Εβδομαδιαίες προβλέψεις – προχωράμε σε ουσιαστικές αλλαγές!

Με τον Κρόνο και την Αφροδίτη, νιώθουμε σίγουροι, ασφαλείς για τις επιλογές μας! Εβδομαδιαίες προβλέψεις – προχωράμε σε ουσιαστικές αλλαγές! – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25 έως 31 Δεκεμβρίου


Με τον Κρόνο και την Αφροδίτη παρέα, νιώθουμε σίγουροι, ασφαλείς για τις επιλογές μας, έτοιμοι να διορθώσουμε ότι πήγε στραβά, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, και να εκτιμήσουμε ότι ήδη έχουμε. Ρεαλισμός και ευγνωμοσύνη λοιπόν, το μήνυμα των Χριστουγέννων και σίγουρα, προχωράμε σε ουσιαστικές αλλαγές, αποζητώντας αυτό που πραγματικά δένει με τις ικανότητες μας αλλά και τον σκοπό μας.  Παράλληλα τρέχουν ερωτικά πάθη, συγκινήσεις, εξαπατήσεις  και είναι εύκολο να παρασυρθείς από το θεϊκό τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα… που υπόσχεται να σε μαγέψει, ταξιδέψει εκτός… πραγματικότητας!

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου, μια εξονυχιστική ματιά θα ρίξεις σε θέματα καριέρας, φιλοδοξώντας να «ξεριζώσεις » το κακό από την ρίζα του και θα κάνεις την αυτοκριτική σου. Ανεβασμένη λίμπιντο και θέλεις να κατακτήσεις το άτομο που σου έχει κλέψει το νου. Κριός β΄ δεκαημέρου, ερωτικές μέρες, ωραίες γνωριμίες που σε ανεβάζουν ψυχολογικά και γενικά θέλεις να τεντώσεις το ..σκοινί… Πάθος και ένταση. Κριός γ’ δεκαημέρου, περνάς όμορφες γιορτές , έχεις την ευκαιρία να ξεδιαλύνεις το παρελθόν, ωστόσο μέσα σου έχεις αγκάθια που πρέπει να ξεριζώσεις. Μέρες για να σταθείς κοντά σε άτομα που σε χρειάζονται.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, μέρες ιδανικές για να ταξιδέψεις, να βγεις από την ρουτίνα αλλά και να γίνεις πιο συγκαταβατικός απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους.  Μην μένεις σε ψυχοφθόρες καταστάσεις.  Ταύρε β’ δεκαήμερου, βέβαια και η ορθή πορεία του Ερμή διευκολύνει να φύγει το άγχος από οικονομικά ζητήματα και νιώθεις ανακουφισμένος. Νέα γνωριμία. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, η θέση του Χείρωνα στους Ιχθύες ακόμα θυμίζει το παρασκήνιο που παίχτηκε εις βάρος σου, ωστόσο θα συνειδητοποιήσεις ότι ξεπέρασες τα δύσκολα και πάλι στέκεσαι όρθιος και το ίδιο δυνατός. Εσωτερικά ξεκαθαρίσματα.

Δίδυμοι                                            

Δίδυμε α’ δεκαημέρουείσαι βέβαια αρκετά «τυχερός» αυτό το διάστημα, μια που έχεις σταθεροποιήσει την οικονομική σου κατάσταση και έχεις ξεκαθαρίσει δυσβάστακτες συνεργασίες που δεν σου απέδιδαν τίποτα.  Ωρίμασες και θέλεις να βρεις τη λύση όλων των προβλημάτων σου. Συγχρόνως ευνοείσαι ερωτικά. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, καλύτερες οι συνθήκες στο εργασιακό σου κομμάτι και ο Ερμής σε ορθή πορεία βοηθάει στο να κερδίσεις την στήριξη των συνεργατών σου και να προχωρήσεις τα σχέδια σου. Κοινωνική άνοδος. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, η θέση του Χείρωνα στους Ιχθύες συνεχίζει να βάζει εμπόδια στο δρόμο σου, με την έννοια ότι δεν μπορείς ακόμα να αγγίξεις το πολυπόθητο αποτέλεσμα, ωστόσο ξέρεις τις αδυναμίες σου και μπορείς να βελτιωθείς. Αποδοχή και εγρήγορση.

Καρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, τέρμα οι φοβίες και κάθε τι που σε εμπόδιζε να κάνεις όνειρα, μια που σταθεροποιούνται συνεργασίες και θα εισπράξεις αναγνώριση και εκτίμηση από το περιβάλλον σου. Βέβαια δεν είναι καιρός να επαναπαύεσαι. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,   ερωτικές επιτυχίες, φλερτ και καινούργια άτομα μπαινοβγαίνουν στη ζωή σου και θα θελήσεις να πιάσεις τη ζωή ..από τα μαλλιά. Ψυχαγωγία και διασκέδαση. Προσοχή σε σπατάλες. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η θέση του Χείρωνα στους Ιχθύες, φανερώνει μια κρυφή σου αδυναμία -πιθανές εμμονές και συνειδητοποιείς ότι έχεις εγκλωβιστεί σε ένα πάθος σου. Καιρός να αποδράσεις και να νικήσεις τους δαίμονες σου. Πρέπει να πιστέψεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

 

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, κερδίζεις έδαφος μέσα στον εργασιακό σου χώρο, μια που αποφάσισες να δεις τα πράγματα πιο ώριμα και να τα βρεις κυρίως με τον εαυτό σου. Ευχάριστες συναντήσεις , επαφές με συναδέλφους.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, αναπτερώνεται το ηθικό σου, μια που θα περάσεις τις γιορτές με άτομα που αγαπάς, θα έχεις πολύ καλή ψυχολογία και μπορείς να χαλαρώσεις. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη σε απελευθερώνει από δυσλειτουργικές σχέσεις. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η θέση του Χείρωνα στους Ιχθύες σε καλεί να πάρεις θέση, να αναλάβεις την ευθύνη των πράξεων σου και να εξετάσεις τις συνθήκες της ζωής σου, μπαίνοντας σε άπατα νερά. Επώδυνη διαδικασία , ωστόσο πρέπει να ξεμπερδεύεις με τραύματα του παρελθόντος.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, σε φάση επαναπροσδιορισμού των ερωτικών σου θεμάτων, θα λάβεις σοβαρές αποφάσεις, μια που χρόνο έχεις, για να αναλύσεις τις επιθυμίες σου και να βγεις από αδιέξοδα. Οφέλη μέσα σε χώρους ψυχαγωγίας. Παρθένε β’ δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις σε συμφωνίες , συμβόλαια και γραφειοκρατικές υποθέσεις επιλύονται και θα είσαι μέσα στην καλή χαρά. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη βελτιώνει τις οικογενειακές σχέσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η θέση του Χείρωνα στους Ιχθύες, απέναντι σου , φωτογραφίζει πιθανή ανικανότητα να απεγκλωβιστείς από ψυχοφθόρες σχέσεις- συνεργασίες και σε καλεί να νικήσεις αδυναμίες και να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Δεν μπορείς να επηρεάζεσαι από τους γύρω σου.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, είσαι πιο έτοιμος από ποτέ, να αναλάβεις την ευθύνη των αποφάσεων σου, να ανεξαρτητοποιηθείς από το περιβάλλον σου και να κόψεις τα δεσμά σου. Αναλαμβάνεις τα δύσκολα. Πιθανή επισημοποίηση σχέσης. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έχεις δει το εισόδημα σου να αυξάνεται, είτε μέσα από μια προαγωγή, είτε από μια νέα πηγή εσόδων. Σίγουρα είσαι πιο άνετος οικονομικά. Προσοχή βέβαια στα έξοδα. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη σε ρίχνει σε γνώριμη αγκαλιά. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η θέση του Χείρωνα στους Ιχθύες πιέζει να βγεις από την κακή ψυχολογία , υιοθετώντας μια νέα, πιο απελευθερωτική στάση ζωής , απέναντι στον περίγυρο σου, αλλά και φροντίζοντας περισσότερο τη φυσική σου κατάσταση. Νους υγιής εν σώματα υγιεί.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, μανία «καταδίωξης» σε έχει πιάσει, με την έννοια ότι επιδιώκεις την κάθαρση, την αλήθεια, μέσα στο άμεσο περιβάλλον σου,, αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό , καθώς έχεις περάσει στην σκληρή αυτοκριτική και θέλεις, να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Συγχρόνως όμως, θα διασκεδάσεις και θα έχεις πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, δυνατές συγκινήσεις σε περιμένουν, είτε γιατί θα συναντήσεις το άνθρωπο της ζωής σου , είτε θα σταθείς οικονομικά τυχερός και αυτές τις μέρες , θα είσαι στα καλύτερα σου. Η ορθή πορεία του Ερμή, φέρνει λύσεις σε συνεργασίες και πιθανές επιστροφές χρημάτων.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, η θέση του Χείρωνα στους Ιχθύες τονίζει θέματα αυτοεκτίμησης και ανασφάλειας και μέσα από την αποδοχή, μπορείς και να βελτιώσεις τα αδύναμα σημεία σου. Περίοδος αυτοκριτικής και επανεξέτασης στόχων.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, παρά το γιορτινό κλίμα, εσύ θα προσπαθήσεις να περιορίσεις τα έξοδα σου, θα κάνεις την αυτοκριτική σου και θα επανεξετάσεις τον τρόπο που ξοδεύεις το χρήμα; προσπαθώντας να κάνεις οικονομία;  Παράλληλα , θα δεις τα έσοδα σου  να αυξάνονται. Τοξότη β’ δεκαημέρου, καλύτερη ψυχολογία, μεγαλύτερη διάθεση να κάνεις πράγματα για τους άλλους, ωστόσο περνάς και χρόνο μόνος σου, προσπαθώντας να τακτοποιήσεις την σκέψη σου. Η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου, βοηθάει στην ομαλή επικοινωνία με τους γύρω σου. Ταξίδια ευνοούνται. Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  η θέση του Χείρωνα στους Ιχθύες, σε έχει κάνει υπερευαίσθητο, έχεις θυσιάσει τις προσωπικές σου ανάγκες και τώρα φαίνεται ότι ξυπνάς από τον λήθαργο. Καλύτερα τώρα , παρά ποτέ! Άρπαξε τις ευκαιρίες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, είσαι σε φάση αναδόμησης των προσωπικών σου αξίων, ξεπερνάς με επιτυχία την εσωστρέφεια και «εικονική» αποτυχία του παρελθόντος και ετοιμάζεσαι να γράψεις μέλλον. Βοήθεια από επαφές, γνωριμίες. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  σε στηρίζει ο φιλικός σου κύκλος, θα ζήσεις μεγάλη δημοτικότητα τις επόμενες μέρες και θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις κάποια σχέδια σου. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη, βελτιώνει την ψυχολογία , τακτοποιείς τη σκέψη σου, έχεις επιτυχία σε μυστικές συμφωνίες. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, η θέση του Χείρωνα στους Ιχθύες πιέζει για να δεις τα λάθη σου, να ανακαλύψεις τα «μυστικά » σου και κυρίως να σε κάνει να επαναστατήσεις σε λάθος άτομα και σε μπερδεμένες καταστάσεις. Φτιάξε το προφίλ σου.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ετοιμάζεσαι για μια νέα αρχή, βέβαια πάντα από μια ώριμη προσέγγιση των καταστάσεων που βιώνεις και δεν βιάζεσαι να προχωρήσεις σε εκκαθαρίσεις. Μυστικές συναντήσεις ευνοούνται.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, επαγγελματική τακτοποίηση, ενδυνάμωση και εύκολη εκπλήρωση στόχων, καθώς ξέρεις ότι έχεις γερούς συμμάχους και μπορείς να ξεπεράσεις (πλέον) τις προσδοκίες σου. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη ανοίγει τον φιλικό σου κύκλο, αυξάνονται οι κοινωνικές σου επαφές και αποκτάς αναγνωρισιμότητα. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, η θέση του Χείρωνα στους Ιχθύες αποκαλύπτει προσωπικές ανασφάλειες, έχεις χάσει κάπου το  μέτρο σύγκρισης και άφησες τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο σου. Ανακάλυψε την αξία σου.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, αρκετά πιο συγκρατημένος στα λόγια, αλλά και στις πράξεις σου θα είσαι,καθώς είσαι σε φάση επανεκτίμησης του φιλικού σου κύκλου και θέλεις να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Συγχρόνως, μπορείς να απολαύσεις το εορταστικό κλίμα και να διώξεις τις αρνητικές σκέψεις. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, είσαι από τους πιο ευνοημένους, αυτήν την περίοδο , καθώς βλέπεις ένα όνειρο σου να γίνεται πραγματικότητα και έχεις λύσει αρκετά από τα προβλήματα σου. Η ορθή πορεία του Ερμή στον Τοξότη προχωρά με επιτυχία τα επαγγελματικά σου σχέδια.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η θέση του Χείρωνα στο δεκαήμερο σου, φυσικά και πονάει, είναι μια επώδυνη διαδικασία που όμως θα φέρει την λύτρωση και θα αποδεσμευτείς από τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα!!

Χριστίνα Τανταλίδου 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ