Το Φονικό κοκτέιλ – υπόθεση που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον ως το τέλος

Ένα δυνατό κλασικό νουάρ με τις σωστές δόσεις αγωνίας, έντασης και ρεαλισμού… Το Φονικό κοκτέιλ – υπόθεση που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον ως το τέλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις

Φίλοι μου αγαπημένοι.

Ο Τζέιμς Μ. Κέιν είναι πολύ γνωστός Αμερικανός συγγραφέας αστυνομικών βιβλίων νουάρ ατμόσφαιρας – όπως το ”Ο ταχυδρόμος κτυπάει πάντα δύο φορές”- τα περισσότερα από τα οποία έχουν γίνει επιτυχημένες ταινίες.

Το Φονικό κοκτέιλ είναι το τελευταίο του βιβλίο και το έγραψε λίγο πριν πεθάνει το 1977, αλλά τα χειρόγραφά του βρέθηκαν πολλά χρόνια αργότερα. Έτσι εκδόθηκε για πρώτη φορά το 2012 και αφορά στην ιστορία επιβίωσης μιας ωραίας και έξυπνης γυναίκας. Όταν ο αλκοολικός και βίαιος άνδρας της Τζόουν Μέντφορντ σκοτώθηκε, άφησε τη γυναίκα του μ`ένα τετράχρονο αγοράκι, χωρίς ούτε ένα δολάριο στη τσέπη και με την αστυνομία και την κοινωνία να την υποπτεύονται ως υπεύθυνη για το θάνατο του άντρα της. Αποφασισμένη να επιβιώσει αλλά και να πάρει πίσω το αγοράκι της που έχει απαγάγει σχεδόν η αδελφή του νεκρού συζύγου, η Τζόουν θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί μέσα στα πλαίσια του δικού της κώδικα τιμής και εντιμότητας.

Πεινασμένη και με όλες τις παροχές κομμένες στο σπίτι της, η Τζόουν θα  βρεί δουλειά σαν σερβιτόρα σε κοκτέιλ μπαρ το ίδιο βράδυ μετά την κηδεία του άντρα της. Θα ερωτευτεί και θα την ερωτευτούν παράφορα. Θα χρειαστεί να διαλέξει ανάμεσα στον έρωτα και την εξασφάλιση και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις καταστροφικές συνέπειες των επιλογών της. Θα κατηγορηθεί για τρεις φόνους και θα την αποκαλέσουν “Η  Σερβιτόρα Θάνατος”.

Και τελικά θα καθίσει μπροστά σ`ένα κασετόφωνο για να τα πει όλα.

Για να διασφαλίσω ότι η αλήθεια θα ειπωθεί

Ένα δυνατό κλασικό νουάρ, από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, με τις σωστές δόσεις αγωνίας, έντασης και ρεαλισμού, με πλοκή και υπόθεση που ρέουν και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον ως την τελευταία σελίδα.

Οσοι αγαπούν το είδος, σίγουρα θα το απολαύσουν.

Καλή ανάγνωση και

Ε π α ν έ ρ χ ο μ α ι .

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ