Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Ψυχολογική πίεση και εκρηκτικοί διάλογοι

Για ένα χρόνο ο Δίας μένει στον Σκορπιό και αρχίζει η εσωτερική πνευματική κάθαρση. Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Ψυχολογική πίεση και εκρηκτικοί διάλογοι – Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 έως 15 Οκτωβρίου 

Ψυχολογική πίεση, συνεχής επίδειξη  δύναμης και εκρηκτικοί διάλογοι θα προκαλέσουν μάχες εντυπωσιασμού και σίγουρα σκέφτεσαι τις επιπτώσεις και πως θα πρέπει να μιλήσεις; Από τις 10 Οκτωβρίου 2017 και για ένα χρόνο, ο Δίας μένει στον Σκορπιό και αρχίζει η εσωτερική πνευματική κάθαρση, μέσα από την τόνωση της σεξουαλικής σου ενέργειας και μεταμορφώνεσαι, ξαναγεννιέσαι.. όταν ελέγχεις, γνωρίζεις  τις αδυναμίες σου; Τέλος, η Αφροδίτη στον Ζυγό, ηρεμεί τους αντιδραστικούς, κανακεύει τους αγαπησιάρηδες και φυσικά θέλει… σχέση. Συμβιβάζεσαι ή όχι;

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου, αρχίζεις να καταλαβαίνεις τον εαυτό σου, καλύτερα και με τον Δία στον Σκορπιό θα θελήσεις να αμαρτήσεις και να ζήσεις αρκετά έντονα.. Κλείσε όμως κύκλους. Ξεφορτώσου παρελθόν. Κριός β΄ δεκαημέρου, πιεσμένος, αρκετά εκνευρισμένος και φυσικά όλα θα σου φταίνε αυτήν την εβδομάδα και ξέρεις πως τα καλά είναι μπροστά και πρέπει να τελειώνεις με το παρελθόν,  αλλά και ξέχνα τις ιδέες που δεν αποδίδουν. Καλό κουράγιο.  Κριός γ’ δεκαημέρου, φαντάζει αρκετά δύσκολη η καθημερινότητα και αντιμετωπίζεις ψυχική,  αλλά και σωματική κούραση. Φρόντιζε να ξεκουράζεσαι. Μείνε ανοιχτός σε ότι σε εξιτάρει..

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, ειλικρινά και ας μην το πιστεύεις, κάτι θα αρχίζει να αλλάζει, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις,  με τον Δία στον Σκορπιό και θα μπορέσεις να πετάξεις τους αντιπαθητικούς και όσους σε βάζουν τρικλοποδιές.  Ταύρε β’ δεκαήμερου, δυσκολίες στην επικοινωνία και στην καθημερινότητα σου, καθώς ότι λες ακούγεται σαν απειλή ή και μένεις άφωνος από τις αντιδράσεις των γύρω σου. Ερωτικά είσαι μπερδεμένος. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, αλλαγές, αρκετό παρασκήνιο και ίντριγκα, δέχεσαι δηλαδή ξαφνικές, ανεπάντεχες επιθέσεις που ρίχνουν την ψυχολογία και θέλεις να τα παρατήσεις. Ωστόσο, είναι καλό να μάχεσαι.

Δίδυμοι                            

Δίδυμε α’ δεκαημέρουαργά αλλά σταθερά μπαίνεις σε πρόγραμμα, βελτιώνεις τις συνήθειες σου, αφουγκράζεσαι το σώμα σου και βρίσκεις τους ρυθμούς σου – είναι ο Δίας στον Σκορπιό! Επίσης, εργασία και χαρά. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, δυσκολίες αντιμετωπίζεις σε καθημερινή βάση, εμπόδια υπάρχουν για να μην ολοκληρώνεις τα σχέδια σου και φυσικά αρχίζεις και αμφισβητείς το περιβάλλον σου, αλλά και τους συνεργάτες σου. Ξέρεις όμως τι ζητάς; Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, φυσικά και τίποτα δεν είναι όπως πρώτα, υπάρχουν και οικονομικές πιέσεις, που σε κάνουν να χάνεις το κέφι σου, ωστόσο έχεις ιδέες και ξέρεις πως θα τα καταφέρεις και θα να βγεις από την προσωπική σου κρίση.

Καρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, καλά τα νέα για τα ερωτικά σου και με τον Δία  στον Σκορπιό έχεις φλερτ και αυτοπεποίθηση και συνειδητοποιείς ότι η μοναξιά δεν σου πηγαίνει , θέλεις να προχωρήσεις παρακάτω και θα κάνεις αρκετές γνωριμίες. Θετικές εξελίξεις για τα παιδιά σου. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, βασανιστική εβδομάδα, με πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα, κυκλοθυμικά επεισόδια , τουλάχιστον στην αρχή και πρέπει να κάνεις υπομονή. Όλα μπορείς να τα ξεπεράσεις. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, αλλαγές στο σπίτι,  αλλά και πιθανόν στην εργασία σου , πιέζεσαι με το πρόγραμμα σου και σε εξαντλεί που πρέπει να ικανοποιείς τους πάντες γύρω σου. Κοίταξε τον εαυτό σου.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  θεαματικές αλλαγές στον άμεσα κοντινό σου κύκλο, αλλαγή κατοικίας, πιθανή συγκατοίκηση και θα δεις ότι μπορείς, με τον Δία στον Σκορπιό,  να βρεις τον δρόμο σου και μέσα από περίεργες ξαφνικές επιλογές. Πιθανές συζητήσεις για αγορά ακινήτου. Λέοντα β’ δεκαημέρου, έφτασε ο καιρός να ανεξαρτητοποιηθείς και ίσως αποχωριστείς ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή να κάνεις την επανάσταση σου. Φτιάξε τις σκέψεις σου.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ιδέες στροβιλίζουν στο μυαλό σου, μπερδεύεσαι, απογοητεύεσαι, καθώς πολλά δεν προχώρησαν, όπως θα ήθελες, ωστόσο δώσε χρόνο στον εαυτό σου και θα ορθοποδήσεις. Σκέψου να ταξιδέψεις.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Δίας στον Σκορπιό θα σε ακουμπήσει και πιθανόν μεταμορφώσει και θα «χάσεις» την απαισιοδοξία σου, ..ευτυχώς δηλαδή, έτσι ώστε να μπορέσεις να κάνεις πράγματα και νικήσεις φόβους. Σπουδές, νέα εργασία, μετακινήσεις, θετικές εξελίξεις σε συμβόλαια. Παρθένε β’ δεκαημέρου, προβληματισμένος για μια ερωτική σχέση που δεν προχώρησε, βγήκες στο περιθώριο και δεν τα πας καλά με την απόρριψη; Ίσως να ευθύνεσαι για τα όχι που θα ακούσεις… Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ανακατατάξεις,  κυρίως εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, οικονομικές πιέσεις και συμφωνίες, συνεργασίες ενδέχεται να χαλάσουν… Πιθανές ρήξεις που κοστίζουν. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, οικονομικές ελαφρύνσεις, μια νέα πηγή εσόδων και ευκαιρίες για να δείξεις τι αξίζεις θα σου φέρει ο Δίας στον Σκορπιό και βιάζεσαι να το ..ζήσεις; Καλή περίοδος για να δικαιωθείς. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, δυσκολίες στο εδώ και τώρα, νιώθεις αρκετά εγκλωβισμένος στο περιβάλλον σου και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις έξω από τα δόντια. Προσπάθησε να συγκρατηθείς.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  έχεις κάθε λόγο να ανησυχείς για το τι ..καιρό θα κάνει αύριο, σκέφτεσαι δηλαδή αρκετά το μέλλον και το αποτέλεσμα όμως, είναι να αμελείς το τώρα και τα άτομα που στέκονται δίπλα σου. Κάνε πράξη τις σκέψεις σου, αφήνοντας όμως πίσω το παρελθόν.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  εμφανίζεται ο φύλακας άγγελος σου, ο Δίας, αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιο σου  και για ένα χρόνο.. και ότι σε έχει βασανίσει μέχρι τώρα, μπορείς να το διώξεις μακριά. Έγνοιες, σκοτούρες απομακρύνονται. Φτιάχνει η ψυχολογία. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  ξέρεις να αφοπλίζεις τους εχθρούς σου με το αδιάφορο βλέμμα σου και τίποτα φυσικά δεν μπορεί να σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου. Έτσι να σκέφτεσαι… Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, οικονομικές πιέσεις συνεχίζονται, τρέχεις να καλύψεις εκκρεμότητες και έχει ταλαιπωρία αυτή η εβδομάδα που όμως μπορείς να εκτονώσεις με έρωτα και ξαφνικές γνωριμίες που σε κάνουν να χαμογελάς. Φλερτ.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ηρεμία, χαλάρωση και πνευματική αναζήτηση, δηλαδή εκτόνωση της αρνητικής ενέργειας με εναλλακτικές θεραπείες και ο Δίας στον Σκορπιό σε ευνοεί ψυχολογικά. Κερδίζεις εύκολα τους γύρω σου. Τοξότη β’ δεκαημέρου, μπόλικο τρέξιμο, αναγκαστική προσγείωση σε θέματα που αφορούν φίλους, αλλά και συγγενείς και θα νιώσεις αρκετή μοναξιά και κανείς δεν σε καταλαβαίνει; Κάνε υπομονή.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  πιθανές ερωτικές εκπλήξεις και ευχάριστες γνωριμίες βοηθήσουν να ορθοποδήσεις και να ξεπεράσεις την πιεστική καθημερινότητα. Σύντομα σαφώς καλύτερα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, με τον Δία στον Σκορπιό, πολλά θα αλλάξουν κυρίως μέσα στον φιλικό σου κύκλο και θα κάνεις εξαιρετικές γνωριμίες. Φιλίες μέσα σε συλλόγους, οργανώσεις. Αποδίδεις καλύτερα όταν δεν είσαι μόνος. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, κούραση, εξάντληση και πιέζεσαι αρκετά αυτήν την εβδομάδα που σε θέλει να διεκδικείς τα αυτονόητα. Επαγγελματικές ίντριγκες και λογομαχίες.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, θέλεις να τα καταφέρεις, θέλεις να ξεπεράσεις το παρασκήνιο και φυσικά να κάνεις την υπέρβαση, ξαφνιάζοντας τους γύρω σου; Πρέπει να περιμένεις. Μυστικές ερωτικές σχέσεις ευνοούνται.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ο Δίας μπαίνει στον Σκορπιό και φυσικά καριέρα, φυσικά προβολή, πολύ βιτρίνα και πολλές γνωριμίες που θα σε ανεβάσουν και αναδείξουν κοινωνικά. Έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας;  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, σαφώς και δεν είσαι ευχαριστημένος με την συμπεριφορά των γύρω σου και πολλές φορές νιώθεις αγανάκτηση  και θέλεις να απομακρυνθείς από άτομα που σε κουράζουν και εκμεταλλεύονται.  Πιθανές εντάσεις με το περιβάλλον σου.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, Καιρός να διώξεις τους φόβους σου, να τερματίσεις με τις ενοχές και να αρπάξεις ευκαιρίες που σε απεγκλωβίζουν από ένα τοξικό περιβάλλον. Ευκαιρίες που ..τρομάζουν.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,    θετικές εξελίξεις με τον Δία στον Σκορπιό, σχετικά με στόχους, εκπλήρωση σχεδίων, νομικά ζητήματα ή ακόμα σκέφτεσαι και την αλλαγή επαγγέλματος!  Τρομάζεις με τις ανατροπές,  αλλά όλα, να ξέρεις, γίνονται για το καλό σου.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, μην επαναπαυτείς σε αυτά που ακούς και  υποκύψεις στο παρασκήνιο και παρεκκλίνεις από τα σχέδια σου. Προσαρμόσου μόνο στα νέα δεδομένα.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, φυσικά και πιέζεσαι οικονομικά, ίσως έχεις χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, αλλά πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος και να ξαναπροσπαθήσεις. Ασχολήσου με την φυσική σου κατάσταση, πρόσεχε την διατροφή σου.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ