Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Πλησιάζεις τελικά αυτό που ονειρεύεσαι;

Στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και σε απελευθερώνει από εμμονές! Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Πλησιάζεις τελικά αυτό που ονειρεύεσαι; – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

banner-tsantalidou-300mj

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20 ως 26 Νοεμβρίου


Τελικά περνάς υπέροχα με την Αφροδίτη να φλερτάρει τον Πλούτωνα και πιθανόν να αψηφάς νόμους, να θάβεις πεποιθήσεις και διεκδικείς το δικαίωμα σου να γεύεσαι όποιον/α αγαπάς, χωρίς να σου ανήκει ολοκληρωτικά; Στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και σε απελευθερώνει από εμμονές, θανατηφόρα πάθη και σε θέλει πιο πιο ανεξάρτητο και αρχίζεις την ανάλυση και την αναθεώρηση της υπάρχουσας ερωτικής κατάστασης. Βέβαια, Ποσειδώνας σε ορθή πορεία για να ψάξεις , χτυπήσεις καλλιτεχνική φλέβα και να σταματήσεις οπωσδήποτε τα πισωγυρίσματα.  Τέλος, ο Ερμής στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό δημιουργεί την συγκυρία για να να δράσεις, αντιδράσεις και να ξεπεράσεις προσωπικές δυσλειτουργικές πεποιθήσεις. Έλκεις αυτό που ονειρεύεσαι;

Κριός

Κριός α΄ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη φωτίζει το δρόμο, για να βρεις τις προτεραιότητες που θα ορίζουν τη ζωή σου, είτε για θέματα σπουδών, ή και για μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται. Εκδόσεις πάσης φύσεως. Κριός β΄ δεκαημέρου, ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία, στους Ιχθύες,  ξεκαθαρίζει το τοπίο, μπορείς σαφώς να ξεχωρίσεις τους φίλους και να νιώσεις ευγνωμοσύνη για ότι έχεις καταφέρει. Έρωτας σε επαγγελματικό χώρο. Κριός γ’ δεκαημέρου,  μια δυναμική εβδομάδα ξεκινά, με ιδέες που θα σε κάνουν να ξεκολλήσεις από το παρελθόν και πρέπει να φανείς τολμηρός. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για πισωγυρίσματα.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη σε βάζει σε διαδικασία επίλυσης οικονομικών ζητημάτων, κυρίως από χρέη , δάνεια και θα ασχοληθείς πιο σοβαρά με ρυθμίσεις, βάζοντας το σπίτι σου σε τάξη. Συγχρόνως μπορείς να δώσεις ζωντάνια στη σχέση σου, με ερωτικά τερτίπια και να απασχολήσεις το μυαλό σου. Ταύρε β’ δεκαήμερου, ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στους Ιχθύες τακτοποιεί τα σχέδια σου, έχεις σαφώς πιο ορθή κρίση και θα προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου. Δυνατές συγκινήσεις σε ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει νέες δυνατές φιλίες που απελευθερώνουν από  κάθε είδους καταπίεση και ξαφνικά θα βρεθείς σε καλύτερη θέση και σαφώς δικαιωμένη. Λάβε τα μέτρα σου.

Δίδυμοι                                   

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη σαφώς και διευκολύνει κάθε είδους προσωπική σχέση, συνεργασία και όλα φαίνονται να κυλούν πιο ομαλά. Αισθάνεσαι ασφάλεια και γνωρίζεις πλέον με ποιους μπορείς να συμπορευτείς…  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στους Ιχθύες σε κάνει πιο ρεαλιστή, συνεχίζονται βέβαια τα ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικό πεδίο, αλλά τουλάχιστον έχεις κάνει τις επιλογές σου. Σχέσεις που ξυπνάνε τον ερωτισμό. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Ερμή, Ουρανού φέρνει ευκαιρίες, ψυχολογικά βέβαια σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα δεχτείς προτάσεις από γνωστό φιλικό κύκλο και δεν πρέπει να αρνηθείς. Ξεκόλλησε από οτιδήποτε παλιό και σίγουρο…

Καρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη φωτίζει εργασιακά ζητήματα, σχέσεις με συναδέλφους και έχεις πλέον πλήρη συνείδηση των συνθηκών που επικρατούν στην εργασία σου. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε έχει επανατοποθετεί σε μια παλιά κατάσταση, ωστόσο πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και να γίνεις πιο αντικειμενικός στην κρίση σου. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Ερμή, Ουρανού είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να χτυπήσεις το κατεστημένο, να αλλάξεις χώρο εργασίας και να ξεπεράσεις με μεγάλη ευκολία τις τρικλοποδιές και τα πισωμαχαιρώματα.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη εμπνέει για έρωτα, περισσότερο φλερτ και φυσικά πολλές ερωτικές ατασθαλίες και γίνεσαι ακαταμάχητος και θα ελκύεις έντονα το αντίθετο φύλο. Ξέρεις βέβαια να φυλάγεσαι; Λέοντα β’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε διευκολύνει για να πάρεις αποφάσεις πάνω σε οικονομικά θέματα που καίνε και φυσικά θα ξέρεις πώς να κινηθείς, αποφεύγοντας επιβλαβείς συνεργασίες και ασύμφορους συνεταιρισμούς. Παράλληλα ευνοείσαι, εάν αλλάζεις κατοικία και αποκτάς εν μέρει την ανεξαρτησία σου. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Ερμή, Ουρανού σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο, σαφώς πιο αισιόδοξο και βέβαια ανοίγουν οι ορίζοντες σου, καθώς προχωράς το μονοπάτι της μεταμόρφωσης σου. Δυναμικά και με ευελιξία θα προχωρήσεις.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη ανανεώνει οικογενειακές σχέσεις, αλλάζει την ψυχολογία σου και φυσικά έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, βάζοντας εκ νέου, προτεραιότητες που θα σε βγάζουν από πιθανά μπερδέματα… Παρθένε β’ δεκαημέρου,  φυσικά και η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες αγγίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεθολώνει το τοπίο και μένει σε σένα να αποφασίσεις πως θα προχωρήσεις από δω και μπρος. Δυναμικά επαγγελματικά ξεκινήματα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Ερμή, Ουρανού σε βγάζει από την αφάνεια, τη δύσκολη οικονομική θέση και σου δίνει την ευκαιρία να συνεργαστείς με άτομα που εμπιστεύεσαι και να αυξήσεις το σταθεροποιήσεις το εισόδημα σου. Καλά είσαι…

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη σαφώς και σε βοηθάει να πάρεις σωστές αποφάσεις, να ξεκαθαρίσεις τη σκέψη σου και να κάνεις βήματα προς τα εμπρός. Επιλογή σπουδών και πολλά ανοίγματα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στους Ιχθύες, διώχνει αυταπάτες σχετικά με ένα εργασιακό ζήτημα που είχε προκύψει και σε κάνει πιο ρεαλιστή. Ερωτικές εκπλήξεις και έντονες ερωτικές σκηνές ζηλοτυπίας μέσα στη συζυγική εστία. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, σπουδαία νέα έρχονται σχετικά με την αύξηση των εσόδων σου που προκύπτουν από μια νέα συνεργασία. Κάνε τολμηρά βήματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη φωτίζει τα οικονομικά σου, εξετάζεις τους πόρους εσόδων σου και φυσικά σκέφτεσαι να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου, κάνοντας ότι περνάει από το χέρι σου. Δυναμικές επανεκκινήσεις… Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες βοηθάει τα ερωτικά σου μπερδέματα και φυσικά θα αρχίσεις να ξεδιαλύνεις φόβους και να βλέπεις πιο αντικειμενικά το αντικείμενο του πόθου σου. Γνωριμίες που σε βγάζουν από την καθημερινότητα. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό ευνοεί εργασιακά ξεκινήματα , ίσως σκεφτείς να ανοίξεις τον προσωπικό σου χώρο και να γίνεις αυτό απασχολούμενος. Δεν συμβιβάζεσαι.

banner-tsantalidou-300

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο ΄Ηλιος στο ζώδιο σου φέρνει τα γενέθλια σου, γιορτάζεις, σαφώς πιο ώριμος και κατασταλαγμένος και θα κάνεις έξυπνες αναθεωρήσεις που θα σε βγάλουν από την μετριότητα.! Τοξότη β’ δεκαημέρου, φυσικά και η ορθή πορεία του ΄Ποσειδώνα στους Ιχθύες διώχνει ψευδαισθήσεις, εξιδανικεύσεις και έχεις την διάθεση αλλά και πλέον τη δυνατότητα να βγεις από αδιέξοδα. Φυσικά και ευνοείσαι σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως από (κρυφές πηγές. Εξωσυζυγικές δραστηριότητες. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό σαφώς και σε διευκολύνει , προτάσεις βροχή για μια νέα θέση απασχόλησης, ή μια προαγωγή στην υπάρχουσα κατάσταση. Φυσικά και χρήμα έρχεται και συνειδητοποιείς ότι έχεις αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη φωτίζει το παρασκήνιο, κρυφά συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και θα ακούσεις πολλά μυστικά και ..προσωπικές εξομολογήσεις. Επιδίωξε την΄Ηρεμία και μη χάνεις την ισορροπία σουΑιγόκερε β’ δεκαημέρου,  ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στους Ιχθύες,αναγκάζει να δεις την πραγματικότητα , κυρίως σε σχέση με επιλογές που έχεις κάνει και να ξεκαθαρίσεις πολλές παρεξηγήσεις με το άμεσο περιβάλλον σου. Φιλική σχέση εξελίσσεται σε ερωτική. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  ήδη βαδίζεις σε μεγάλες αλλαγές και με το τρίγωνο Ερμή , Ουρανού θα μπορέσεις να κάνεις την υπέρβαση και να ξεπεράσεις κυρίως οικογενειακά, προσωπικά μπλοκαρίσματα. Δες με σοφία τις προκλήσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη φωτίζει κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με συλλόγους, οργανώσεις, φιλανθρωπίες και θα είσαι αρκετά απασχολημένος , αφήνοντας σε εκκρεμότητα προσωπικά θέματα. Ενασχόληση και ταύτιση με στόχους. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,   ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στους Ιχθύες δίνει λύσεις σε επαγγελματικά διλήμματα, επιλέγεις συνειδητά νέους τρόπους βελτίωσης του εισοδήματος σου και θα νικήσεις τον εχθρό , που λέγεται ανασφάλεια. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Ερμή , Ουρανού βελτιώνει αισθητά την καθημερινότητα σου, μπορείς να συνδυάσεις διακοπές με δουλειά μαζί. Είσαι μέσα στην καλή χαρά.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος στον Τοξότη δίνει ώθηση σε επαγγελματικά ζητήματα, θα κάνεις μια νέα αρχή και σαφώς βοηθιέσαι από δυναμικά άτομα που στηρίζουν τις επιλογές σου. Καινούργιες συμμαχίες. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ποσειδώνα στο δεκαήμερο σου σε προστατεύει από αυταπάτες, πιθανές ψευδαισθήσεις που είχες καταρρέουν και όλα προς το παρόν θα σε κάνουν να αναπολείς τις καλές μέρες. Προσωπικές συγκρούσεις. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, το τρίγωνο Ερμή, Ουρανού σε οπλίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση, κάνεις την υπέρβαση και θα δεχτείς προτάσεις που απαιτούν ρίσκο και τόλμη. Ξεκινάς από την αρχή.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ