DIY σουβερ με πλαστικές χάντρες που θα λατρέψετε

Φτιάξτε δικά σας σουβέρ με τα παιδιά, χρησιμοποιώντας την φαντασία σας! Μια απολαυστική παιδική κατασκευή! DIY σουβερ με πλαστικές χάντρες που θα λατρέψετε

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι η συνέχεια της ανάρτησης που σας είχα παρουσιάσει με τον χειροποίητο σελιδοδείκτη που είχαμε φτιάξει με την Κωνσταντίνα ΕΔΩ! Το σετ χειροτεχνίας με τις πλαστικές χάντρες τις οποίες στην συνέχεια τις σιδερώνουμε το έχουμε λατρέψει οικογενειακώς! Είναι φορές που όλοι όλο και κάτι θα φτιάξουμε. Ίσως αυτή η ηρεμία και ο χρόνος που απαιτείται για να φτιαχτεί η κάθε δημιουργία βοηθά στην χαλάρωση και… στο να ξεφύγει λίγο το μυαλό…

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω πει προσωπικά το πόσο με χαλαρώνουν οι κατασκευές. Είναι μία διέξοδος που έχω παρουσιάσει και στην κόρη μου και όπως όλα δείχνουν την έχει λατρέψει ιδιαίτερα!

Για την κατασκευή όπως σας είχα δείξει και στον σελιδοδείκτη χρησιμοποιούμε την βάση και την γεμίζουμε με πλαστικές χάντρες φτιάχνοντας το σχέδιο που επιθυμούμε. Οι παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από την κατασκευή του σελιδοδείκτη.

Αφού ολοκληρώσαμε το τετράγωνο σουβέρ με την χρωματική επιλογή της Κωνσταντίνας η οποία οφείλω να ομολογήσω με εξέπληξε… το σιδέρωσα… Ναι… επέλεξε το άσπρο και το μαύρο και μου είπε ότι χαρακτηριστικά το έφτιαξε για εμένα για να το χρησιμοποιώ με την κούπα του καφέ μου και να ταιριάζουν… Ναι ταιριάζουμε το ξέρω!!! Δεν είναι όμορφο;;;!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ