Οργανικά φυσικά καλλυντικά με σύμμαχο τη δύναμη της φύσης!

Σήμερα θα σου μιλήσω για καλλυντικά και για ένα e-shop μόνο με οργανικά και φυσικά καλλυντικά. Οργανικά φυσικά καλλυντικά με σύμμαχο τη δύναμη της φύσης!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Το ήξερες ότι το δέρμα μας είναι το πιο μεγάλο όργανο του σώματός μας και ουσιαστικά αυτό το οποίο μας συνδέει με το εξωτερικό περιβάλλον; Έχει αποδειχθεί πως ότι βάζουμε στο δέρμα μας καταλήγει τελικά στο εσωτερικό του σώματός μας. Πολλά χημικά συστατικά δεν έχουν δοκιμαστεί σε ανθρώπους και μάλιστα τα τελευταία 50 χρόνια έχουν λάβει χώρα στις εταιρίες πολλά νέα χημικά συστατικά τα οποία υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα. Πολλά μάλιστα από αυτά τα χημικά συστατικά τα απορροφούμε μέσω των τροφών μας, των προϊόντων προσωπικής υγιεινής / περιποίησης αλλά και από το περιβάλλον. Δεν είναι λοιπόν κάποιος να απορεί για την κατακόρυφη αύξηση ασθενειών όπως εκζέματα, αλλεργίες, ακόμα και καρκίνοι.

Σήμερα λοιπόν θα σου παρουσιάσω 4 προϊόντα που δοκίμασα και τα οποία έχουν πιστοποίηση Natrue – Bio and Vegan. Πιστοποίηση σημαίνει ότι ένα προϊόν έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητο φορέα και ότι είναι σύμφωνο με συγκεκριμένα κριτήρια παραγωγής. Προσωπικά είχα πάντα μία δυσπιστία σχετικά με τα φυσικά, οργανικά ή φυτικά προϊόντα. Όμως τα τελευταία χρόνια κατευθύνομαι προς αυτά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη καθώς θέλω να λαμβάνω όσο το δυνατών λιγότερα χημικά συστατικά.

Το e-shop το οποίο έχει να μας παρουσιάσει μια τεράστια γκάμα από φυσικά, οργανικά προϊόντα είναι το Green Glam . Ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα με φυσικά και πιστοποιημένα οργανικά καλλυντικά στην Ελλάδα. Οι προτάσεις του καλύπτουν όλα τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης τα οποία και είναι επιλεγμένα ένα προς ένα καλύπτοντας όλες τις ανάγκες.
organika-fysika-kallyntika-me-symmaxo-ti-dynamh-tis-fysis-mommyjammi6

Πάμε να δούμε αναλυτικά ένα ένα τα προϊόντα του review μας!

organika-fysika-kallyntika-me-symmaxo-ti-dynamh-tis-fysis-mommyjammi2

3σε1 Καθαρισμός Προσώπου lavera – λιπαρό δέρμα

Την Lavera ως εταιρία την γνωρίζω, έχω δοκιμάσει προϊόντα της (μπορείτε να δείτε και παλιότερο review μου) και πραγματικά εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι 3 πράγματα σε ένα. Καθαρισμός, πίλινγκ αλλά και μάσκα! Αν το χρησιμοποιείς με νερό πλένοντας το πρόσωπο πετυχαίνεις έναν σούπερ καθαρισμό. Μπορείς σε νωπό δέρμα να κάνεις πίλινγκ απλώς τρίβοντας ελαφρώς για λίγα λεπτά. Τέλος μπορείς να εφαρμόσεις προϊόν σε στεγνό δέρμα να το αφήσεις για 3-5 λεπτά και μετά να ξεβγάλεις καλά, σε αυτή την περίπτωση κάνεις μία υπέροχη μάσκα καθαρισμού στο πρόσωπό σου. Εκμεταλλευόμενο την δύναμης της βιολογική μέντα και της πυριτικής γης, καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος για τη μείωση της λιπαρότητας ενώ βοηθάει στην περαιτέρω πρόληψη.

organika-fysika-kallyntika-me-symmaxo-ti-dynamh-tis-fysis-mommyjammi3

Λοσιόν Καθαρισμού lavera – λιπαρό & μικτό δέρμα

Το δέρμα μου είναι αρκετά λιπαρό με αρκετό σμήγμα που σημαίνει αντιμετωπίζω παράλληλα ακμή και μαύρα σμήγματα. Το συγκεκριμένο προϊόν με βοηθά στο να ελέγχω την έκκριση σμήγματος αλλά ταυτόχρονα να καθαρίσω σε βάθος το δέρμα μου. Αφού καθαρίσουμε το πρόσωπό μας και ολοκληρώσουμε με αυτό το στάδιο, εφαρμόζουμε σε ένα δίσκο ντεμακιγιάν από την λοσιόν και περνάμε απαλά όλο μας το πρόσωπο. Αμέσως θα νιώσετε την φρεσκάδα και την καθαρότητα στο δέρμα σας. Δεν ξεβγάζουμε και στην συνέχεια μπορούμε να εφαρμόσουμε και την κρέμα μας αν θέλουμε. Το ginkgo αφήνει το δέρμα φρέσκο και καθαρό, ενώ οι σπόροι βιολογικού σταφυλιού χαρίζουν ομοιόμορφη επιδερμίδα.

organika-fysika-kallyntika-me-symmaxo-ti-dynamh-tis-fysis-mommyjammi4

Διπλή πούδρα Bronze με ορυκτά Νο.1 lavera και Σκιά ματιών matt Frozen Yogurt Benecos

Αυτά τα δύο προϊόντα τα έχω μέσα στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Ειδικά το καλοκαίρι δεν επιλέγω έντονο μακιγιάζ αφού άλλωστε έχω και το χρωματάκι μου από την θάλασσα δεν υπάρχει λόγος. Μια bronze πούδρα κατ εμε είναι must have για το καλοκαίρι αλλά και τους φθινοπωρινούς μήνες αφού αναδεικνύει το μαύρισμά μας, προσφέρει κάλυψη και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Οι δύο αποχρώσεις στην ίδια συσκευασία κάνουν ακριβώς αυτό, αναδεικνύουν το μαύρισμά σας και δίνουν μία λάμψη στο δέρμα. Η συγκεκριμένη σκιά frozen yogurt από benecos είναι επίσης το δεύτερο προϊόν που χρησιμοποιώ καθημερινά. Απαλή και φυσική για κάθε ημέρα και με μία πολύ καλή αίσθηση και ευκολία εφαρμογής! Δίνεις λάμψει στα μάτια εύκολα γρήγορα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε περισσότερα προϊόντα! Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις.

Τελειώνοντας κάπου εδώ το review ακολουθεί και ο Διαγωνισμός μας για μία τυχερή αναγνώστρια η οποία θα κερδίσει τα 2 προϊόντα καθαρισμού της Lavera! -ΕΛΗΞΕ-

organika-fysika-kallyntika-me-symmaxo-ti-dynamh-tis-fysis-mommyjammi5

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Τα βήματα για την συμμετοχή σας είναι τα παρακάτω:

Like στις σελίδες μας στο Facebook στο MommyJammi.gr και στο Greenglam Greece

Follow στο Instagram Mommyjammi.gr και στο greenglam.greece

Share/Κοινοποίηση δημόσια τη φωτογραφία του Διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ

Καλή επιτυχία!!!

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Τρίτη 12/09/2017 ώρα 22΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Η παρακίνηση σε like και follow μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας και να μεγαλώνουμε την παρέα μας, σε κάθε όμως περίπτωση δεν αποτελούν βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό. Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Ο νικητής παραλαμβάνει το δώρο του μέσω courier με έξοδα αποστολής του δωροθέτη. Ο Διαγωνισμός αφορά μόνο κατοίκους εντός Ελλάδος.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια τα συγκεκριμένα προϊόντα, αλλά μία κρέμα νύχτας της lavera, που δοκίμασα πρόσφατα, ήταν πράγματι εξαιρετική, σε σημείο που τη λάτρεψα, ένας περισσότερος λόγος κι ότι είναι ελληνικά προϊόντα! Ευχαριστούμε πολύ πολύ για τον υπέροχο διαγωνισμό και σας εύχομαι να τα χιλιάσετε τα χρόνια σας στο blog με απείρως ωραίες αναμνήσεις για κάθε χρονιά ξεχωριστά!!!

  2. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και θα συμφωνήσω σχετικά με τα προϊόντα Lavera που χρησιμοποιώ και προσωπικά. Καλή επιτυχία εύχομαι!

  3. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ❤ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ???? ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!! ????ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ????ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗ❤ θελει παρα πολυ η μεγαλη κορη μου να τα δοκιμασει…εχουμε ακουσει τοσο ομορφα λογια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ