Τρώγεσαι με τα ρούχα σου, λογομαχείς φεύγοντας από σχέσεις και δουλειές…

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο από την Χριστίνα Τανταλίδου! Τρώγεσαι με τα ρούχα σου, λογομαχείς φεύγοντας από σχέσεις και δουλειές… 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 3 έως 9 Ιουλίου!

Ένα τρέμουλο στα «χείλη» φέρνει ο Ερμής από τον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ουρανό  και τρώγεσαι με τα ρούχα σου, λογομαχείς φεύγοντας από σχέσεις και δουλειές που δεν σου ταιριάζουν-τρομάζουν; Στις 5/7 η Αφροδίτη στους Διδύμους και στις 7/7 ο Ερμής στον Λέοντα δίνει ώθηση σε ερωτικά παραστρατήματα και εδώ υπάρχει ο κίνδυνος. Τέλος,  Στις 9 Ιουλίου, Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κρόνου, τον Αιγόκερω, θα καθορίσει την ψυχολογία σου, ταρακουνώντας τα θεμέλια που σε στηρίζουν και φυσικά τίποτα δεν θα είναι όπως το ήξερες. Όλα αλλάζουν..

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου,σχετικά στρωτή η εβδομάδα και σε θέματα που έχουν να κάνουν με ξεκινήματα επαγγελματικά αλλά και έχεις την διάθεση να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο που σε εξιτάρει. Φιλοσοφείς αρκετά την ζωή. Ερωτικές συναντήσεις.Κριέ β’ δεκαημέρου,εσύ θα επηρεαστείς από την Πανσέληνο , στριμώγματα μέσα στον επαγγελματικό χώρο και κινδυνεύεις να βρεθείς εκτός σκηνής. Πρόσεχε τα νώτα σου και μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες σου.  Κριέ γ’ δεκαημέρου, τρώγεσαι αρκετά με τα ρούχα σου, όλα σου φταίνε και κυρίως οι συγγενείς σου, οι δικοί σου άνθρωποι αν και αναζητάς συχνά την στήριξη τους . Κάνε υπομονή.

Ταύρος

 

Ταύρε α΄ δεκαημέρου.Έρωτας μέσα στο ίδιο σου το «σπίτι» , τόσο κοντά έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το άλλο σου μισό και ξεπερνάς αρκετές από τις αναστολές σου για να πέσεις με τα μούτρα ..και ότι προκύψει. Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει χρήμα. Ταύρε β’ δεκαήμερου,η Πανσέληνος γίνεται στο ένατο ηλιακό σου σπίτι και εδώ θα περάσεις από κόσκινο τις ιδέες – αντιλήψεις σου και όλα αλλάζουν. Προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά. Ταύρε γ’ δεκαημέρου,παρασκήνιο αρκετό, πίσω από την πλάτη σου , έχουν υψωθεί τείχη και δεν μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα με τους γύρω σου. Πρόσεχε τα λόγια σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου,καλή περίοδος για να αισθανθείς όμορφα με τον εαυτό σου, να προσέξεις την εμφάνιση σου και να βελτιώσεις τα ερωτικά σου. Ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, οικονομικά σκαμπανεβάσματα, άγχος γύρω από οφειλές, δάνεια και θα είσαι αρκετά πιεσμένος. Ωστόσο, μπορείς να εκτονωθείς ερωτικά. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, αρκετή πίεση τρως μέσα στον φιλικό σου κύκλο και κάποια πράγματα θα έχουν εξελιχθεί όπως τα περίμενες. Με το ζόρι κρατιέσαι και προσπαθείς να ελέγξεις τα νεύρα σου. Προσοχή σε σπατάλες.

Καρκίνος 

Καρκίνε α’ δεκαημέρου,η Αφροδίτη στους Διδύμους δίνει μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσεις με άτομα που αγαπάς ή ακόμα και να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο στα προσωπικά σου, που όμως θα το κρατάς κρυφό. Ξεφάντωσε με τον τρόπο σου.  Καρκίνε β’ δεκαημέρου,προσωπικές απογοητεύσεις σε ρίχνουν και απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Πολλοί κύκλοι κλείνουν, λόγω της Πανσελήνου και αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει, έρχονται τα καλύτερα. Αποχωρισμοί που σε προβληματίζουν ή απελευθερώνουν.   Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, εσύ πρέπει να κλειστείς στο σπίτι, να περάσει η μπόρα, το τετράγωνο δηλαδή του Ερμή με τον Ουρανό και να προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις τα εσωτερικά σου ζητήματα με ψυχραιμία. Προσοχή σε σχέσεις που δεν τραβάνε.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,με Ερμή στο ζώδιο σου και Αφροδίτη στους Διδύμους, πολλά πράγματα θα γίνουν όπως τα θέλεις και τα έχεις φανταστεί. Μόνο μην ζητωκραυγάζεις την νίκη σου. Λέοντα β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος επηρεάζει την καθημερινότητα σου, κυρίως εργασιακά ζητήματα θα σε απασχολήσουν και θα πρέπει να γίνεις πιο πρακτικός. Μην περιμένεις το μάννα εξ ουρανού.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, λογομαχίες που σε βγάζουν εκτός εαυτού, επαφές που δεν σε κάνουν να χαμογελάς και αρκετές καθυστερήσεις πάνω σε σπουδές και καινούργιες συνεργασίες.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, πολλά θα συζητηθούν κεκλεισμένων των θυρών αυτήν την περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κάτι κακό. Προσπάθησε να βρες αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί. Παρθένε β’ δεκαημέρου,η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε κάνει να αναρωτιέσαι , τι είχες και τι έχασες, δηλαδή έχει γίνει κάτι που ανατρέπει την ερωτική σου κατάσταση , αλλά ωστόσο είσαι πια μόνος/η και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, οικονομικά ζορίσματα, οφειλές , δάνεια και ένας/μια σύντροφος που πλέον έχει «αποχωρίσει» και φαίνεται να πρέπει να τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια. Γενικά τρεχάματα.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,η Αφροδίτη στους Διδύμους βγάζει από μέσα σου το παιδί που έκρυβες και συνεχώς θα ερωτοτροπείς με τους γύρω σου γιατί βαρέθηκες να είσαι ο καλός και ο/η σίγουρος/η. Φίλοι σε πλησιάζουν ερωτικά.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, δηλαδή μέσα στο σπίτι σου, σε ταρακουνά συναισθηματικά αλλά και οικονομικά αισθάνεσαι ανασφάλεια. Εδώ πρέπει να δείξεις τις αντοχές σου. Ο Δίας σε στηρίζει. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, υπάρχει πάντα η άλλη πλευρά σε ότι και αν μας απασχολεί και έτσι τώρα καλείσαι να είσαι πιο διαλλακτικός και υπομονετικός με αυτά που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα σου αλλά και με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Σκέψου ανοιχτά.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, μόνο ο έρωτας και το σεξ σε απασχολεί αυτήν την εβδομάδα, θέλεις δηλαδή να κάνεις εντύπωση σε πρόσφατη γνωριμία και ότι προκύψει. Διακινδυνεύεις τα σίγουρα.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σε φέρνει σε αδιέξοδα σχετικά με συμβόλαια και πιθανή αγορά που θα ήθελες να κάνεις. Αλλαγή κατοικία ή καθημερινότητας. Συγγενείς σε πιέζουν. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η φυσική σου κατάσταση και ο ψυχισμός σου εξαρτάται από την ποιότητα της καθημερινότητας σου και μπορείς να είσαι λιγότερο αντιδραστικός, αν θέλεις βέβαια να πετύχεις τους στόχους σου. Μαθαίνεις πρώτα.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή και ο Ερμής στον Λέοντα σε απελευθερώνει από αρκετά στεγανά. Ψάξε τους στόχους σου, δραστηριοποιήσου. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει μια κακοκεφιά, πέφτει η διάθεση σου σχετικά με τα προσωπικά σου και αποφασίζεις να τελειώνεις σχέσεις που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου. Θέλεις το κάτι παραπάνω. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, τρέχεις συνέχεια, κυνηγάς πλέον το χρήμα αλλά και ο έρωτας μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σου, ένας έρωτας επικίνδυνος και Ακατάλληλος με Α κεφαλαίο. Είσαι έτοιμος/η να το ζήσεις;

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,καινούργια αρχή , καινούργιες , ολόφρεσκες ιδέες για να προχωρήσεις μια συνεργασία , έναν συνεταιρισμό και να μην φορτώνεσαι τα πάντα μόνος/η. Έρωτας υπάρχει!  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου , φέρνει μια κυκλοθυμία, επηρεάζει τον ψυχισμό σου και φυσικά τα ξεκαθαρίσματα είναι αυτά που πραγματικά πονάνε. Μήπως όμως , προκαλείς την τύχη σου; Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, προσπάθησε να καταλάβεις τι φταίει και ακούς συνέχεια παράπονα και γκρίνια από τους δικούς σου ανθρώπους και ενώ γίνεσαι θυσία και όλα πάνε λίγο στραβά. Προσοχή σε απότομες αποφάσεις.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στους Διδύμους βλέπει θετικά τον ήλιο σου αλλά και ο Ερμής από τον Λέοντα θα φέρει επιτυχίες και ψυχολογικά «ανεβάσματα». Είσαι πολύ καλύτερα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, είναι αρκετά ζόρικη , σε βάζει σε μια διαδικασία ψυχανάλυσης αλλά όλα μπορείς να τα δεις θετικά (αρκεί βέβαια να το θέλεις). Ερωτικά είσαι ανικανοποίητος/η. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε ταξιδάκια, μετακινήσεις, έλεγξε σωστά το πρόγραμμα σου πριν ξεκινήσεις το οτιδήποτε και γενικά μην βιάζεσαι. Διενέξεις με κοντινά σου πρόσωπα.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, Ερμής και Αφροδίτη συναινούν να περνάς καλά, να έχεις καλή διάθεση και φυσικά να ασχολείσαι πιο σοβαρά με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Ερωτικά είσαι αχτύπητος/η. Ιχθύ β’ δεκαημέρου,κάθε Φεγγάρι σε επηρεάζει, και πόσο μάλιστα αυτό που αγγίζει τον ένατο ηλιακό σου οίκο και θέλεις να φύγεις από όλους και όλα. Υπομονή , δεν φταίνε μόνο οι άλλοι..  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, το χρήμα έχει γίνει μπελάς, ξεπέρασες τις αντοχές σου και ζορίζεσαι αρκετά. Βγες από την ασφαλή ζώνη..

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ