το διάστημα και αν παραμείνετε διπλωματικοί στις συζητήσεις, θα καταφέρετε τα μέγιστα, ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές σας. Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ, που σημαίνει ότι μπορείτε να εξετάσετε πιο εξονυχιστικά θέματα σπουδών, μαθήματα εξ αποστάσεως και οτιδήποτε έχει να κάνει με την επιμόρφωση σας και την επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες, πραγματοποιείται στις 26 Φεβρουαρίου  και βοηθάει να βγείτε άμεσα από το ρόλο του θύματος και αποφύγετε να δυσανασχετείτε για αποχωρισμούς ή απώλειες που πιθανόν να ζήσετε. Πάντα ένα τέλος γεννά μια νέα (καλύτερη) αρχή(επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι α΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Καρκίνου).

Λέων

Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε καλή όψη με τον Άρη στον Κριό,σας κάνει πιο πρόθυμους αλλά και πιο δραστήριους να κυνηγήσετε την τύχη σας, αλλά και να πιστέψετε σε νέες γνωριμίες που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Κάντε λοιπόν ότι περνάει από το χέρι σας, για να δείτε, αρπάξετε την ευκαιρία και νικήσετε εμπόδια που σας έχουν καθηλώσει σε μια ανιαρή πραγματικότητα. Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ, που σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με οικονομικής φύσεως ζητήματα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κοινά περιουσιακά αποκτήματα και να αποκτήσετε μια επιπρόσθετη πηγή εσόδων που θα σας διευκολύνει. Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες, πραγματοποιείται στις 26 Φεβρουαρίου  και η πρακτική πλευρά της ζωής σας αλλάζει με την πλήρη συμμετοχή σας στο να συντηρείται τον εαυτό σας και να καθορίσετε όρια στο περιβάλλον σας. Πάρτε δραστικές αποφάσεις και στηρίξτε τις αποφάσεις σας (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι α΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Λέοντα).

Παρθένος

Ο Ερμής από τον Υδροχόο, σε καλή όψη με τον Άρη στον Κριό, σας βάζει σε μια νέα πραγματικότητα, πολύ πιο ευχάριστη και έχετε πλέον την δυνατότητα να αποδείξετε ότι αξίζετε κάτι καλύτερο απ΄αυτό που ήδη ζείτε. Προστατέψτε τον εαυτό σας από τη καταπιεστική επιρροή του περιβάλλοντος σας και εκφράστε τις επιθυμίες για να ξέρουν και οι άλλοι τι να περιμένουν από εσάς. Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ, που σημαίνει ότι είστε σαφώς πιο προετοιμασμένοι να κλείσετε προσωπικές εκκρεμότητες και να υπολογίσετε με ακρίβεια τι ζητάτε από τον/την σύντροφο σας. Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες, πραγματοποιείται στις 26 Φεβρουαρίου, απέναντι σας και μια σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει, τελειώνει. Δείτε θετικά τους αποχωρισμούς που βιώνετε και ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το καινούργιο στη ζωή σας (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι α΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 8η μοίρα της Παρθένου).

Ζυγός

Ο Ερμής από τον Υδροχόο, σε καλή όψη με τον Άρη στον Κριό, φέρνει επαγγελματικά ξεκινήματα, νέες προτάσεις για συνεργασίες και πιο εύκολα προωθείτε τα σχέδια σας ή ακόμα και τις απαιτήσεις σας μέσα στο κοντινό σας περιβάλλον. Λειτουργείστε με βάση τη λογική, αλλά βρείτε και την χρυσή ισορροπία με το να εμπιστεύεστε και το ένστικτο σας. Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ, που σημαίνει ότι είστε κολλημένοι αρκετά στην καθημερινότητα σας, θέλετε να έχετε το πρόγραμμα σας και ασχολείστε κυρίως με το εργασιακό σας περιβάλλον, δηλαδή χώρο εργασίας, αλλά και συναδελφικές σχέσεις. Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες, πραγματοποιείται στις 26 Φεβρουαρίου και φέρνει μια αναταραχή, ένταση με τους δικούς σας ανθρώπους και εδώ κρύβεται η ευκαιρία να βελτιώσετε τις επαφές σας και να πείτε την αλήθεια σας.  Πείτε ναι στην άσκηση και στην υγιεινή διατροφή(επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι α΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Ζυγού).

Σκορπιός

Ο Ερμής από τον Υδροχόο, σε καλή όψη με τον Άρη στον Κριό, φέρνει ιδέες, διευκόλυνση σε θέματα επικοινωνίας αλλά και πιο εύκολα θα λύσετε τώρα γραφειοκρατικά ζητήματα. Πολλές παρεξηγήσεις και εντάσεις που είχατε με τον περίγυρο σας, τώρα επιλύονται θετικά και σαφώς η ψυχολογία σας θα είναι πιο ανεβασμένη και εσείς πιο σίγουροι να στηρίξετε τον εαυτό σας. Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ, που σημαίνει ότι ερωτικές γνωριμίες συμβαίνουν τώρα.. και αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να απολαύσει το φλερτ και το ρομάντζο και μην είστε καχύποπτοι. Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες, πραγματοποιείται στις 26 Φεβρουαρίου και αφορά κυρίως σχέσεις με νεώτερα άτομα ή την επιθυμία σας να γυρίσετε πίσω το χρόνο και να κάνετε «εφηβικά» όνειρα πραγματικότητα. Πιστέψτε στην νιότη της ψυχής και διασκεδάστε χωρίς ενοχές(επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι α΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Σκορπιού).

Τοξότης

Ο Ερμής από τον Υδροχόο, σε καλή όψη με τον Άρη στον Κριό, ανεβάζει την δημοτικότητα σας, σας φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την περίοδο και να διαφημίσετε την δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο. Σε πολλά έχετε δοκιμαστεί τελευταία, αλλά έχετε βγει νικητές και αυτό μετράει θετικά στο «υποσυνείδητο» σας που αρχίζει να αλλάζει και θα μπείτε σε φάση θετικών εξελίξεων. Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ, που σημαίνει ότι η οικογένεια είναι η απόλυτη προτεραιότητα σας και αναζητάτε πλέον την δέσμευση, τη σιγουριά αλλά και την ασφάλεια που προσφέρει μια μόνιμη αγκαλιά. Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη, στους Ιχθύες, πραγματοποιείται στις 26 Φεβρουαρίου, πιέζει ωστόσο, για εσωτερικά ξεκαθαρίσματα που ανατρέπουν αρκετά το σκηνικό και θα βρεθείτε σε τελείως καινούργιο περιβάλλον, απ΄όπου πρέπει να «ξεκινήσετε» πάλι από την αρχή. Η ζωή αποκτά ενδιαφέρον.. (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι α’ δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Τοξότη).

Αιγόκερως

Ο Ερμής από τον Υδροχόο, σε καλή όψη με τον Άρη στο Κριό, επηρεάζει θετικά τον τρόπο που βλέπετε τους γύρω σας, το πως αποφασίζετε να διαχειριστείτε την ζωή σας και τα ζητήματα που «καίνε» και χρήζουν άμεσης διεκπεραίωσης. Αφοπλιστείτε με κουράγιο, θάρρος και σίγουρα θα καταφέρετε να επιλύσετε τις εκκρεμότητες σας, χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο.  Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ, που σημαίνει ότι θα δώσετε μεγάλη έμφαση σε μετακινήσεις, συμφωνίες μέσα από το διαδίκτυο, αλλά και στην προβολή σας, σε δημόσιες σχέσεις που δίνουν χέρι βοηθείας σε επαγγελματικά ζητήματα. Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη, στους Ιχθύες, πραγματοποιείται στις 26 Φεβρουαρίου και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθείτε με άτομα του παρελθόντος, να διαπραγματευτείτε μια προσωπική σας σχέση, αλλά πιθανόν να μην ανταποκριθεί το άλλο πρόσωπο στις απαιτήσεις σας.Κινηθείτε με βάση τη λογική(επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι α΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Αιγόκερου).

Υδροχόος

Ο Ερμής από το ζώδιο σας, σε θετική όψη με τον Άρη στον Κριό σας βγάζει από προσωπικά αδιέξοδα, καθώς εμφανίζονται ευκαιρίες και μπορείτε να συνάψετε συνεργασίες που θα σας ευνοήσουν και βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις. Εύκολα κάντε το χόμπι σας δουλειά και γίνετε ευτυχισμένοι με απλά καθημερινά πράγματα και χωρίς να ζητάτε τα πολλά. Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ, που σημαίνει, χρήμα, αξίζω, αλλά τι δίνεις για να σου ανήκω, είναι βασικά ερωτηματικά μέσα στο μυαλό σας και είστε σε φάση επαναξιολόγησης βασικών ζητημάτων. Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες, πραγματοποιείται στις 26 Φεβρουαρίου και σας θέλει πλήρως απελευθερωμένους από τοξικά συναισθήματα, ανασφάλειες και φόβους για να ψάξετε νέους τρόπους αυτοσυντήρησης και να νικήσετε τις καθυστερήσεις Αναζητήστε τις δυνάμεις σας (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι α΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Υδροχόου).

Ιχθείς

Ο Ερμής, από το ζώδιο του Υδροχόου, σε καλή όψη με τον Άρη στον Κριό, σας τραβάει έξω στον κόσμο, ακυρώνει την επιθυμία σας για απομόνωση και σίγουρα σας κάνει πιο δραστήριους και εξωστρεφής. Διεκδικήστε με μεγαλύτερη σιγουριά καλύτερους όρους, είστε στη δουλειά σας, είτε σε μια προσωπική σχέση και κερδίστε το στοίχημα με τον εαυτό σας, μια και για πάντα. Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σας, που σημαίνει ότι γιορτάζεται τα γενέθλια σας και μπορείτε να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να βάλετε βάσεις για την νέα χρονιά που τώρα ξεκινά. Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας, βοηθάει να αποτραβηχτείτε από το παρελθόν και να σπάσετε όλους τους τοξικούς δεσμούς. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και κάντε την επανάσταση σας. Διαλέξτε να ακούσετε τα θέλω σας (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι α’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 8η μοίρα του Ιχθύ).

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ