Ο Ηρακλής Πουαρό επιστρέφει από τις εκδόσεις Διόπτρα

Το Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα μυθιστορήματα της Agatha Christie! Ο Ηρακλής Πουαρό επιστρέφει από τις εκδόσεις Διόπτρα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ο Ηρακλής Πουαρό είναι πλασματικός χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από την Αγκάθα Κρίστι και έχει το ρόλο του ντετέκτιβ σε 33 μυθιστορήματα και σε περισσότερα από 50 διηγήματα που δημοσιεύτηκαν στο χρονικό διάστημα 1920-1975! Πρόσφατα βγήκε και η ταινία στους κινηματογράφους, μια από τις πολλές μεταφορές των ιστοριών της Αγκάθα Κρίστι.

Εμείς σήμερα θα απολαύσουμε την νέα έκδοση της ιστορίας Ηρακλής Πουαρό και Έγκλημα στο όριεντ εξπρές. Ένα απολαυστικό βιβλίο από τις εκδόσεις Διόπτρα. Μια πραγματικά deluxe έκδοση από όλες τους τις οπτικές. Το μέγεθος του βιβλίου που συγκαταλέγεται στα μεγάλα σε διαστάσεις βιβλία, με την πλούσια εικονογράφηση τύπου comics που δένουν άψογα με την πλοκή της ιστορίας. Δεν νομίζω πως απαιτούνται συστάσεις για την ιστορία την οποία όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε αλλά εδώ θα την δούμε με μια αύρα ανανέωσης σε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα σε comics.

“Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μια χιονοθύελλα αναγκάζει το Όριεντ Εξπρές να διακόψει το ταξίδι του. Το πολυτελές τρένο είναι γεμάτο, πράγμα ασυνήθιστο γι’ αυτή την εποχή του χρόνου. Καθώς πλησιάζει το χάραμα, αποκαλύπτεται ότι ένας από τους επιβάτες δεν θα συνεχίσει το ταξίδι του με το Όριεντ Εξπρές. Πρόκειται για έναν Αμερικανό μεγιστάνα, ο οποίος δέχτηκε μια θανατηφόρα επίθεση με μαχαίρι, παρόλο που η πόρτα του κουπέ του ήταν κλειδωμένη από μέσα. Ο Ηρακλής Πουαρό θα αγωνιστεί να εξιχνιάσει το έγκλημα σε αυτό το τρένο που είναι αποκομμένο από τον κόσμο… ”

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ